Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bianca Foster prožije šest dlouhých let ve vězení – neprávem obviněna z vraždy svého otce. Nyní je propuštěna a nechce nic víc než se vrátit ke klidnému životu v Monarch Cove, který před tím znala. Poté, co před šesti lety byl otec Bianci zavražděn, ona se vrací zpátky do rodného města. Doma jí čeká babička, sestra a bratr. I po těch šesti letech chce přijít na to, co se tenkrát stalo, proč byl její otec zavražděn. Mezitím potká mladého a krásného Jacka, který je zasnoubený a čeká dítě s jinou. Pochází z bohaté rodiny a vede hotel. Detektiv, který kdysi vyšetřoval vraždu Bianci táty byl zavražděn...on jediný znal, kdo to udělal... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je od začátku špatně. Naprosto necharismatická hlavní hrdinka, kterou by neměli doživotně zabírat z profilu, protože vypadá o 50 let starší, naprosto nenápaditá kamera, která má k dispozici celé přístavní městečko včetně pláží, ale z něhož vidíme nejčastěji jen kus chodníku, a když moře, tak z podhledu, abychom si ho moc neužili. No a příběh - holka byla 6 let v krimu pro podezření, že zabila tatínka. No není se co divit, když přiběhne na místo činu a má jedinou starost vzít do ruky pistoli, co leží na zemi, a všude na ni opatlat svoje otisky, aby jó byla hlavní podezřelá. A pak ten blábol s DNA a s tím, že policajt teď teprve našel ne/shodu, ale klidně ji zas může nechat zmizet... A tak to blábolení pokračuje dál... ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Překrásní lidé, trávící většinu času na překrásné pláži, zamilovávajíce se do překrásných lidí opačného pohlaví... No, jako ze života. :-) Aby se vůbec něco dělo, jsou tu i oškliví lidé a taky pár kostlivců ve skříni. ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama