Reklama

Reklama

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna

  • USA Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (více)
Trailer 3
USA, 2011, 131 min

Během pátrání po Prameni věčného mládí přišel nechvalně proslulý kapitán Jack Sparrow o celou posádku i o svůj pirátský koráb, Černou perlu. Nyní se vydává do Londýna, aby osvobodil ze zajetí svého věrného přítele Gibbse a zachránil ho před šibenicí. Od Gibbse se dozví, že se v Londýně objevil falešný kapitán Sparrow, který na svou loď pořádá nábor nových členů posádky. Cestou od soudu je Jack zajat britským králem Jiřím II., který mu nařídí, aby pro něj získal Pramen věčného mládí. Do cesty se mu připlete tajemná Angelica, která ho přinutí vstoupit na palubu lodi Queen Anne's Revenge. Té velí slavný a obávaný pirát Černovous. Jack se tak ocitá na neočekávaném dobrodružství, během kterého nemá tak docela jasno v tom, kdo je pro něj větší hrozbou: zda Černovous, či Angelica, se kterou sdílí tajuplnou minulost. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 486)

ArMinO 

všechny recenze uživatele

Na prvý a druhý diel sa to veru ani zďaleka nechytá. Ale zasa na druhú stranu musím povedať, že stále napoloopitý Jack Sparrow ma asi nikdy neprestane baviť. Viem, že podľa niekoho bude možno moje hodnotenie vysoké, ale jednoducho si myslím, si to zaslúži 75%. ()

BEJB 

všechny recenze uživatele

Jeminečku, to bol čajíček. Áno bolo tam viac Jacka, áno bolo tam menej chaosu ako v 2. a 3. časti pirátov, ale toto? Toto? Toto mala byť tá super a dlhoočakávaná časť? Určite nie, tam potrtali čo sa dalo, aj keď nevravím, stále mohlo byť horšie. Kde bol ten Jackov humor? No kde sa schoval? Kde? Ani prd. A 3D? Toto bolo v 3D? Ahaaaaa ozaj, šak mám pečiatku na nose od okuliarov! Hlboko sklamaná, čakala som viac a zajtra už ani nebudem vedieť, že som bola na pirátoch. Zase raz po uplynutí dlllllllhej doby som tomuto úpadku musela strhnúť 2*. Nuž nečudo, veď ani neviem o čom to bolo. Aháááá, jáj no dobre aj Johny Depp tam bol, ehehe... Nevšimla som si (a to fešáčisko patrí k mojím naj naj hercom). NUDÁÁÁ ()

tombender 

všechny recenze uživatele

Nebýt sexy šišlající Penelope a legračního Deppa, tak se asi ukoušu nudou...Nevím, ale připadá mi, že první Piráti, které jsem viděl před lety, měli alespoň trochu propacovaný příběh. Tohle byla prachsprostá vata, a kdybych do toho kina nešel zároveň na rande, tak asi opravdu těch peněz za lístek lituju.. ()

taupobraf 

všechny recenze uživatele

hladať chyby nema zmysel...radšej som si vychutnal to čo tam bolo skvele ... novy režisersky šat mi určite vyhovuje a tešim sa ked perla vyjde z flaše i s opičaakem ()

vlastimil.ferko 

všechny recenze uživatele

Platí zde pravidlo "Méně kecání, více Deppa". Každopádně se jedná o velmi dobře odvedenou práci, kterou jsme ale zase na druhou stranu mohli očekávat a tak není důvod od filmu očekávat něco víc než tři z pěti. Průměr na jedno odpoledne, na který budete vzpomínat jen matně. ()

enter. 

všechny recenze uživatele

3D efekty nic moc, ale film mě překvapil a Johnny Depp mě dokázal znovu pobavit. Lepší než Piráti z Karibiku - Na konci světa. ()

BinLadin 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho uplně něco jiného a byl jsem příjemně překvapen. Tento díl je na urovni toho prvního, tudíž si myslím že velmi povedený. Vůbec mi tam nechyběl Bloom či Keyra.. Spíš si myslím že to je bez nich lepší, moc se mi tam nezamlouvali.. Jinak dokoukejte celé titulky,ne jak 95% lidí co odejte.. :) 80 % ()

Voloda 

všechny recenze uživatele

Bohuzial musim povedat ze to bolo vyhodenych 440KC (priatelka vyzerala tak znudene ze mi jej az bolo luto :))v kazdom pripade 3D projekciu som si mohol odpustit, zasa moc efektov tam nebolo, skoda-tesil som sa velmi-dostalo sa mi akurat nevyslovneho sklamania:( ()

Djmacik 

všechny recenze uživatele

Myslel som si, že to bude pecka, ako tie predošlé časti, no trochu som sa mýlil. To, že tam dali Penelope neznamená, že tam Kiara byť nemohla :/. Navyše mi to prišlo strašne dlhé, ale fakt strašne. Nepoviem, že niektoré scénky sa mi nepáčili...naopak, boli v podaní Deppa masakrálne ako vždy. Celký dojem z filmu je Lepší priemer, a to už prižmúrim obe oči. Kde sa podeli tí piráti z Tortugy? :) ()

grisos 

všechny recenze uživatele

Je to tak mezi *** a ****, po zhlédnutí nedabované verze ve 2d se přikláním ke ****, přece nuance v anglických akcentech v dabingu těžko vyjádříte - obvláště cool byl anglický král v podání Richarda 'uncle Vernon' Griffithse. ()

