Reklama

Reklama

Tučňáci odletěli do Monte Carla, aby zde vydělali peníze na návrat do New Yorku. Alex a přátelé však tuší, že už se pro ně nechtějí vrátit a tak se za nimi vydají. Najdou je v kasinu, ale bohužel se jim na stopu dostane kapitánka DuBoisová z oddělení pro odchyt zvířat. Je odchytem úplně posedlá, dá se říci, že tomu zasvětila svůj život. Na zdi jí visí mnoho trofejí, jen lva ještě nemá a tak se se vší vervou vydá na jeho lov. Alex s partou před ní prchají a zachrání je zvířata z cirkusového vlaku, která je schovají protože jim Alex namluví, že jsou také od cirkusu a cirkusáci si musí pomáhat. A tak se alespoň pro tuto chvíli zbaví DuBoisové. Cirkus je na cestě do Říma a později do Londýna, kde se mají setkat s americkým promotérem, který jim, pokud se mu budou líbit, zařídí americkou tour. Alex to vidí jako šanci dostat se zpět do New Yorku a tak se rozhodnou tento cirkus koupit. Majitelé jim cirkus velmi rádi prodají a dobře vědí proč. V Římě se představení totiž vůbec nepovede, dalo by se říci, že se jedná o naprostý propadák. Dojde to tak daleko, že musí utéct před rozčilenými diváky, kteří chtějí vrátit vstupné. Lachtan Stefano prozradí Alexovi, že tygr Vitalij byl kdysi jejich největší hvězdou. Dokázal proskočit i malinkou hořící obručí. Jednoho dne však na něm vzplála srst a od té doby už toto číslo nepředvádí, je podrážděný, zklamaný a otrávený životem a cirkus pomalu upadá. Z jeho bývalé slávy už nezbylo nic. Alexovi je jasné, že s tímto cirkusem musí nejdřív něco udělat než ho představí americkému promotérovi, jinak se domů nedostanou. A tak začnou trénovat. Trénovat však musí i Alex a jeho přátelé protože již dříve lhali o tom, že jsou cirkusáci se skvělými čísly. Teď nastala doba, kdy by měli tato čísla naučit své nové přátele. Kupodivu se jim to docela daří a vypadá to, že v Londýně by mohli mít velký úspěch. Jen je ještě potřeba přesvědčit Vitalije, který chce cirkus opustit, že by se měl vrátit ke svému starému číslu... (TV Prima)

(více)

Videa (54)

Z natáčení 11 - Ben Stiller, Chris Rock
Z natáčení 11 - Ben Stiller (herec), Chris Rock (herec)
D: angličtina
05:10
Z natáčení 10
Z natáčení 10
D: angličtina
02:47
Z natáčení 9
Z natáčení 9
D: angličtina
03:06
Z natáčení 8
Z natáčení 8
D: angličtina
05:16
Z natáčení 7 - Martin Short
Z natáčení 7 - Martin Short (herec)
D: angličtina
03:04
Z natáčení 6 - Bryan Cranston, Martin Short
Z natáčení 6 - Bryan Cranston (herec), Martin Short (herec)
D: angličtina
03:29
Z natáčení 5 - Cedric the Entertainer, Jessica Chastain
Z natáčení 5 - Cedric the Entertainer (herec), Jessica Chastain (herečka)
D: angličtina
05:30
Z natáčení 4 - David Schwimmer, Jada Pinkett Smith, Cedric the Entertainer
Z natáčení 4 - David Schwimmer (herec), Jada Pinkett Smith (herečka), Cedric the Entertainer (herec)
D: angličtina
05:18
Z natáčení 3 - Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer, Jada Pinkett Smith, Bryan Cranston, Martin Short
Z natáčení 3 - Ben Stiller (herec), Chris Rock (herec), David Schwimmer (herec), Jada Pinkett Smith (herečka), Bryan Cranston (herec), Martin Short (herec)
D: angličtina
02:40
Z natáčení 2 - Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer, Jada Pinkett Smith
Z natáčení 2 - Ben Stiller (herec), Chris Rock (herec), David Schwimmer (herec), Jada Pinkett Smith (herečka)
D: angličtina
01:31
Z natáčení 1 - Chris Rock, Jada Pinkett Smith, Ben Stiller
Z natáčení 1 - Chris Rock (herec), Jada Pinkett Smith (herečka), Ben Stiller (herec)
D: angličtina
01:48

Související novinky

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

03.01.2013

Navzdory sténání o upadajícím zájmu diváků a poloprázdných kinosálech mají producenti v zámoří za sebou vynikající rok. V USA zaznamenali nárůst tržeb z kin o 5,6 % ve srovnání s rokem 2011, a to… (více)

Bacha na zlé holky!

Bacha na zlé holky!

16.01.2011

Lena Headey (foto), Frances McDormand a Charlize Theron si ve svých následujících filmech zahrají hlavní záporačky. První z nich se připojila k obsazení akční sci-fi Dredd, kterou v Jižní Africe… (více)

Reklama

Reklama