Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kryptológovi Dr. Peñaovi (Giancarlo Esposito) sa podarilo na jednom s karibských ostrovov chytiť legendárneho tvora Chupacabru, ktorého chce loďou previesť na vedecké skúmanie do USA. Zvedavosť členov posádky luxusnej výletnej lode však spôsobila, že sa po krvi bažiacemu tvorovi podarilo ujsť zo zajatia. Terorizovanie lode záhadným netvorom, v ktorého existenciu nikto neveril, dáva všetkým pocítiť, že skutočnosť je omnoho iná než si mysleli… (curunir)

(více)

Recenze (18)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jako komedie to není špatné! Stá podoba příběhu s vetřelcem, kdy posádka lodi je vystavena nezničitelné bestii, co postupně likviduje každého, kdo se jí postaví do cesty. Bohužel až příliš je vidět televizní rozpočet. Digitální parník je hnus, ovšem digitální racek, který se jako šmouha mihne nad molem, mě opravdu dostal.Vcelku uchazející jsou gore efekty, kde se vědry krve nešetří. Pro jistotu vždy ještě několik věder letí tu na stěnu, tu na podlahu, tam na kameru. Sama bestie moc strachu nenažene, alespoň však není - kromě lezení po stropě či odpadní šachtou - digitální. Nejvíc mne pobavila smrt staré dámy, která byla hlavním chodem v kuchyni. Jako předkrm si hladový Chupacabra dal jejího psíka..cha, cha! ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Bože to byla ale blbina. Mám rád béčka či kraviny, ale takovýhle nudné blbosti mě nebaví. Film se poměrně táhne a jediné naco člověk čeká jsou útoky Chupacabry, ta je sice hezky vidět i maska ujde ale je to sporadicky. Od takovýhleho filmu jsem naneštěstí nečekal žádný herecký výkony ani efekty, tak proto možná nedávám nižší hodnocení. No a ta druhá hvězda je za Daviese. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: MARKÍZA = 21.1.2009 - Posádka lode plaviacej sa v karibiku je ohrozená bájnym netvorom, ktorého istý dobrodruh preváža v podbalubí. Nezáživný televízny horor so slušnými "gore - efektami". (22.1.2009) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

U tohoto filmu se jistě bát nebudete. Ale pokud se chcete trochu pobavit, tak se na něj určitě podívejte. Alespoň uvidíte, co všechno se dá natočil. Filmový tvor nemá s legendou kromě svého názvu nic společného. Herecké výkony jsou podprůměrné a převažuje tady spíš nuda nad akcí. Nejhorší ze všeho je loď zabraná svrchu. Připadal jsem si jako při hraní nějakého lodního simulátoru. toky monstra byly rozmazané a pořádně jsem si ho nestačil ani pořádně prohlédnout. No a ono to zas tolik nevadilo, protože když už k tomu konečně došlo, byl jsem pořádně zklamaný. Uviděl jsem velice slabý kostým, který mě v žádném případě nemohl vystrašit. Gumová hlava se občas pěkně zakymácela a já si v duchu říkal, že mu spadne brzo z hlavy. Po hudební stránce se taky moc nepředvedli. Zaznělo zde několik melodií, které většinou doprovázely trhané scény, kdy pronásledovatelé naháněli monstrum, ale moc se mi nelíbili. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Podobné ako Prepadnutie v Pacifiku, avšak namiesto nezničitelného kuchára Caseyho Rybacka tu osadenstvo zaoceánskej (digitálnej) lode systematicky likviduje dvojmetrová juhoamerická chupacabra, stvárnená nešťastným komparzistom, odetým do parádneho gumeného kostýmu. Chupacabra je beznádejným nízkorozpočtovým hororom s otrasnými a miestami až absurdnými vizuálnymi efektami, ktorý sa síce občas sympaticky snaží aj o gore nádielku, výsledný dojem však za veľa nestojí. Keď už nič iné, tak je to aspoň celkom obstojné "guilty pleasure". ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Tak nakonec se to WTF které se táhlo celým filmem ke konci vysvětlilo. On totiž pancéřový Čupakábr vydrží snad i zásah atomovkou, ale hned na začátku ho v pohodě píchne jehla. Ale i tak to není jediná pičákovina, která se filmem táhne, chtěl jsem je tu vypsat, jenže ten film byl o tak velkém hovně, že mi všechny myšlenky vymazal. Klasická video sračka jakých jsou tisíce, ale narozdíl třeba od nechtěných komedií od Asylumu tohle moc vtipné není. ()

