Reklama

Reklama

Castle na zabití - Série 2

(série)
Krimi / Komedie / Drama / Mysteriózní
USA, (2009–2010), 16 h 52 min (Minutáž: 40–43 min)

Hudba:

Robert Duncan

Hrají:

Nathan Fillion, Stana Katic, Susan Sullivan, Ruben Santiago-Hudson, Molly C. Quinn, Jon Huertas, Tamala Jones, Seamus Dever, Stephen J. Cannell (více)
(další profese)

Epizody(24)

Recenze (4)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série má rovněž slušnou kvalitu některých epizod. Byla ale o dost delší než ta první a tak se tu samozřejmě dá narazit na několik slabších dílů. Nechybí několik opravdu zapeklitých případů, Esposito a Ryan se více zapojují, někteří protivníci jsou fakt drsní, Castlův humor i rozvíjení vztahu s Kate, ale vše končí tak trochu jinak, než by si on přál. Dokonce jí i několikrát zachrání život, nicméně ona viditelně dá přednost jinému – jen aby ho pozlobila, on si však dává pauzu. A já chtěl taky, protože tohle je fakt „nekonečný seriál“. Ale už mám nachystanou další sérii, jak jinak. Zatím mě to baví… ()

Reklama

Memphz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keď sa z premyslených prípadov stanú geniálne, keď sa zo sympatického tímu stanú najlepší priatelia a keď je z krásnej hlavnej dvojice najvymodlenejší pár, menia sa pravidlá žánru. Premyslené a nahláškované buddy kriminálky už sme tu samozrejme mali, ale s takto dávkovanými porciami napätia, vtipu či dojatie sa dostali Rick, Kate a spol. už v druhej sérii na veľmi vysokú úroveň. Výdatne tomu samozrejme pomáhajú aj prekvapujúci hostia a nenápadné šponovanie diváka od „tí dvaja by mohli byť spolu“ až k „preboha, dajte si pusu alebo tu umriem“. No možno to nie je až také nenápadné. Som veľmi rád že oproti prvej série dostali viac priestoru aj detektívi Ryan a Esposito aby ukázali svoj plný potenciál. Taktiež hlavná dejová linka nám pekne napreduje ale stále len drobnými krôčikmi a je zrejmé že sa autori snažia diváka naťahovať. Či už vzťahom našej ústrednej dvojice alebo hlavnou dejovou linkou. Otázkou ale ostáva dokedy to bude ľudí baviť, že sa s nimi autori takto nechutne zahrávajú. Na záver by som len rád dodal že je milé prekvapenie že oproti prvej sérií ma druhá prakticky dvojnásobný počet častí. Pokým sú nápady treba toho určite využiť, však sme prakticky iba na začiatku tohto príbehu. 85%. ()

Galerie (600)

Zajímavosti (1)

  • Čas 04:20 – na obalu, který patolog podá Castleovi, je vidět nesmyslné složení cukrovinky v češtině: vysoká fruktóza, kukuřičný sirup, umělá barviva a příchutě, Red 5, Žlutá 3 a 16, Boršč. (Proste..Jana)

Reklama

Reklama