Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Castle musí ve spolupráci se speciální agentkou FBI vypátrat, kdo je oním sériovým vrahem, který usiluje o život Beckettové... (TV Prima)

Recenze (4)

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle dvoudíl (společně s předchozí epizodou) je absolutně to nejlepší, co jsem v seriálu zatím viděl (kdybych měl srovnávat, tak předchozí byla o trochu lepší). Důvod je jednoduchý - zápletka je o level výše než v jiných epizodách, všechno je propracovanější, až jsem měl pocit, že se ani nekoukám na seriál, ale na špičkový film. A chemie mezi Castlem a Kate je parádní. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi slušné pokračování minulého dílu. Vše začíná výbuchem, který Kate zázračně přežije (nahá ve vaně, Castle zachránce…), nicméně vrah skutečně mrtvý není a pokračuje v zabíjení. Dělá však chyby a už jsou mu na stopě i s FBI a agentkou Shaw. Dokonce najdou i jeho pravou skrýš a totožnost. Chameleon je ale chytrý a unese agentku – no a tak nezbývá než aby Castle opět předvedl svůj důvtip, odhalil past a s Kate vše vyřešil – ukáže se jako „ostrostřelec“… ()

matej773 

všechny recenze uživatele

Castle mám hodně rád, je to fajn seriál, mezi krimi jeden z nej, fakt ho mám rád, ale jako... Ne-e... Strašně předvídatelný díl, nevím jak vy ostatní, ale scény, které mne měly překvapit, byly strašně předvídatelný... Když tam dají scénu, která se prostě zdá nedůležitá děj, asi Vás napadne, že to bude cliffhanger... Tím pádem, jen díky těm nepodařeným cliffhanger, za každý hodně velký jedna dolů. A to jsem viděl jen polovinu dílu, takže kdybych náhodou viděl jeden celý... Někdy.. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama