Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Beckettová a Castle jedou na víkend do Hamptons, ale v práci to nesmí nikdo vědět. Do hotelového bazénu však spadne mrtvý muž a z dovolené se rázem stává pátrání... (TV Prima)

Recenze (3)

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lehce nadstandardní epizoda. Krimi případ není úplně extra, epizodu hodně vylepšuje druhý "případ" - hledání přítele Kate. Nejlepší scénou byl určitě Ryanův výslech. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No Castle a Kate si naplánují víkend plný vášně na jeho venkovském sídle a už už se chystají hupsnout nazí do bazénu, když jim tam náhle spadne postřelený muž, který umře. A máme tu další vraždu, na které se nakonec oba milenci podílí i přesto, že jim to kazí plány a nechtějí, aby je někdo odhalil. Což nakonec Ryan stejně zjistí, ale tentokrát to nikomu neřekne…Kolik tam jen Castle musel mít bab…? Dokonce je i místní policie na chvíli zatkne za vměšování do případu, ale nakonec jim pomůžou to vyřešit a jak jinak opět se to točí okolo drog. Bohužel až na pár vtipných momentů a blbečka místního poldu, to byla místy i trošku nuda – nepočítám-li sexy Kate… ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama