Reklama

Reklama

Castle na zabití - Série 4

(série)
Krimi / Komedie / Drama / Mysteriózní
USA, (2011–2012), 17 h 13 min (Minutáž: 44–45 min)

Hudba:

Robert Duncan

Hrají:

Nathan Fillion, Stana Katic, Molly C. Quinn, Susan Sullivan, Jon Huertas, Seamus Dever, Tamala Jones, Penny Johnson Jerald, Geoff Pierson, Michael Dorn (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(23)

Recenze (3)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá série je pořád ještě docela slušná a udržela kvalitu těch předchozích, akorát to místy začalo už trochu skřípat a atraktivita jednotlivých případů jde směrem dolů (samozřejmě je tu i dost výborných dílů). Hašteření Castla a Kate se konečně promění v zásun – na což jsme se načekali opravdu dlouho. Jen teď nevím, jestli mě to bude ještě bavit – páč nejvíc se mi líbilo, jak za ní furt lítal jak pejsek, nosil jí kafe a ona ho vždycky odpálkovala. No uvidíme – jen mám strach, že už to pro mne nebude prostě atraktivní… ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I have watched or read every graduation address ever written and compiled all the best advice into one speech. And then I read it out loud, and guess what I sounded like? A pompous ass. I'm eighteen years old. What the hell do I know?" ()

Galerie (307)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě si Kate (Stana Katic) prohlíží a zkoumá průstřel po kulce v hrudníku. Na těle však není vidět žádná další jizva mimo té od kulky. Kate však prodělala vážnou operaci srdce, takže by měla mít velké jizvy na hrudníku. (Viki111)

Reklama

Reklama