Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V loďce na jezeře je nalezen zastřelený student školy pro bohaté. Zatímco Castle a Beckettová dávají dohromady jednotlivé kousky skládanky, přátelé mrtvého dělají všechno pro to, aby zmařili vyšetřování. Co skrývají? (TV Prima)

Recenze (2)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prominentní spratci a jejich život za peníze movitých rodičů – jo tak na tohle téma už toho bylo natočené opravdu dost. Kate a Castle jim na to ale neskočí a přestože se chvíli zdá, že jsou na špatné stopě a nechají se obalamutit, nakonec vyšetří i tento případ. Tentokrát je tu dost vedlejších postav – většina z nich podala slušné výkony a samotná zápletka byla taky zajímavá. Někdy si říkám, že bylo jen dobře, že naši zrovna moc prachů neměli, zbraně taky ne a nám v mládí stačil vážně jen ten chlast, opékačky nu a někdo si leda tak zahulil… ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Did you know, in the original Greek, "tragedy" literally means "goat song"? I know, doesn't make any sense to me, either. Whatever that first story was, I can't help but think bad things must have happened to that goat." ()

Reklama

Reklama