Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vyšetřování smrti známé bloggerky zavede Castla a Beckettovou do světa sociálních sítí, v němž se ani jeden necítí právě dobře... (TV Prima)

Recenze (4)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sériový vrah a hra na kočku a myš. Inu proč ne, konečně zažila tahle série i trochu toho vzrušení a brutality. Na rozdíl od většiny ostatních dílů (zatím) tu byla i dobrá atmosféra a nudná vedlejší linka byla odsunuta do pozadí. Což samozřejmě dokážu ocenit, takže v tomto konkrétním případě dám ve finálním ohodnocení o jednu hvězdu víc. Kéž by podobných dílů bylo mnohem ale mnohem více, než těch obyčejných průměrných epizod. ()

Reklama

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh tak na tři hvězdičky, ale za ten webmercial na konci (viděn a slyšen v mnoha jazycích, nejlepší je asi ve španělštině, ale ani slovensky to není špatné: "Mrazivé a napínavé dobrodružstvo - nový román") dávám jasnejch pět! ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další a další díly začínají být hodně dobré. Nezadají si s nejlepšími kriminálkami. Tentokrát jde o případ, kdy pachatel posílá policistům indicie, podle kterých mají poznat, kdo bude další oběť. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama