Reklama

Reklama

Jiří Suchý: Obnošená vesta

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební / Komedie
Československo, 1961, 4 min

Obsahy(1)

Filmová písnička J. Suchého a J. Šlitra. (oficiální text distributora)

Recenze (8)

sator 

všechny recenze uživatele

Píseň byla složena pod názvem Léta dozrávání, ale protože si ji lidé pojmenovali po svém, autoři Suchý a Šlitr se před lidovou tvořivostí sklonili. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Sebevrahův příběh je pojat vtipně i nápaditě, ale mne některé groteskní záblesky rušily a dixielandové (či co to bylo) pasáže mne zase donutily k zamyšlení, zda by v tuto chvíli nemohl mé trápení ukončit jed, provaz či vlak. Samozřejmě, že ani jedno, protože já nejraději skáču z mostu. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Ten moderní konec mi přišel poněkud nešikovně napasovaný, jakože dnešní mládež nemá problémy či co, ale jinak se člověk pobaví, zvláště tou scéna na kolejích, kde zrovna nejede vlak. ()

Ej Hlemýžď 

všechny recenze uživatele

"Obnošená vesta" je všeobecně rozšířený název této nápadité filmové písničky a rovněž ho používám. Ale mám neodbytný pocit, že oficiální název je "Léta dozrávání". ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Pěkné a milé, ze začátku to ale na písničku vůbec nevypadá, ale jak se to rozjede tak už to všichni dobře znáte..."Život je pro mne obnošená vesta. Šedá a nudná - však to račte znát. To říká sotva jeden člověk ze sta. A ostatní se musí smát".. ()

Zajímavosti (1)

  • Píseň byla složena pod názvem „Léta dozrávání“, ale protože si ji lidé pojmenovali po svém, autoři Suchý a Šlitr se před lidovou tvořivostí sklonili. (sator)

Reklama

Reklama