Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V přívěsu je nalezen mrtvý zpěvák kapely, které zrovna začala růst popularita. Policie zjišťuje, že patřil k sektě, a podezřelým se stává její vůdce... (TV Prima)

Recenze (4)

bubun odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příšerná epizoda. Některé filmařské postupy a "speciální epizody" stárnou hůř než jiné, a toto je důkaz. Točit "dokument" o kapele, jejíž člen je zavražděn,  přičemž má štáb přístup ke všemu, co vyšetřování vraždy obnáší, a když si Castle s Becketovou chtějí pohovořit o případu v soukromí, a zavřou se tedy v kanceláři, tak samozřejmě zapomenou na všudypřítomný štáb, a chovají se jako milenci, aniž by si zatáhli žaluzie (když už tam všude jsou!), to, že těch kameramanů musí být kolem našich vyšetřovatelů minimálně deset, když si vezmete, z kolika všemožných úhlů kriminalisty a Castla zabírají, to, že kamera snímá Castla zepředu, po náhlém navazujícím střihu však jiná kamera zezadu, takže vidíme, že před Castlem žádná kamera samozřejmě není, no, prostě takových nesmyslů je tam spousta... Bohužel to nemá šanci zachránit ani notně vyčpělý humor a chabá dějová linka. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další slabota, tentokrát z hudebního prostředí. Škoda, že tam nebyla více rozvinutá linka se sektou a jejím tyranským šéfem. Místo toho tam furt za všema lozil otravný televizní štáb, který natáčel dokument – bylo zajímavé sledovat všechny, jak čumí na tajnou domácní nahrávku se sexem…Tak nějak jsem se u toho nudil – moc záživné ani vtipné to tentokrát nebylo (spíš otravné), v závěru nám Esposito alespoň zazpívá – a hleďme, fakt mu to celkem šlo… ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama