Reklama

Reklama

Nájomný zabijak Bo Tong Lam odťal zločineckému bossovi hlavu, a to nemôže zostať bez odplaty. Počas prenasledovania gangstri unesú policajnú dôstojníčku, ktorej Bo v ten večer náhodou zachránil život. Bo ju musí zachrániť po druhý raz a zavŕšiť svoju pomstu likvidáciou celého drogového gangu... Krásnu policajtku Hiu Wor zachráni neznámy cudzinec, ktorý dokonale ovláda bojové umenia. Dôstojníčka sa s ním zoznámi a strávi večer na ostrove. Netuší však, že Bo je nájomný zabijak, ktorý v ten deň odťal hlavu neľútostnému šéfovi drogového gangu a zobral si ju so sebou ako korisť. Keď nadránom gangstri nájdu bezhlavé telo svojho šéfa, musia potrestať jeho vraha a získať ukradnutú hlavu späť. Problémy nastanú vo chvíli, keď odhalia identitu Bo a policajtku unesú. Bo sa rozhodne zachrániť ju aj po druhý raz a pomstiť sa drogovému gangu jeho definitívnou likvidáciou. (TV JOJ)

(více)

Recenze (23)

Kordus 

všechny recenze uživatele

Promiň, Jacky, ale ve tvé režijní prvotině je všechno špatně. Tys nikdy nebyl moc dobrý herec, tvůj talent spočívá jinde a bohužel ses neobklopil lidma, kteří by film táhli místo tebe. Navíc příběh je pitomý a plný starých otřepaných klišé, která už dneska skutečně nikoho nezajímají a i když v soubojích stále válíš, ten střihač to úspěšně zabíjí. Tentokrát se ti to moc nepovedlo, ještě se musíš hodně učit... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Perfektní záležitost a vynikající Jacky Wu( Mé zlato!). Film má zajímavý příběh s romantickým nádechem, ale je naštěstí velmi zábavně podaný,především vše odehrávající se na policejní stanici. Akce je perfektní, Jacky je zde ve formě a nejlepší souboj je definitivně v restauraci proti třem protivníkům, mezi kterýma se objevil i obr z Wrath of Wajra. Skvělá kamera, stylová choreografie, Jacky má vše pod kontrolou a vychází mu to. Finále bych si přál spíše 1v1 než 1 vs 100, ale přesto velká spokojenost. 80% ()

Reklama

kikuka 

všechny recenze uživatele

Niečo ako Samuraj / Zabiják vs. One Nite in Mongkok vs. Matrix. Vo výsledku fajn, hoci miestami úsmevné (najmä z hľadiska réžie). Čo stojí za pozornosť sú, asi podľa očakávaní, súboje (hoci Jacky má aj lepšie). Ale nemohla som sa ubrániť (ďalšiemu) extra diegetickému úsmevu: keď Donnie Yen zloži (v Ip Manovi) 10 "karateristov" (termin zavedeny J. Belicom), Wu Jing ich zloží 50 (resp. 100) aj s prerazenými kolenami. Aj keď už nie je celkom ucho, predsalen mu niečo do Yenovho šarmu chýba. Šak on dorastie. Myslím. Dúfam. Idem si zaliať čaj. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Takový prostý film s prosťoučkým "hercem" Jackie Wu, který se sice snaží jak to jde, ale ten opravdový bouchač, ani herec (to už vůbec ne ...), z něj asi nikdy nebude. Prostý děj, okopírované scény, Jackie Wu sice neumí hrát, ale je to sympaťák, stejně jako přitažlivá policistka. Okopírována je řada scén z mnoha filmů, dovoluji si říct i vykradena a v soubojích jsou použity lana, dráty a střihy na dnešní dobu opravdu příliš viditelně, až mě to chvílemi bolelo. Dříve by to byl masakr, dnes v konkurenci s Thajci spíše průměr. Ale příjemný, pohodový akční filmeček, rozhodně doporučuji. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Velmi tazko to zhodnotit. Bitky aj ked dost evidentne dratovane su na slusnej urovni - 3*. Samotny pribeh je dost nudny a extremne naivny - 2*. Infantilny koniec - 1*. Vysledok za 2* Ako celok to uz nikdy viac nechcem vidiet, ale niektore bitky si pustim znova rad. Presne toto iste som napisal aj pri hodnoteni dalsieho Wu Jingovho filmu Fatal Contact. Po tom co som videl Fatal Contact som Wu Jinga lutoval a myslel som si, ze chlapec je proste smoliar a nevedomky sa upisal strasnemu filmu. Ale tentokrat film reziroval a napriek tomu zopakoval vsetky chyby, ktore mal Fatal Contact. Vyzera to, ze ma chlapec proste otrasny vkus a pokial nebude hrat vo filme nejakeho osvedceneho rezisera ako napriklad Wilsona Yipa alebo Bennyho Chana, tak uz mu viac sancu nedam. A nenecham sa uz zlakat ani kvalitnymi dynamickymi trailermi. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama