Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní pořad České Televize, kterým provází Petr Svoboda. V každém díle nám představí Petr Svoboda českou rodinu, které dá úkol, který jakmile provedou správně a bez chyb, vyhrávají vysněné ceny, které si sami určili. (rozbris)

Recenze (110)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

To okatě "fandící" publikum si teda mohli odpustit... Jinak jedinou chybou formátu Hodina pravdy je nevyrovnanost úkolů vzhledem k cenám. Některé úkoly jsou na hranici neproveditelných bez xx let cvičení a jiné jsou naopak o dost lehčí. Jinak je to vcelku slušná soutěž, která je však hodně "lacině" vyšperkovaná po americku a divácích, co fandí s velkými srdceryvnými nápisy, babičky mačkají své dlaně a modlí se a ukápne nejedna slza... ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Áá, hodina pravdy nastala, vítejte v rodince Novákových, nezaměstnaná maminka dostane za úkol sehnat si do týdne práci, tatínek pseudopodnikatel se naučí točit talíř na penisu, dcerka se přestane řezat do zápěstí a odbarví si zpět ty růžové vlasy a syn leavne místní gang a do týdne sebere odvahu říct rodičům, že byl vyhozen ze zvláštní školy + Petr Svoboda alias entuziastický postkomunista vše nadšeně okomentuje... Ale ne, naopak to bylo někdy zábavné a velice tolerovatelné. 4/10 ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý pořad, který přináší svým soutěžícím, vždy jiné a o to zajímavější úkoly. Nejvíce mě ovšem zklamala nerovnováha ve složitosti úkolů, která byla dost znatelná. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Prostá rodinka, čo by rada ľahko prišla k hmotným statkom po ktorých túži, si môže svoje sny splniť v "Hodine pravdy". Jeden z jej členov však musí úspešne zvládnuť pred kamerami zadanú úlohu, na ktorej nacvičenie mal len niekoľko dní. Úlohy sú to pomerne kuriózne a zároveň náročné. Nech sa majú diváci na čo pozerať. Takže často sa stáva, že súťažiaci odchádzajú zo štúdia s dlhým nosom. Univerzálny moderátor Pert Svoboda sa tam výborne hodí. ** ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Natáčení věnované zkouškám, kdy se dotyčný připravuje na onu "minutu pravdy" bych zredukoval na pár minut. To by pak ale ČT1 musela rozdávat hodnotné dary každých 10 minut, takže z toho nic nebude. ()

liborek_ odpad!

