Reklama

Reklama

VOD (1)

Eugene a Cindy tvořili pár, jemuž bylo souzeno spolu zůstat. Ale na maturitním večírku, těsně před tím než se pomilovali, se Eugenovi stala nehoda a skončil v komatu. Po čtyřech letech se z něho probudí a vidí, že jediný, kdo u něj zůstal, je jeho nejlepší kámoš Tucker. Ten mu vysvětlí, že se Cindy odstěhovala a odešla studovat na univerzitu. Eugene se s tím snaží smířit a najde si práci fotografa. Jednou však přiběhne Tucker s novým číslem časopisu Playboye a novinou o Cindy, která teď zdobí jeho stránky jako Miss Březen. Mládenci zjišťují, že se zanedlouho koná výroční párty v sídle časopisu a rozhodnou se, že ji stůj co stůj překazí. Eugen přece musí získat svou holku zpátky! V hlavních rolích americké komedie hrají Trevor Moore a Zach Cregger, kteří ji zároveň i režírovali, spolu s Raquel Alessiovou. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dost bláznivá komedie, ale ty já mám nejradši. Nejenom proto, že je tady většina lidí hrozně sundá, ale taky proto, že dokážou upřímně pobavit. I když většinou obsahujou hromadu nechutností. A tohodle filmu nevyjímaje přesto, že tady to bylo tak nějak přirozené. Celkově je ale Miss Březen dost nápaditá komedie, která možná na povrch vydrápala herce, kterého si v Americe začnou všímat, a tím je Trevor Moore. Ty jeho scény totiž byly kolikrát naprosto geniální a já se nedokázal přestat bavit. Tak proč bych pak takovejhle film měl srážet, když byl na jednu stranu blbej, ale na druhou stranu jsem se u něj bavil...Většina to asi nedokáže na plno přiznat, nebo jsou takoví suchaři, kteří nedokáži ocenit obyčejnou ale vtipnou komedii. Já se u ní prostě bavil. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $4,543,320Tržby Celosvetovo $4,591,629Tržby za predaj DVD v USA $4,025,782 //počet predaných kusov 230,073║ Pásový vývar. /5%/ ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Fox Searchlight // Počet premietajúcich kín v USA: 1,742 // Otvárací Víkend v USA: $2,409,156 // ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto nicim originalni pubertacka komedie s typickou dvojkou prasak - dobrak, jeden chce opichat co nejvic holek, druhej ziskat svoji holku zpatky. Jenze film je delanej jako roadmovie, takze je perfektne sviznej, Trevor Moore je fakt super hovado a vetsinu foru obstara on, navic vtipna vedlejsi postava Konsky pero a zaver ve vile Playboye, coz znamena spoustu sexy zenskejch. Vtipy jsou, jak uz to tak bejva, od nechutnejch, pres trapny az po brutalni, ale vetsinou to je fakt zabava a nuda nehrozi ani omylem. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Nic moc komedie, spousta vtipů je tam tak trošku navíc a jsou křečovitý, fekální vtipy jsou fakt echt fekální a co hůř, nejsou ani trošku vtipný a opravdu zábavný scény se daj spočítat na prstech jedný ruky, no ale důležitý je, že tam aspoň nějaký jsou a tak to dokáže v rámci možností a žánru teen komedie tu a tam docela slušně pobavit a návštěva playboy párty je rozhodně fajn ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Nedělá mi problém sestřelit trapné americké komedie, ale v tomto případě k tomu nemám jediný důvod. Největšími hvězdami filmu jsou jednoznačně hasiči a lesbičky. Těsně za tímto tandemem figuruje Koňský péro a Tuckerovi se taky povedlo pár hlášek. Raquel Alessi bohužel nedostala tolik prostoru, ale její účast určitě potěší. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Zach Cregger, Trevor Moore ako pred kamerou, tak aj za kamerou. Jeden neschopák, druhý kretén (král všetkých filmových kreténov). Kuknúť trailer a friško zabudnúť na plnú stopáž. Okrem náserov a výserov, tam nie je ani minúta navyše čo by stála za zlámanú, oprdenú, hrdzavú grešlu. 20% ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tohle byl úlet. Ale docela vtipnej úlet, kterej dokázal pobavit, kterej mě i několikrát docela hlasitě rozesmál, a hlavně kterej ani na okamžik nenudil. A takový teenage komedie jsou nejlepší a já nevidím důvod proč tenhle film svým hodnocením shazovat, když jsem se fakt bavil, a to od samýho začátku až do úplnýho konce, a některé geniální nápady mi asi zůstanou viset v hlavě a budu se jim smát ještě dlouho poté, co jsem tenhle film viděl. Za všechny budu jmenovat například probuzení z kómatu za pomoci baseballové pálky (a to nejen na začátku filmu, ale i na konci během záverečných titulků, kdy tenhle způsob zkouší pan doktor aplikovat i na jinou pacientku), pak naprosto geniální bylo, jak ta holka vypadla za jízdy z jedoucího autobusu, a nakonec se ještě teď směju i vynikajícímu šampaňskému s příchutí psí moči. Tenhle film je prostě geniální a já se nebojím přiznat k tomu, že jsem se u něj královsky bavil a že jsem si to užil. Filmu navíc hodně pomáhá, že zde hrají neznámí herci, které tedy alespoň já osobně vůbec neznám, a díky tomu jsem se mohl plně soustředit na film. Navíc herecké výkony byly naprosto perfektní a dá se skoro říci, že lepší už to ani být nemohlo. A tak bez jakéhokoliv zaváhání hodnotím tuto teenage komedii jako výbornou a nadprůměrnou a po zásluze uděluji čtyři hvězdy. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Z celkového hlediska nic moc komedie, ale za to nabízí docela dost vtipných scén, u kterých jsem se neuvěřitelně zasmál. No nic tečka mpek. ( Hodnocení: 5/10 ) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Je fakt, že už od těch teenagerských komedií neočekávám zázraky, ale tohle už bylo moc. Nesympatická hlavní dvojice jede v dost trapné road movie přes celý státy. Ovšem nejsou to v tom žádný povedený vtipy, jenom je pronásledují naštvaní hasiči a jeden z nich se snad každejch 10 minut posrává. Ne opravdu to není vtipný, hlavně když to ta hlavní dvojice celý i zrežírovala. 1* za ty nasraný hasiče a hezký holky u Hefnera. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Eugene a Tucker jsou dva nerozluční kámoši, které nerozdělí ani to když jeden z nich po pádu ze schodů upadne na 4 roky do komatu. První z dvojice před svou nehodou chodil s dívkou se kterou ovšem ani po dlouhé známosti neprovozoval sex a druhý z dvojice je věčně nadržený týpek jehož snem je celý život střídat holky a navíc jeho největší vášní je každý měsíc listovat časopisem Playboy, který pravidelně odbírá. Jenže po dlouhé době v komatu se toho hodně změnilo a Eugenova holka se mezitím stala březnovou Playmate časopisu Playboy a oba kámoši se rozhodnou vydat se za ní do vily Playboye, kde se setkají nejen se spoustou krásných žen, ale také je na cestě tam potká celá řada průšvihů a celé to vyvrcholí setkáním se zakladatelem slavného časopisu Hugh Hefnerem. Kámoše ztvárnili za mořem populární komici Zach Cregger a Trevor Moore a aby to všechno měli pod kontrolou napsali si scénář, zrežírovali si ho a sami se obsadili do hlavních rolích. Výsledkem je naprosto odvázaná komedie plná hrubozrných a fekálních vtipů a otevřených sexuálních narážek Jen namátkou: pokálení v důsledku atrophie, šíleně nadržené lesby s ruským přízvukem, rádoby drsný raper s uměleckým jménem Horse Dick v podání Craiga Robinsona nebo psí moč ve skleničce sličné modelky atd. Nedalo se nesmát se. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Otrepaný fekal a sexual humor, otrepaná dvojica pritupelých hlavných hrdinov, nejaké tie kočky z magazínu, Hummer limuzína a všetko čo k tomu treba. A ja neviem prečo, ale stále táto kombinácia na mňa nejakým spôsobom platí... ()

teutates odpad!

