Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina protagonistů úspěšné stand-up série Na stojáka ve zcela nové roli. Jedná se o zábavný pořad o všem, co se nestalo, ale stát se mohlo. Pořad vytváří fiktivní mediální svět Koko TV, který divákovi nabídne zábavné, komické až neuvěřitelné situace ze života obyčejných lidí, podnikatelů, politiků atd. Předmětem zájmu Koko TV jsou politické kauzy a skandály, obyčejné lidské poklesky a prohřešky, ale i čistě komické situace. Je jasné, že pořad se zaměřuje především na české prostředí, přesah většiny scének je však obecnější. Pořad je složen z jednotlivých „zábavných čísel“, některých nahodilých, některých periodicky se opakujících. Pořad je doplněn miniseriálkem „My na radnici“, kde nahlédneme na dřeň komunální politiky. Autory kokoTv jsou Miloš Knor, Lukáš Pavlásek, Jana Tučková, Lumír Tuček, Daniel Čech, Gábina Vodrážková a Petr Vydra. Autoři jsou zároveň i herci. Dále hraje Iva Pazderková. V každém díle se objeví jeden až dva hosté. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

Olík 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je smutné. Vynikající stand-up komici z pořadu Na stojáka, pokoušející se prosadit v televizi prostřednitvím ubohého pořadu na první pohled podobného trapárně let minulých Tele Tele :( ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle si Kokoti z TV představují vtipnou scénku. Potká jedna ženská chlápka a ptá se ho na cestu, ten jí nezná a tak jde s ní. Potkají dalšího chlápka a ptají se ho na cestu, ten jí také nezná a tak jde s nimi. Potkají třetího chlápka a ptají se ho na cestu, ten jí nezná a tak jde s nimi. Pochodují po sídlištni, pochodují po lese, pochodují všude. Pak se zastaví a nad nimi se objeví nápis "Ztraceni"... CHA CHA CHA, to je narážka na ten seriál chápete? Suprové že? Takový milý a hezký humor od zkrachovalců, kterým scénář psali děti z družiny, když čekali na rodiče. 0% ()

Korbitch odpad!

všechny recenze uživatele

Miloš Knor je tragéd a tady to dokazuje na plné čáře. Jeho scénky z pořadu Na stojáka dokáže kámoš předvést stokrát líp. ()

ganz 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že tato show se stejně jako knor time dá sledovat až po požití nějakého alkoholického nápoje a stejně jako knor time má také přez polovinu obsahu vysloveně trapnou, naštěstí i zde občas najdeme něco čemu se člověk může s chutí zasmát... Mylím si že odpad je zde až moc, pokud humor srovnáme s takovými "veledíly" jako je troškův kameňák, tak tento počin prostě vyhrává (mezi hluchoněmými slyšící). Dvě hvězdy si to prostě zaslouží, navíc mi připadá, že Knor se časem zlepšuje a do takových dvou let by se z něj mohl stát plnohodnotný komik. ()

silent cut 

všechny recenze uživatele

Osobně bych si rád od zde hodnotících nerecenzentů přečetl alespoň dvě tři věty odůvodňující zde umístěný odpad. KOKO TV má před sebou určitě ještě spoustu práce, ne všechny scénky jsou geniální, ale dělat humor neni prdel... Do saturday night to má daleko, ale silné 4 za odvahu, tah na branku. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Cokoli, co pokračuje v "tradici" Na stojáka má u mě předplacen Odpad!, zvlášť když je pod tím podepsán Miloš Knor. ()

m4xp4yn3 

všechny recenze uživatele

Přihlouplé skeče, marně se snažící navázat na tradici Monty Pythonů. Na rozdíl od nich zdejším hercům chybí vtip a šarm. Jeden bod za aktivitu, přeci jen se u nás tento formát moc nepěstuje, a druhý za Lukáše Pavláska, v němž jediném nacházím skutečný důvod proč s TV Koko ztrácet čas. ()

Reklama

Reklama