Reklama

Reklama

Máte doma uklizeno?

(pořad)
  • Velká Británie How Clean Is Your House?
Reality-TV
Velká Británie, 2003, 24 min

Obsahy(1)

Experti na hygienu Kim Woodburn a Aggie MacKenzie odhalují tajemství špíny a nepořádku britských domácností. Diváci se mohou podívat do nejšpinavějších domovů, které si lze jen těžko představit, a seznámí se s jejich obyvateli. (oficiální text distributora)

Recenze (104)

larelay 

všechny recenze uživatele

Kto nezazil, nepochopi. Mala som tu cest navstivit par domacnosti priamo v Anglicku, specialne v Londyne a verte alebo nie, Briti (nemyslim vsetkych, ale je ich naozaj dost) su lenive neporiadne cunata, ktore nevaria, nestaraju sa o deti, zeru fastfoody, chlastaju a hlavne, radsej veci vyhodia, ako by ich mali upratat! Tato reality show vo mne vzbudovala hnus a zaroven som sa bavila, takze nemam dovod hodnotit nejako nizko... ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Jedním slovem hnus fialovej ! Nechápu, co je na této reality tak zajímavého a co na tom má člověk ještě obdivovat. Hm, výmluvy a řeči typu neměl jsem čas, vždyť vy tady člověče shnijete, tolik bakterií, podívejte, neberu na zřetel. Uklízet se musí pravidelně! Protagonisté pořadu (dvě baby ve věku) by nemuseli točit v hemerice, stačilo by zavítat k nám. Kolik podobných případů už jsme v tv viděli a to v daleko horších případech, dokonce celý dům je kolikrát zasypán různými odpadky od různých podivínů, bordel je prostě všude, stačí si jen vybrat vhodné lidi, kteří celou tuto show včetně toho ansámblu zacálují, ještě se blbě zviditelní a úklidová firma je v balíku. Zbytečný pořad, jsem jen zvědav, kdy se udělá něco podobného po česku a uvádět to bude třeba Podlaha či jiná celebritka, jak je zvykem. P.S.: Navštivte ty lidi za čtyři roky a uvidíte, takoví se jen těžko změní:-( ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Fíííha! Dvě zrůdy s duševní mykózou, nimrající se ve špíně bližních? 8-o . . . Vsadím boty, že do roka a do dne přijde někdo s šou šťourání se v celebřitních lejnech (to kvůli autorským právům a honorářům, že...) . . . Hnus. Nejen tím obsahem... %-[.. - - - - - (Nahodile nahlédnuto 11.5.2011 na >barrandoffské žumpě< , hodnocení 461., komentář s nutkáním zde jako čtyřiťapadesátý - 11.5.2011) ()

Dragoni odpad!

všechny recenze uživatele

Nakouknutí do Anglických domácích chlívků(domácností) s dvěmi odpornými uklízečkami. Takovej bordel, kterej tam ukazují snad není ani u prasat. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Reality show, na kterou nikdy nezapomenu. Občas je dobré si uvědomit, že člověk nemusí být fanatik ve stylu Marie Kondo a žije v pohodě. A že skutečný bordel vypadá úplně jinak. Velmi praktické je uvědomit si, že jsou minimálně dva druhy problémů, které mohou způsobit totální kolaps domácnosti. Nekonečné hromadění, které lze provozovat jako čistý sklad, ale bydlení to není. A pak je samostatnou kategorií zasvinění bytu odpadem. Důvody pro rezignaci mohou být různé, ale u nás žádná televizní pohotovost nejezdí, takže se snažte nepřekročit hranici a budete v pohodě. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Rád se podívám na prasátka, kteří žijí ve špíně s krámy sahající až ke stropu. Občas to bylo opravdu příšerný, kdy jsem nevěřícně kroutil hlavou a pomyslel si, jak vůbec někdo takhle může žít... Možná to někoho, kdo se na tohle alespoň jednou podíval donutí, aby si i u sebe doma uklidil svůj svinčík. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Může mi někdo vysvětlit, o čem "Máte doma uklizeno?" vlastně je?!? O lidech, kteří se nedají nazvat ničím jiným než prasaty a ještě se tím de facto chlubí? O dvou nesympatičkých ženách, které se (krom toho, že jsou to pracantky od pohledu) úplně rozzáří, když mohou tato prasata ponižovat před kamerou? Nevím, ale na tohle je škoda času i peněž. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Mnozí tady asi nepochopili, že v tomhle pořadu jde o jistý druh nadsázky - zase tady narážíme na problém mezi českou a britskou mentalitou. Vezměte si třeba ty gumové rukavice s růžovými peříčky, policejní pásku a nápis "Pozor, probíhá úklid!" nebo záběry na zablešená domácí zvířátka doprovázené děsivou hudbou. Ano, na jednu stranu vás znechucuje ten neskutečný svinčík - na stranu druhou ale existuje část lidí, které taková lidská prasátka pobaví. Doporučuju tenhle pořad nebrat tak vážně, zkrátka nevěřím, že by někdo mohl žít v takovém bordelu - ale baví mě na to koukat. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Nejvíc mě dostalo, že jedna z těch ženských měla gumové rukavice lemované bílou kožešinkou... proboha:) ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Jak čisto máte doma? To je přesnější překlad. A ne uklizeno. Není pochyb o tom, že tyhle pořady patří do speciálního balíčku pro každého žáka střední školy, aby se naučil doma nejen uklízet, ale i čistit. zde ještě české školství spí. Hádat se o peníze, pořád dokola, tak to ano, ale hledět si učení o potřebných věcech, tak to ne. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nechápu ty vzteklé komentáře. Mě to připadá jako zábavně naučný pořad, kdy fakt nehodnotím, nakolik je nepořádek naaranžovaný, ale spíš dobré rady na úklid. A už vůbec nerozumím nenávistnému hodnocení dvou hlavních protagonistek. Jaké příšery, dyliny...? Jsou to normální ženský v určitém věku. Chápu, že někteří diváci by tomu dali plný počet, kdyby tam uklízely dvě dvacítky v tangách, ale to by byl pořad s úplně jiným zaměřením. /26. 5. 11./ Pozdější řady - například z Ameriky - jsou o poznání horší. Rady na úklid jsou minimální, převažují rádoby vtipné komentáře a rozbírání toho, jací jsou lidé bordeláři a taky exhibicionistické kreace úklidových madam. ()

Caelos odpad!

všechny recenze uživatele

Mám radši americké bordeláře, tady dávám odpad hlavně za ty dvě čarodějnice, které chodí lidem domů uklízet. ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Nechce se mi věřit, že je tolik lidí, kteří mají doma skládku. Jako jo, není podstatný utírat prach 3x týdně, ale odhazovat po bytě odpadky??? No, kur*a drát! Tohle bych byla schopná pochopit jen u psychicky vyšinutých lidí, kteří přes svou chorobu tyhle věci vůbec nevnímají. A největší džouk je, jak se ta čuňata vždycky diví, že tekutý písek to dokáže vyčistit…úúú, to jsou objevy! ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Ťažko hodnotiteľný program. Mám dojem že dosť vecí v ňom je naaranžovaných, ale aj tak niektorí ľudia sú hovädá. Som terárista, takže v izbe mám pavúky, škorpióny, červy či šváby (nie však voľne pobehujúce po izbe xDD) tiež si nejak na 100% poriadok nepotrpím, takže niečo podobné by mohli točiť aj u mňa. V živote by som sa však nechválil tím aké som čuňe pred kamerami. Program podobný dokumentu o bezdomovcoch, či cigáňoch. Výpovedná, či vzdelávacia úroveň = nula = ODPAD! ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Ráda se směju ostatním, jací jsou čuňáci a připadám si pak jako pořádný člověk - alespoň vidím podlahu a v koupelně nemám šváby :D...Ale dost mě rozčilují ty pochybné ženštiny s těmi komentáři to je příšerný. ()

k4n9ur 

všechny recenze uživatele

Myslím že lidi tady mají tendenci sklouzávat k hodnocení těch lidí “čuňat” spíše než k hodnocení pořadu jako takového. Samozřejmě, ty špinavé domovy připomínající víc smetiště než domovy jsou odpad, o tom asi žádná. Ale pořad jako takový je velmi příjemný a rád si ho zase po letech dám (Prima Show). Navíc uklízečky jsou sympatické :) ()

Orlau32 odpad!

všechny recenze uživatele

Odporný pořad. I když možná, že to u někoho doma tak vypadá. Ale plýtvat na tohle filmový materiál ? ()

Reklama

Reklama