všechny recenze uživatele

Hlúpe, otravné, naivné, dementné = hlúpe umocnené na druhú... ani za tie "chicks" niesom ochotný dať viac... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

No nebyla to tak špatná komedie i pár scén který měli bejt směšný tak se mi to špíše znechutilo než abych se smál nebo když ta holka vypadla z toho auta tak to bylo docela taky přísný..ale jako jinak je to fajn komedie a zdá se mi to nebo si ten jeden herec hraje na Jima Carreyho jestli jo nějak mu to nejde.. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Fekální americká kokotina pro puberťáky, která se zoufale snaží vytěžit maximum z jisté podobnosti s Prcičkama a samozřejmě další dlouhou řádkou podobně laděných komedií.Na druhou stránku pár vtipům se dalo celkem od podlahy zasmát a hlavní hrdina byl sice kokot, ale místy docela hustej kokot.Lacinka točená na domácí kameru, která sem tam vystrčí růžek ze dna splašek.Podívat, vyzvracet, smazat......30%. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně v přímé produkci Playboye vzniklo cosi, co je hybridem mezi teen komediemi a fekálním "romantickým" příběhem. Příběh vypráví o chlápkovi, který po maturitním večírku slíbí své dívce, že konečně budou mít poprvé sex. Nešťastnou náhodou však spadne ze schodů a z komatu ho probere baseballovou pálkou jeho kamarád pošuk až po čtyřech letech. Kamarád nevynechá jediné vydání Playboye, a tak zjistí, že bývalá kamarádova dívka je playgirl měsíce března. Oba se rozhodnou dojet na ohlášený večírek Playboye a zde dívku konfrontovat. Problém je, že film není nijak vtipný. Harold a Kumar na cestě do fast foodu jsou rozhodně vtipnější. Pak je problém se žánrem - teen komedie to rozhodně není, oba kamarádi ostatně ani na teenagery už moc nevypadají. Na erotický film je tady spoře oděných slečen poněkud málo. Což znamená, že ty kecy na obale DVD o necenzurované a šokující verzi jsou jen reklamním pozlátkem, protože první Prcičky působily rozhodně odvázaněji. Nechybí ani oblíbený fekální humor (chlápek po probuzení z komatu neovládá dostatečně svěrače, a tak se sem tam naturalisticky posere), fakt netuším, co na tom ti Američané vidí. Jestli na něm něco vidí a není jim sugerován jako nám je sugerována kultura Ordinací, VKVeček nebo Pojišťoven neštěstí. Třeba si v USA také říkají, co ti Češi na tom mají. ;-) Zajímavý je film vlastně snad jen hereckou účastí samotného zakladatele Playboye, Hugh Hefnera, který zde udílí moudré rady o tom, že krása ženy není vnější, ale vnitřní. Zvláštní, tohle bych čekal od vydavatele Moderní psychologie, a ne zrovna Playboye. Na úvod disku nesmyslný protipirát Bob a Jim a upoutávka na Blu-Ray. V bonusech "vtipný" dokument o postsynchronech (4:08 - největší problém mají oba herci s napodobením zvuku orálu), výběr herců - Timmy (1:32), Darren (2:31), Sam (3:44), lesbičky (2:01), scéna Konskypero.MPEG cenzurovaná (2:09) a scéna Konskypero.MPEG necenzurované - to vše s CZ titulky. Nechybí ani obligátní link na Foxe. Podtitulky u filmu občas haprují ("měj by ses radovat" místo "měl" apod.). ()

Reklama

Reklama