Reklama

Reklama

5 proti 5

(pořad)
Soutěžní
Slovensko, 2007, 40 min

Obsahy(1)

Moderátor Andrej Bičan v súťažnej relácii, kde sa proti sebe stretávajú vždy dva súťažné týmy, každý zložený z piatich rodinných príslušníkov. Týmy sa snažia uhádnuť najpravdepodobnejšie odpovede stovky respondentov na rôzne otázky, ktoré im boli položené. (lilina133)

Recenze (120)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Len nedávno som písal komentár ku českej verzii tejto relácie. Takže vlastne len zacitujem svoje slová a niekoľko málo ešte na konec pridám: "Nie som vyznavačom takéhoto televízneho relaxu. Ale zopár častí rodinnej súťažnej relácie "5 proti 5" som videl. Pamätám si, že to uvádzal večne spotený a samozrejme ukecaný Petr Novotný. Musím uznať, že tento chlap má skutočne dar od Boha vtipne komunikovať s prostým národom. Na Slovensku túto reláciu moderuje nesympatický poloidiot Andrej Bičan. Samotná súťaž za moc nestojí, ale keď to dajú uvádzať ešte aj takému retardovi, tak to je skutočne katastrofa. Českej verzii dávam jednu hviezdičku práve za toho obézneho kecala Petra Novotného." Za primitívneho Bičana v slovenskom variante by som musel ísť hlboko do záporných čísiel, keby sa to dalo. Takto to aspoň rýchlo hodím do odpadu! ()

T2 

všechny recenze uživatele

Pozreť si niekoľko častí tejto súťažnej show a koniec, ináč to už začne prerastať cez hlavu a otravovať. /40%/ ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

V přímém srovnání české a slovenské mutace totožného pořadu je dobře patrné, co všechno může zachránit charismatický moderátor... (aby nedošlo k mýlce, myslím samozřejmě Andreje Bičana) ()

Dever odpad!

všechny recenze uživatele

// Distribútor: STV // Rodinná zábavná súťaž s moderátorom Andrejom Bičanom, v ktorej súťažiaci hľadajú najčastejšie odpovede stovky Slovákov na tie najjednoduchšie otázky. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Ťažko hľadať niečo väčšinovejšie a konzumnejšie medzi zábavno-súťažnými programami, ako snaha zvíťazíť v hľadaní najväčšinovejšieho názoru. Po otázke typu: "Sto Slovákov sme sa opýtali, čo najradšej robia pri pozeraní televízie?" sa hádajú najčastejšie odpovede. Bujará zábava môže začať. Popri tom moderátor "zabáva" otázkami na o tom, čo kto robí, koľko má detí a tak. Jednoduchý program plný rovnako vyzerajúcich rodinných pätiek. Ako vypnutie po pracovnom dni to nemusí automaticky znamenať katastrofu. Napríklad vzhľadom na to, že divák si môže zatipovať odpovede. ()

psy.cho 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavá súťažná relácia. Andrejovi Bičanovi takáto rola sadla a mne sadol celý program. Síce neskôr to už bolo otrepané a chodilo to príliš dlho. ()

Davies182 odpad!

všechny recenze uživatele

Svým způsobem nesnáším svou mladou, že se na to může dívat... Ale znáte to: když ji miluješ, není co řešit. V těch slovenských alespoň nikdy nebyl Péťa Novotných. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Andrej Bičan je king. To čo predvádza sa len tak nevidí, 5 proti 5 mu sadlo ako uliate. Konečne môže svoju šialenosť a originalitu naplno prejaviť. Príjemný televízny zjav. 70% ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

prakticky stejný pořad jako u nás, ale moderátor se zdá být mnohem schopnější a komerce z toho tolik nečiší... 50% ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad (Soutěž). Česká verze se mi líbí o mnoho více, už jen kvůli "kvalitnějšímu" a né moc trapnému moderátorovi. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 20% (1*) | ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Andrej Bičan je sympatický moderátor. Jinak je to soutěž běžná, pro mě ne moc přitažlivá. Snad už se ani nevysílá. ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Musím říct / povedať, že mám trochu jiný názor, než většina hodnotících, kteří tvrdí, že česká verze tohoto "zábavného" pořadu je horší než ta slovenská.. Já jsem měla příležitost vidět obě verze a popravdě mám opačný názor, v ČR je sice nepříjemná dvojice moderátorů (obtloustlý zpocený Novotný + trapný Lesák), ale na Slovensku to není o nic lepší. Navíc otázky i soutěžící jsou v té slovenské verzi snad ještě "přiblblejší".. :D ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Měl jsem tu možnost vidět naší českou i vaší slovenskou verzi a musím říct, že díky vašemu skvělému moderátorovi je o jednu hvězdičku lepší. Takže na Slovensko putují 3 do Čech jen 2 hvězdičky. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Byla doba, kdy mi tento pořad zpříjemňoval nejeden podvečer. Mám ráda soutěže, Bičanovi panty pěkně vrzaly a jeden se i něco dozvěděl nového. :-) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nevím, někteří na Andreje Bičana nadávají, ale dle mého názoru mu to moderování celkem jde. Sem tam utrousí i zajímavou hlášku které se dá zasmát. Jinak je pořad zhruba na stejné úrovni jako u nás, takže dám naprosto totožné hodnocení… ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Moc jsem tedy nepobral fakt, jak je možné, že dosud SK zastoupení Disney (a předtím Lucasfilms) nezažalovalo RTVS za krádež znělky ze Star Wars. Krom téhle "záhady" už tahle soutěž není ničím zajímavá, ani inovativní. ()

Reklama

Reklama