Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dnešek se zapíše do dějin. Kromě toho, že má Jake Gibson (Cam Gigandet) narozeniny, jeho horoskop nebo mohli bychom po jáchymovsku říct kondiciogram, se skládá z pěti hvězdiček, což značí neobvykle úspěšný den. Podle průzkumů věří horoskopům téměř 30 % dospělé americké populace. A podle všeho, dělají velkou chybu…
Když se na jeho narozeniny pokazí vše, co jen může, přijde o práci, ukradnou mu auto a přítelkyni nachytá s jiným, Jake se rozhodne dokázat či vyvrátit svou astrologickou teorii. Vydává se na cestu do rodného Chicaga, aby tu našel tři další lidi, kteří se narodili stejnou noc ve stejné nemocnici, jako on. Zajímá ho, jaký byl ten jejich, podle horoskopu báječný, narozeninový den. (dopitak)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět, ale zpracováním ani ryba, ani rak. Začátek má náběh na typickou ironickou komedii sebeodstřelováním, kdy fantazie hlavního hrdiny konfrontuje tvrdá realita, samozřejmě o 180 stupňů otočená jeho představám. Pak ale stupidní záminka (scénáristický oslí můstek) tvorby školního projektu vyžene našeho pseudohrdinu do centra Chicaga, kde jak na sviňu pořád žijí tři další týpci, kteří se narodili jen pár minut před nebo po něm. A co čert nechce, podaří se mu je v téměř desetimilionovém městě najít. Už jste utekli? No vono lepší. ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Snaha podpořit "vědeckou" hypotézu výzkumem čtyř lidí dodala romantické (ne až tak) komedii trošku šmrncu, ale jak vyřešit, že se výsledky výzkumu nehodují s hypotézou? Ještě že mají američtí tvůrci k dispozici filosofické kecy, kterými jsou schopni zaplácnout každou situaci. Film spadá do škatulky "hledal něco/někoho a našel sám sebe". ()

Reklama

nessbeal 

všechny recenze uživatele

Cesta muža snažiaceho sa vyvrátiť teóriu astrológie, ktorá ho dovedie k väčším otázkam o živote, láske a o osude. ()

Reklama

Reklama