curunir 

všechny recenze uživatele

,,VY STE BLÁZON"" ,,TO HOVORILI AJ GALILEOVI, ALE DAL NÁM KĽÚČE K NEBESÁM." __To je tak keď príde človek unavený večer domov a má chuť si pozrieť niečo, kde sa mozgové závity nemusia točiť prirýchlo. V tom prípade je tento filmík slušnou voľbou, samozrejme pokiaľ inklinujete k danému žánru. A Chupacabra ma v mnohých veciach celkom príjemne prekvapila. Kladmi snímku sú v prvom rade jeho príjemné vizuálne efekty za čo do istej miery môže fakt, že príšerka je vlastne chlap v kostýme. Ďalej potom je viditeľné, že i keď sa jedná o video film i tak mal slušný rozpočet, uspokojivo je odvedená aj hudba a treba povedať, že i režisér sa snaží ako vie. Čo však často krát zmôže keď na palubu nastúpi najväčší problém filmu a tým je mizerný scenár, svoje "kvality" hneď úžasne ukazujúc na tom, ako sa vlastne započnú krvavo nezmyselné jatky. Tu zakopáva hneď v niekoľkých bodoch. Chupacabra je v ,,skutočnosti" len asi meter vysoká a živý sa výhradne krvou kôz alebo sliepok, no tu si ju tvorcovia výrazne poupravali (inak mi trocha pripomína najvyzretejšie štádia Draculu z roku 1992) čo by som im ešte ako tak dokázal odpustiť. Prehnanosť však vidím v tom zabíjaní každého koho stretne. Ak by som mal však sumarizovať klady a zápory nedopadlo to vôbec nijak zle, len škoda, že som film kvôli zle nastavenému videu nevidel do úplneho konca. Myslím si však, že tu tretiu * by som nakoniec dal tak či tak. (2. komentár k filmu) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Chupacabra Terror“ je levné béčko a bohužel v tomto případě je to hanlivé označení naprosto na místě. Není na něm nic dobrého, i to monstrum vypadá tragicky, protože se rozhodli, že to bude chlap navlečený do celotělové latexové masky. A to prostě u čupakabry za mě fungovat nemůže, je to nesmírně obyčejné a naprosto nenápadité. I když ony by digitální triky fungovaly ještě hůř. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Veľmi biedny horror.Netvor bol veľmi zlý vytvor,pripomínal mi nejakú gumenú atrapu.Guľka z pušky mu nedokáže ublížiť,ale injekčná striekačka mu prenikne cez kožu.To je vskutku veľmi podivné.Nezmyselný film,nie je to ani zábava,ako pri niektorých takýchto filmoch,je to skôr na zaplakanie.Ktovie prečo nakrúcajú takéto somariny.A zdá sa,že takýchto hlúposti je čím ďalej tým viac.Gebuzina. ()

DarkDemon 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem před shlédnutím znal velmi nízké hodnocení filmu pojal jsem to jako komedii. A opravdu jsem se párkrát pěkně zasmál ... bohužel tam kde bych se asi měl bát. „Čupa“ byl fakt sekáč, krev cákala - akorát byl ke konci z mordování posádky, důchodkyně s jejím bobikou a jednotky po zuby ozbrojených mariňáků tak unaven, že prohrával s vycmrdlou blonckou ve férovce „na kopačky“. Dokonce i pár pěsťovek od ní schytal a to ho předtím nerozhodila ani dávka ze samopalu. Snad jsem nikoho nevzbudil když jsem u toho hýkal smíchy v 6h ráno při repríze na TV Markíza. Za tu „kickbox vložku“ dám jednu *. ()

krvavamera 

všechny recenze uživatele

1 koza, 1 pes, 21 lidí + 1, co si umře sám. co víc dodat. pokud vás baví počítat filmová klišé, budete o krok (vlastně o dva) napřed před filmaři, které nenapadlo že vás to napadne. pokud zbožňujete chupacabras nebo jste v životě neviděli žádný horor, nejspíš se budete bavit. v opačném případě budete počítat klišé a zjistíte, že občas i některé z nich i padne na oltář happyendu. ()

