Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve stoce je nalezeno tělo české imigrantky, která pracovala jako hospodyně v luxusní rezidenci. Odtud však byla vyhozena, když se přišlo na její poměr se synem majitelů. Dokáže Beckettová nezabít Castla dřív, než skončí vyšetřování? (TV Prima)

Recenze (3)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak amíkům nechutnají naše lízátka, jo…Castle trošku zklamal (prý chutná to jak mýdlo…), ale jinak se tentokrát chlapec činil. Mrtvá Češka Eliška v kanále, ubytovna pro české ilegály, poněkud humorná honička s exmanželem v kuchyni, kde spisovatel spíše překáží. Malinké jiskření mezi Kate a Castlem na knižní autogramiádě k nové knize – samozřejmě nesmí chybět ani další úsměvná hádka mezi nimi a finální rozzuzlení příběhu a vraždy taky nebylo nejhorší. Po dvou slabších epizodách zase přišlo mírné zlepšení. ()

B.Wilde 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda byla super, velmi zajímavý případ a jako bonus, oběť vraždy byla Češka. Sice popisek na obalu sladkostí: "Sladkosti že chutná!" jako by vypadl ze staré verze google překladače, ale budiž jim odpuštěno. ()

Reklama

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • Čas 04:20 – na obalu, který patolog podá Castleovi, je vidět nesmyslné složení cukrovinky v češtině: vysoká fruktóza, kukuřičný sirup, umělá barviva a příchutě, Red 5, Žlutá 3 a 16, Boršč. (Proste..Jana)

Reklama

Reklama