Reklama

Reklama

Pani učiteľka (Penelope Ann Miller) sa náhodne stáva svedkom vraždy jedného zo svojich žiakov. Zabil ho miestny dodávateľ drog. Keď to nahlási na políciu, dostáva sa do veľkého nebezpečenstva, pretože gang nepotrebuje svedkov. Od tej doby sa stáva ich hlavným cieľom. Boj začína v knižnici kde je spolu s piatimi žiakmi nútená zápasiť o holý život... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

montrose odpad!

všechny recenze uživatele

O učitelce, která natolik milovala svoji třídu grázlíků, že by se pro ně nechala i vykuchat. Vzhledem k tomu, jak šíleně mi byla nesympatická, tak jsem doufal, že se to nakonec gangsterům povede. Jenže to bohužel byli takoví idioti, že je dokázala všechny přeprat. Film navíc postrádal kvalitní herecké výkony a dialogy. ()

Phobia

všechny recenze uživatele

Omrkla jsem úvod do prvního reklamního bloku, tak si odpustím hodnocení, ale umístím zde komentář pro své budoucí já, které by se na tenhle film třeba chtělo dívat, neb zapomnělo, co je "Učebnice smrti" za veledílo. Zhlédla jsem obsazené ksichty (casting probíhal v panoptiku kuriozit a například Sloní muž pouze o prsa nevyhrál hlavní roli učitelky), poslechla si dialogy a pocit to byl podobný, jako když odklopíte dekl od žumpy. Dýchne na vás smrad a pod sebou vidíte plavat na hladině jakési nevábné hnusy. Počítáte, že pod hladinou, na dně, je cosi ještě odpornějšího, ale ani s těma sračkama na povrchu nechcete nic mít. Chápeš, budoucí já? Neztrácej s tím čas, jsou i horší filmy, ovšem tenhle se od nich liší pouze kosmeticky. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Velice natahovaný TV film, který by svým námětem stačil na dvacet minut. Postrádající napětí a jakékoliv dramatických chvil stačí na zabití času, kdyby opravdu nebylo nic jiného. Hodinu a půl se dívat, jak neschopný pošuk neustále vyhrožuje učitelce a blbne někde ve škole, protože byla svědkem vraždy který on spáchal, je opravdu jen pro otrlé. A nebo jsem to špatně pochopil a tento snímek je určen převážně pro ženy, které nemají rády násilí a krev, a tak to podle toho tak vypadá. Pro mě slabý průměr. ()

SFalconJ odpad!

všechny recenze uživatele

Zkrátka hrůza. Prosím, neztrácejte čas tím, že byste se na tenhle film dívali. Ještě dlouho byste takové chyby litovali, stejně jako já. ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele

Penelope Ann Miller ako neohrozená ochránkyna študentov, tí ju samozrejme neznášajú, ale ocitnú sa v situácii, kedy budú musieť spojiť sily. Pretože miestny megagangster Oscar sa ju rozhodol preventívne zabiť a jemu by sa to aj podarilo, keby polovykrvácaný zbytočne nekecal ako si z nej spraví odstrašujúci príklad...TV film, akých tu už bolo milion a akých tu ešte milion bude...3/10 ()

bobin 

všechny recenze uživatele

Naivní thriler se spoustou nelogičností . Pronásledovaná učitelka , která se chová jako tupá husa , naprosto neschopní policajti a "geniálně vychytralí" ničemové - to je rámec celého primitivního příběhu . Celé je to potom napínavé , jako vyučovací hodina v dotyčné střední škole . ()

honzic 

všechny recenze uživatele

Poměrně slabý film, kterého zachraňuje jen příběh, ale ztvárnění se hodně nepovedlo. Hodnocení: 30 % ()

Hookins86 odpad!

všechny recenze uživatele

Co k takovýmhle rádoby filmům napsat za komentář? Nevím, zkouknout, zanudit si, přežít, napsat nějaký sračky a ohodnotit jako odpad... ()

Reklama

Reklama