Reklama

Reklama

Tučňáci odletěli do Monte Carla, aby zde vydělali peníze na návrat do New Yorku. Alex a přátelé však tuší, že už se pro ně nechtějí vrátit a tak se za nimi vydají. Najdou je v kasinu, ale bohužel se jim na stopu dostane kapitánka DuBoisová z oddělení pro odchyt zvířat. Je odchytem úplně posedlá, dá se říci, že tomu zasvětila svůj život. Na zdi jí visí mnoho trofejí, jen lva ještě nemá a tak se se vší vervou vydá na jeho lov. Alex s partou před ní prchají a zachrání je zvířata z cirkusového vlaku, která je schovají protože jim Alex namluví, že jsou také od cirkusu a cirkusáci si musí pomáhat. A tak se alespoň pro tuto chvíli zbaví DuBoisové. Cirkus je na cestě do Říma a později do Londýna, kde se mají setkat s americkým promotérem, který jim, pokud se mu budou líbit, zařídí americkou tour. Alex to vidí jako šanci dostat se zpět do New Yorku a tak se rozhodnou tento cirkus koupit. Majitelé jim cirkus velmi rádi prodají a dobře vědí proč. V Římě se představení totiž vůbec nepovede, dalo by se říci, že se jedná o naprostý propadák. Dojde to tak daleko, že musí utéct před rozčilenými diváky, kteří chtějí vrátit vstupné. Lachtan Stefano prozradí Alexovi, že tygr Vitalij byl kdysi jejich největší hvězdou. Dokázal proskočit i malinkou hořící obručí. Jednoho dne však na něm vzplála srst a od té doby už toto číslo nepředvádí, je podrážděný, zklamaný a otrávený životem a cirkus pomalu upadá. Z jeho bývalé slávy už nezbylo nic. Alexovi je jasné, že s tímto cirkusem musí nejdřív něco udělat než ho představí americkému promotérovi, jinak se domů nedostanou. A tak začnou trénovat. Trénovat však musí i Alex a jeho přátelé protože již dříve lhali o tom, že jsou cirkusáci se skvělými čísly. Teď nastala doba, kdy by měli tato čísla naučit své nové přátele. Kupodivu se jim to docela daří a vypadá to, že v Londýně by mohli mít velký úspěch. Jen je ještě potřeba přesvědčit Vitalije, který chce cirkus opustit, že by se měl vrátit ke svému starému číslu... (TV Prima)

(více)

Videa (54)

Trailer 1

Recenze (813)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Lev Alex, zebra Marty, hrošica Gloria, žirafa Melman, lemur Julien a štyria militárni tučniaci... to sú starí známi zvierací hrdinovia z animovaného filmu Madagaskar. Už ich dobre poznám z dvoch predchádzajúcich snímkov. Tento krát sa dostali až do Európy. Stali sa dôležitou súčasťou krachujúceho cirkusu Zaragoza. Znova ho postavili na nohy a získali angažmá v ich milovanom New Yorku. Urobili všetko pre to, aby sa mohli vrátiť späť do svojej ZOO v Cetral Parku. Lenže nakoniec to dopadne trocha inak. Ak chcete vedieť ako pozrite si "Madagascar 3". Podľa mňa je to najzábavnejšia časť z tejto pestrofarebne a vysoko profesionálne animovanej trilógie. **** ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ano, je to infantilnejsi, uchylnejsi a barevnejsi nez predchozi dily a pribeh ustupuje do pozadi, ale zaroven je to taky 90 minutova neprerusovana jizda se skvelejma scenkama a hlaskama. Animace je na standardni urovni, skvela hudba a stara znama parta, ktera se tentokrat mota v cirkuse. Logika jde casto stranou, spousta scen uz je mimo i na animovanej film, ale je to proste cistokrevna zabava oprostena od jakyhokoliv poucovani a to se u animaku dneska uz moc nevidi. Ja jsem naprosto spokojenej, zatim asi nejlepsi dil. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála animáků, který se poučil z chyb a po nevýrazné dvojce se do toho do třetice pořádně opřel. Vzal každý prvek, každý detail a tvrdě ho vytůroval na hranici mezního přetížení. Výsledkem je extrémně barevná, rychlá, ztřeštěná až absurdní blbina, plná vtípků, hlášek, odkazů, gagů a parodických momentů, které si utahují snad ze všech klišé animovaného filmu, aniž by přitom samy přestaly být dokonalými příklady těchto klišé. Jedna parta zvířecích ztroskotanců potká jinou partu zvířecích ztroskotanců a společně se pokusí najít ztracenou slávu, podporováni partou geniálních tučnáků a pronásledování lovkyní, která v sobě má nezničitelnost Jackieho Chana, schopnosti Jamese Bonda a hlas Edith Piaf. A jako bonus traumatizovaný ruský tygr proskakující místo kruhem kroužkem o velkosti prstýnku. Už dlouho jsem se u animáku tak dobře nebavil. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Tak toto se povedlo. Pro mě nejlepší Madagaskar ze všech tří dílů. Většina animáků s přibývajícími díly silně ztrácí humor, myslela jsem si, že toto bude případ i nového Madagaskaru, ale já se tak strašně ráda mýlím. Někomu se to možná bude zdát až moc absurdní a kýčovité, ale já se hned několikrát přistihla, že se směju, jako by mi bylo deset. Nejzábavnější animák roku. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jakoby si tvůrci ze zisků předchozích dílů koupili to nejlepší hulení a po jeho zkonzumování natočili tuhle animovanou šílenost, která má s nevýraznými předchůdci společného jen pramálo. Nápadité a vtipné od začátku až do rychle se blížícího konce. Některé fóry už sice byly trochu moc a pár infantilním momentům se divák nevyhne, ale jinak nás čeká šílená jízda plná guilty pleasure momentů s výborným soundtrackem. A to předchozí díly nemám vůbec rád. ()

Galerie (105)

Zajímavosti (21)

  • Scéna s návratom do minulosti obsahuje veľké ohňové efekty a detailné davové scény. Renderovanie si vyžiadalo 2,8 miliónov hodín na štyroch renderovacích farmách. (milealelia)
  • Panoráma Manhattanu pôvodne nemala obsahovať novú budovu World Trade Center. Grafik štúdia DreamWorks, ktorý šiel okolo nedokončenej budovy, však požiadal, či by v animovanom filme nemohla byť zvečnená ich architektúra už ako hotová stavba. (peiton)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 145 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

03.01.2013

Navzdory sténání o upadajícím zájmu diváků a poloprázdných kinosálech mají producenti v zámoří za sebou vynikající rok. V USA zaznamenali nárůst tržeb z kin o 5,6 % ve srovnání s rokem 2011, a to… (více)

Bacha na zlé holky!

Bacha na zlé holky!

16.01.2011

Lena Headey (foto), Frances McDormand a Charlize Theron si ve svých následujících filmech zahrají hlavní záporačky. První z nich se připojila k obsazení akční sci-fi Dredd, kterou v Jižní Africe… (více)

Reklama

Reklama