Reklama

Reklama

Tučňáci odletěli do Monte Carla, aby zde vydělali peníze na návrat do New Yorku. Alex a přátelé však tuší, že už se pro ně nechtějí vrátit a tak se za nimi vydají. Najdou je v kasinu, ale bohužel se jim na stopu dostane kapitánka DuBoisová z oddělení pro odchyt zvířat. Je odchytem úplně posedlá, dá se říci, že tomu zasvětila svůj život. Na zdi jí visí mnoho trofejí, jen lva ještě nemá a tak se se vší vervou vydá na jeho lov. Alex s partou před ní prchají a zachrání je zvířata z cirkusového vlaku, která je schovají protože jim Alex namluví, že jsou také od cirkusu a cirkusáci si musí pomáhat. A tak se alespoň pro tuto chvíli zbaví DuBoisové. Cirkus je na cestě do Říma a později do Londýna, kde se mají setkat s americkým promotérem, který jim, pokud se mu budou líbit, zařídí americkou tour. Alex to vidí jako šanci dostat se zpět do New Yorku a tak se rozhodnou tento cirkus koupit. Majitelé jim cirkus velmi rádi prodají a dobře vědí proč. V Římě se představení totiž vůbec nepovede, dalo by se říci, že se jedná o naprostý propadák. Dojde to tak daleko, že musí utéct před rozčilenými diváky, kteří chtějí vrátit vstupné. Lachtan Stefano prozradí Alexovi, že tygr Vitalij byl kdysi jejich největší hvězdou. Dokázal proskočit i malinkou hořící obručí. Jednoho dne však na něm vzplála srst a od té doby už toto číslo nepředvádí, je podrážděný, zklamaný a otrávený životem a cirkus pomalu upadá. Z jeho bývalé slávy už nezbylo nic. Alexovi je jasné, že s tímto cirkusem musí nejdřív něco udělat než ho představí americkému promotérovi, jinak se domů nedostanou. A tak začnou trénovat. Trénovat však musí i Alex a jeho přátelé protože již dříve lhali o tom, že jsou cirkusáci se skvělými čísly. Teď nastala doba, kdy by měli tato čísla naučit své nové přátele. Kupodivu se jim to docela daří a vypadá to, že v Londýně by mohli mít velký úspěch. Jen je ještě potřeba přesvědčit Vitalije, který chce cirkus opustit, že by se měl vrátit ke svému starému číslu... (TV Prima)

(více)

Diskuze

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Tak takhle to dopadá, když se pokračování animáků nepovedou. Tohle už nemá s krásným a rodiným a uceleným příběhem nic společného. Morální poučení "zvířatům je nejlíp v cirkusu" je snad blbej vtip. Působí to na mě jako barevná capina pro 3 leté děti. Jelimán a Moris mají minimum prostoru a ani nejsou vtipní jako v minulích dílech. Tohle už celkově nemá s madagaskarem nic společného. Jsem velmi velmi zklamaný. Nebýt tučňáků tak jdu s hodnocením ještě níž. Takhle je to na 2* a 30%.

Lazyt

Lazyt (hodnocení, recenze)

tohle jsem opravdu nečekal..očekával jsem jen ...cirkus ****

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Ondrej1115

Ondrej1115 (hodnocení, recenze)

Madagaskar 3 do tretice paradna pecka.Dufam že bude štyrka lebo koniec bol taky že aj by bolo na pokračovanie aj nie tak neviem ale dufam že bude ked Doba Ľadova ma 4dieli aj Madagaskar by mohli spravyť

 (hodnocení, recenze)

Musím smeknou před velkým Hansem, protože cirkusová čísla a hlavně hudba po celý film absolutně bombastická! A překvapivě hodně povedený film.... hlavně konec! Zatím jedno z největších překvapení roku! Souhlasím že ta terminátors bitch mi místy až vadila jak byla jako postava debilní... ale jinak 4*!

made1

made1 (hodnocení, recenze)

Ten konec byl super, ale má to své mouchy, chvílemi nuda. DuBoisová mě nezaujala vůbec, fakt zlatá babča, jak kdosi poznamenal.

microice

microice (hodnocení, recenze)

Když jsem zjistil že tam mluví borat a perníkový táta tak lituju že jsem to neviděl v originále.Jinak jasně nejlepší díl.

Verka13

Verka13 (hodnocení, recenze)

Čekala jsem na základě dobrého hodnocení něco víc. Místy jsem se zasmála ( Martyho Afro cirkus) , ale pro mě o dost slabší než předchozí díly.

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Apollyon09: Jo takhle :) To máš pravdu. Taky jsem řikal že jediná věc která mě nepotěšila byla absence karete-babči. Alespoň nějakej štěk dostat mohla.

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Žralok: tebe tá DuBoisová nepripadala ako terminátor? :D Behá cez steny, skáče do 10 metrovej výšky. No nový T-X ;)

 Mne tam proste chýbala  karate-babka.

jimmecek

jimmecek (hodnocení, recenze)

Dnes jsem na tom byl v kině a můžu jen říct super parádní vynikající! 5 hvězd

djmichal01

djmichal01 (hodnocení, recenze)

Byl jsem v kině a líbila se mně jedna písnička a jmenuje se

 Love Always Comes As A Surprise

Kam-El

Kam-El (hodnocení, recenze)

Je aj v tomto dieli postava krála všetkých lemúrov - Juliena? 

Příspěvek byl smazán administrátorem.

dako77

dako77 (hodnocení, recenze)

Neviete či je v slovenkých kinách už slovenský alebo český dabing???

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Pavkan: Hodnocení už je spuštěný ;) Alespoň mě to jde bez problémů :)

Pavkan

Pavkan (hodnocení, recenze)

Viděl jsem trojku na předpremiéře v Cinestaru  a řehtal jsem se úplně stejně jako moje šestileté dítě. Rád bych to ocenil i v hodnocení, ale ještě není spuštěné. A tak se chci zeptat, jestli zdejší administrátoři třeba nespí...

antiS

antiS (hodnocení, recenze)

Tak jsem ted prisel z predpremiery a musim rict, ze ve 3D to byl zatim nejvetsi zazitek. Efekty hezke ale nevadilo by, kdyby jich bylo o trochu vic.

snyder89

snyder89 (hodnocení, recenze)

StrYke: keď som to uvidel v novinkách tak som hádam mohol zareagovať nie? sloboda slova....vyjadril som svoj názor  :)

Michal1702

Michal1702 (hodnocení, recenze)

JUK_JANA: Já dal příslib mladší sestře, tak já se chystám určitě, ať budou recenze pozitivní nebo negativní. :)

Související novinky

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

03.01.2013

Navzdory sténání o upadajícím zájmu diváků a poloprázdných kinosálech mají producenti v zámoří za sebou vynikající rok. V USA zaznamenali nárůst tržeb z kin o 5,6 % ve srovnání s rokem 2011, a to… (více)

Bacha na zlé holky!

Bacha na zlé holky!

16.01.2011

Lena Headey (foto), Frances McDormand a Charlize Theron si ve svých následujících filmech zahrají hlavní záporačky. První z nich se připojila k obsazení akční sci-fi Dredd, kterou v Jižní Africe… (více)

Reklama

Reklama