Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Psychologická dráma s prvkami hororu zobrazuje narušenú rodinu, ktorej najväčším hriešnikom je jej hlava, otec, stojaci na vrchole pyramídy zvrátenosti. V domnení, že je spasiteľ, trestá ľudí za ich hriechy a berie spravodlivosť do vlastných rúk. Avšak čo s ním má spoločné hra kráľov, šachy a smoliar v podobe mladíka, ktorý sa zhodou náhod objaví v nesprávnom čase na nesprávnom mieste? (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (26)

petrik11 

všechny recenze uživatele

Myslel som si, že to bude pri počte osôb nuda a nejaké to klasické mučiarenské klišé. Film mal však zaujímavý nápad a to sa cení. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

Opravdu nevšední film, psychopatická rodina, která bere do rukou spravedlnost, která ale nezná hranice a je na okraji šílenství, a konec velmi zajímavý až nečekaný, zkrátka povedený film ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Zpočátku se na to dalo dívat celkem v pohodě, ale pak přišly zase pasáže, kde se filosofuje, kafrá a žvaní. No a šachy to podělaly úplně. Navíc to bylo zbytečně dlouhé, kratší stopáž by byla ku prospěchu, i když myslím ani to by nepomohlo hodně statickému příběhu. 2014091310630/11032 ()

george16 

všechny recenze uživatele

Je otázkou zda tento film zařadit čistě k hororům, nicméně se jedná o slušné psycho drama s prvky především psychickými "exploitation" kde netečou potoky krve (no v podstatě skoro žádná). Velmi slušně udělané, na konci to trochu bere dech, a jako u většiny takovýchto dramat se zde člověk nevyhne scénám, které film natahují.... Ale jak říkám dobrá práce a doporučuju ()

Snakefinger 

všechny recenze uživatele

Psychologický thriller s temnou dusivou atmosférou který postupně graduje od první minuty. V tomto filmu jsem věřil absolutně všechno..... ()

Reklama

Reklama