Socom odpad!

všechny recenze uživatele

Totálne biedny film.Chupacabra vôbec nieje popisovaná tak ako vyzerá vo filme a tá maska nestojí za nič.Režisér bol na nákupe v nejakom lacnom stánku s filmovými rekvizitami?Strata času. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Chupacabra, v španielčine tvor vysávajúci kozy (NEHĽADAŤ ŽIADNU DVOJZMYSELNOSŤ, TO SOM SI NEVYMYSLEL :D) je medzi mýtickými tvormi vcelku nováčik, veď prvé záznamy o ňom sú staré okolo 25 rokov. A napriek tomu sa stal v poslednej dobe obľúbeným monštrom v hororoch. Ich kvalita je však asi na približne rovnakej úrovni, ako táto katastrofa. Šialený kryptológ, blázniví cestujúci na hnusnej počítačovou animáciou spackanej lodi a gumené monštrum, ktoré pobehuje sem i tam určite pre mňa žiadnu kvalitu nepredstavujú... ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Béčko jak stehno. Efekty byli celkem slušný, postavy celkem zajímavý, krve jak na jatkách ... dokonce postavy používali občas i mozek (což se u obdobných filmů moc nevidí) a příšera byla celkem solidní. Jistě ve filmu je plno nelogičností, jako že když komando kropí obludu ze samopalů a jí se nic nestane, ale nakládačka od kapitánovy dcerušky zabrala solidně ... no ve filmu je plno klišé a nepřináší nic nového. Je to prostě klasický béčkový horůrek a pokud na něj člověk kouká takhle tak není vůbec zlý. 60 % ()

2sistem 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu za zmasakrovaný lidí. Jinak není co jiného hodnotit pozitivně. Kdyby byl film točen před dvaceti lety, dál bych i víc ale teď už očekávám něco lepšího. Zahadní tvorové mě fascinující a byl jsem zvědav na zpracování Chupacabry, ale nudil jsem se a není divu, že jsem skoro usnul. Jeho vzhled byl více vtipný, než hrůzu nahánějícící a triky laciné. Samotný postavy byli k smíchu, jak starší paní se svým nafintěným psem, její metrosexuální spolecník se směšnými vymluvami, tak i blonďatá dcera, která jediná měla na monstrum. Závěrečná bitka mě už úplně dostala do záchvatu. ()

Johannez 

všechny recenze uživatele

"Horrorové" zetko ze staré školy (rozuměj tak, že pokud by pan Sheppird natáčel film dnes, asi by se po palubě procházel zmutovaný žralok). Těžko říct, zda by gumový kostým či stříkance červené barvy na zrezivělé ploty po zdech vyděsily kohokoliv nad 3 roky. Digitální loď je trikově hluboko pod úrovní Star Treku Nové generace z konce 80. let. Ale to všechno je ještě doslova balzám na duši oproti myšlení a chování hlavních postav. Jediný kdo pobral trochu rozumu je kapitán, podivně namejkapovaný "federální šerif" se akorát drsně tváří a furt jenom někde běhá a ještě podivnější hledaný zloděj asi napětkrát (neúspěšně) krade hotovost z trezoru. Celé to občas zavaří magor "Buenas noches, seňorita" doktor Peňa. Posádka lodi a přivolané komando střílí všude a po všem, hlavně po pytlích s odpadem, bohužel opancéřované monstrum stále uniká. Největší "badass" je tak nakonec kung-fu kapitánova dcerka, která si to s chupacabrou rozdá ve strojovně na férovku. Ano, nelogičností je ve filmu tolik, že vás to ve čtvrtině přestane bavit počítat. Rozhodně ale existují i horší počiny a občas jsem se i zasmál. takže odpad si Chupacabra Terror nezaslouží. ()

Reklama

Reklama