Reklama

Reklama

Cesta hrůzy

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Anglická rodina se dvěma dětmi se vydává na vytouženou dovolenou do Francie. V jednom z kempů se spřátelí s jiným manželským párem, ale jejich přehnaná přátelskost jim brzy začne vadit. Navíc je jejich noví známí začnou pronásledovat a z poklidné dovolené se stává noční můra. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Dalo se na to dívat. Já chápu, že na dva díly se muselo něco nastavit, takže to bylo trochu zdlouhavé. Některé scény jsem nepochopil (údiv nad nalezeným tričkem v karavanu) a něco mi možná uniklo. Ale bavilo mne to. 20120916nest ()

bobin 

všechny recenze uživatele

Nenechte se zmást hodnocením. Je to totiž výborný thriller se stupňujícím se napětím. Rodina s dětmi je pronásledována magorem , který je velmi vynálézavý. Konec vše napraví. Velmi dobrý zážitek. ()

andydy 

všechny recenze uživatele

Tolko co na seba kricali rodicia svojich deti to som este nevidel. Jeden druhemu si vycitaju svoje chyby neviem ako sa dali dokopy ale mali sa skor rozviest. Inak to bolo dost nudne a ako polahky vsetko skoncilo, ked myslite ze sa to zacne zamotavat tak z toho nebolo nic iba nejaka vedlsia pasaz. Ktora mohla byt odost skratena. ()

Nika644 

všechny recenze uživatele

Výborný Thriller, drama a napětí . A to se mi velmi líbilo! Film mě zaujal a dávám mu proto plný počet hvězdiček ,velmi se mi líbil . Jak říká 'bobin' ,nenechte se zmást hodnocením , fakt skvělý film:) ()

Reklama

Reklama