všechny recenze uživatele

Zlo! Naprosté televizní zlo, které je dnem lidové zábavy poslušných. Těch, jimž duše krvácí žalem po vkusu a kteří si přitom bláhově myslí, že ta jejich frustrace pramení ze staré oprýskané kuchyňské linky, na jejíž výměnu není dost peněz... ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Tři rodiny, tři rozdílné náročné úkoly, jeden týden (nebo kolik) na jejich splnění a natočení reportáže o tom, jak příprava ke zdolání cíle probíhala. Kvalita pořadu hodně závisela na atraktivitě konkrétních úkolů a pochopitelně taky na tom, jak sympatická/nesympatická rodina je měla plnit. Podle toho si divák drtil palce, aby soutěžící uspěli a odvezli si výhru dle vlastního výběru, případně aby vyhořeli jak stoh slámy po návštěvě promrzlého bezdomovce. Občas vtipné a zábavné, občas nuda k uzívání, celkově lepší průměr, který sráželo do kolen hystericky fandící publikum, zřejmě složené z podplacených příbuzných, a bukvicovitě nezáživný moderátorský projev Petra Svobody. Velmi přemýšlím o dvou puntících za mizerné provedení v režii ČT, ovšem vzhledem ke snaze soutěžících přivřu oči, uši, jedním prstem si ucpu nos, druhým ten dýchací otvor pod dolními zády a udělím 51%. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Hodina pravdy je velice zajímavý a napínavý pořad, na který se občas podívám. Úkoly jsou zajímavé a neuškodí si je někdy zkusit. ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně debilní pseudosoutěž, kde vyčpělý bodrouš mučí debily různými úkoly. Nešiku nechá žonglovat na laně, matku pěti dětí házet nožem po jejich otci, krávu s IQ skvrn na prostěradle nutí k memorování latinských názvů trav a bylin, pivní žoky gurmánsky koštují vínko, prostě každému, co jeho jest:-) Aby toho ponížení nebylo málo, každý se musí natáčet na homevideo a celému národu ukázat svůj byt a celý svůj patetický život. Nejlepší je upřímné zklamání, které uzavírá většinu těch minitragédií ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Mezi slepými i jednooký králem, to je Hodina pravdy v nabídce takzvaných zábavných pořadů. Jestli má někdo při víkendovém večeru čas a náladu sledovat Péťu Svobodu, kterak učí české rodiny lačnící po nových příborech do kuchyně prdět pozpátku svoje jména, přijde mi to jako velká škoda a mrhání. Daleko zábavnější hodinou pravdy je kupříkladu rande s krásnou holkou. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Ale jo, celkem dobrý pořad. Ikdyž některé úkoly bylo dost těžké, některé méně záživné, některé hodně dobré, některé normální a některé hodně napínavé. Takže si myslím, jako český pořad docela obstojná záležitost. Takže nevidím důvod proč dávat nižší hodnocení. 70% = **** ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Petr Svoboda vyráží s televizním štábem do terénu za rodinou Prasátkovic do Hovadic nad Jevišovkou. U branky ho vítá pes a za ním už jde táta Bonifác, který natáčecí štáb protáhne do domu, kde na pohovce sedí jeho sexy manželka, 36 letá Monika, sličná 19 letá dcera Lucie a pubertální syn Jarmil. Moderátor Svoboda usedá a povídá: " Prasátkovi, jsem rád, že vás konečně poznávám osobně. A abychom se vzájemně nezdržovali, tak mám pro vás hned úkol." "Dneska to bude felace mého mohutného pyje v limitu 30 vteřin až do vyvrcholení. Tak, která z vás si na to troufá?" "Jo, a mám tady sebou bývalou pornohvězdu, která vám předvede, jak se to má správně dělat. Však na to máte týden, aby to ve studiu klaplo a ceny byly vaše". "Moc se do toho neženete, tak úkol zadám Lucce." "Moniko, ty si to můžeš na mě vyzkoušet nanečisto. A když říkám na nečisto, tak myslím kurva na nečisto. Je to měsíc, co můj pyj naposledy přišel do kontaktu s vodou." Týden uběhl jako voda a Prasátkovic rodina dorazila do tv studia. Lucka, pohledná prsatá blondýnka, a maminka Monika, taktéž pohledná prsatá blondýnka, které vypadají spíše jako dvě sestry, než máma s dcerou, jsou připravené vyhrát a rty špulí už od svého domu. Svobodovy kalhoty jdou dolů a obě sají v limitu 30 vteřin, jak smyslů zbavené. Poslední tempo. Svoboda stříká a Prasátkovic rodina si za povedenou stereo-kuřbu po právu domů odváží jeep, tryskáč, jachtu, stavebnici Lego a Dobrou vodu na sto let zdarma, i v případě jaderného výbuchu. Taková tedy byla soutěž pro celou rodinu, která zanikla. Mé hodnocení: 40% ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Známý pořad ČT 1 uváděný Petrem Svobodou. Zadají vám úkol a vy máte týden na to, si ho nacvičit. Potom to předvedete ve studiu. Můžete si přát v podstatě, co chcete. A když vyhrajete, je to vaše. Když ne, tak dostanete na cestu aspoň balík minerálek. :D ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad (Soutěž). Hodně kvalitní soutěž, u které mi při určitých předváděných úkolů bušilo srdce o sto šest, což se mi snad u jiné (české) soutěži snad nestalo. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 65% (3*) | ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Vždy sa mi páčilo a obdivoval som, ako sa dokážu jednotlivci, ale aj kolektív popasovať s úlohou a dokážu zvládnuť za pár týždňov tréningu aj kúsky, ktoré by si človek myslel, že vyžadujú dlhodobejší tréning. Pravda, nie vždy to každému vyšlo a nervozita v štúdiu bola častokrát veľká. Doteraz si napríklad pamätám, ako sa pani musela naučiť Ludolfovo číslo na 100 desatinných miest. Neviem síce, načo to pani využije v reálnom živote, ale má za to doma nový bicykel, plastové okná a jej deti nový PC :) Českú mutáciu som navyše vždy sledoval radšej, ako slovenský nepodarok, ktorý svojou veľkou papuľou kazila pani Malachovská. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

V poslední době Hodinu pravdy moc nesleduju, ale v minulosti jsem hltal každý díl. Petr Svoboda v roli moderátora příjemně překvapil. Pohodový pořad na sobotní večer. ()

Reklama

Reklama