Reklama

Reklama

Childrens Hospital

(seriál)
USA, (2010–2016), 15 h 55 min (Minutáž: 9–22 min)

Hudba:

Matt Novack

Hrají:

Rob Corddry, Rob Huebel, Ken Marino, Erinn Hayes, Megan Mullally, Michael Cera, Henry Winkler, Lake Bell, Zandy Hartig, Malin Åkerman, Nate Corddry (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(85)

Recenze (5)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Rob Corddry si pri svojom úmysle vytvoriť paródiu na doktorské seriály zdá sa odhryzol priveľké sústo. Vzhľadom na vynikajúce guest stars skoro v každej časti a vlastne aj mnohých pravidelných účinkujúcich je mi to až ľúto, ale Childrens' Hospital nemá ani dostatočne prekreslené charaktery, ani žiadnu nosnú zápletku a v rámci jednotlivých dielov často len vrství jednu scénku na druhú. V animovanom seriáli by to s podporou kvalitného humoru mohlo fungovať, no až na pár geniálnych momentov asi postrádam Cordryho zmysel pre humor a s pribúdajucimi dielmi sa sledovanie stáva čoraz náročnejším. Takto si zábavu nepredstavujem. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Smíchejte ER, Grey's Anatomy a nespočet dalších seriálu z lékařského prostředí, přidejte černý, rasistický a sexuálně laděný humor, několik zajímavých herců (Michael Cera kupříkladu mluví "hlášení" z tlampačů) a máte tu Childrens' Hospital. Původně 5 minutové webisodky, které se letos (2010) pospojovaly po dvou a započaly druhou sérii pod logem adult swim (Robot Chicken atd.). Ano, není to perla inteligentního humoru a některé scénky přišly "over-the-top" i mně, ale nemůžu si pomoci. Já si ten zvrhlý lékařský sbor Childrens' Hospital zamiloval. EDIT: Po druhé odvysílané sezoně neměním na hodnocení ani ťuk. Příchod Malin Akerman byl skvělým oživením a některé díly byly naprosto famózní. Chutná desetiminutovka, která, doufám, vydrží co nejdéle na obrazovce. ()

Reklama

Reklama