Grim 

všechny recenze uživatele

Nebol to úplný odpad, ale to tvrdím možno len vďaka tomu, že som videl aj tretiu dimenziu, ktorá ale za veľa nestála...počas filmu som sa z chuti nezasmial ani raz...niesom si istý, či som sa vôbec pousmial...vtipné to nebolo ani trochu a dej je deravý ako plachty Čiernej Perly...vidno že pokus o pozdvihnutie originálneho námetu tam je, ale niekde cestou do strižne sa vytratil... ()

Callie 

všechny recenze uživatele

Šla jsem na 3D, to byla chyba. 90% filmu lze odkoukat bez 3D brýlí. Velké zklamání, odfláknuté a zbytečně avízované 3D. Jinak průměr, někdy i nuda - hlavně doporučuji nechodit na to s dětmi. Kolik jich odešlo na WC nebo si něco koupit, množství bylo snad trojnásobné proti počtu dětí v sále. Neustále couraly sem tam, nudily se. /já tam děti neměla/ . a rušily. Co mě bavilo : scéna s mořskými panami, lodě ve flaškách , scéna krádeže pohárů, blbí Španělé... ()

vilusinska 

všechny recenze uživatele

Když jsme včera večer kupovali lístky, vůbec jsem netušila co mám od tohodle pokračování Pirátů z Karibiku čekat, bylo mi řečeno že tam hrají jiní herci a docela mě to zamrzelo ale když začali dávat film ( první film na kterém jsem byla ve 3D), a jakmile se na scéně objevil Johny Depp bylo jasné, že tenhle film bude vtipná bomba,smála jsem se od začátku do konce, scény super, hlavně jak umíral Černovous. A musím uznat že tenhle "díl" se nám líbil mnohem víc než "třetí". Vřele všem doporučujeme. ()

Tombič 

všechny recenze uživatele

Moc jsem se těšil na tento díl ve 3D, ale jako první mě zklamal dabing a jako druhé to bylo 3D, od kterého jsem čekal více. Každopádně děj byl taktéž průměrný a tak jsem se rozhodl pro 60%. Úvod filmu byl zdlouhavy, ale již zmiňovanou scénu s mořskýma panama jsem si užil. ()

Davebl 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem váhal, jaké hodnocení mám dát, nakonec jsem zvolil, jak jsem zvolil… Opět skvělí herecký výkon Deppa (jak tu mnozí píší, že už jeho humor není, co býval, tak s nimi zdaleka nesouhlasím, protože je tu stejně dobrý jako v předchozích dílech…) Penelope Cruz skvěle nahradila Keiru Knightley a i další nová postava černovous se vydařila, i když toho mohl předvést víc. Jediné co my tam asi nejvíc chybělo, byly bitvy na moři. Zkrátka pro mě vynikající film, kterému do 5* ještě něco chybělo. 85% ()

tamadas 

všechny recenze uživatele

Kde je ten příběh plný zvratů. Kde jsou nechutnosti jako ulomení vlastního zmrzlého prstu nebo olíznutí mozku. Kde jsou Will a Elizabeth. Noví piráti mě moc nepotěšili. Výrazně tomu pomohl úbytek základních postav které táhly piráty kupředu. Z vinikajícího obsazení tady zbyl je samotný Johnny který to sám nemůže utáhnout. McShane jako hlavní záporák celkem dobrý ale Bill Nighty nemůže být nikým nahrazen a Davy Jones tu dost chybí. Zkrátka a dobře, tvůrci zpoléhali na to že pitvořící se Jack bude stačit ale nestačil. Propracovanější příběh a více postav by neuškodilo. ()

JihadJoe 

všechny recenze uživatele

Dost velká nudá a to po celý film. čekal jsem kdy se to konečně rozjede a najednou v sále rozsvítily světla a film skončil. Deep mě už nebaví,počtvrté stejné opiové herectví a scény typu, kde alá spiderman kříženej s opicí skáče po stromech a sváže 10 nepřátel ke kmeni jsou nejen přehnané, ale i stupidní. Nečekal jsem, že mi bude chyběd Orlando i Keira ale bylo tomu tak. Mělo zůstat pouze u tří dílů. ()

Drover 

všechny recenze uživatele

Díky shlédnutí v kině a pár dobrých scén (mořské panny) mě nutí jít s hodnocením výš než u trojky. Ale dvojka a především jednička kvalitou pořád v dáli. 70% ()

Související novinky

Desátému Rychle a zběsile ujel rozpočet

Desátému Rychle a zběsile ujel rozpočet

18.11.2022

Jako by nestačilo, že desáté Rychle a zběsile muselo vyměnit režiséra Justina Lina (Star Trek: Do neznáma, Rychle a zběsile 5), který nevydržel pracovat po boku egoisty Vina Diesela, za rutinéra… (více)

Seriáloví Teen Titans mají Nightwinga

Seriáloví Teen Titans mají Nightwinga

04.09.2017

Comicsům od DC se náramně daří na malé obrazovce. Kromě Arrowa dobývá televizi i Flash, Supergirl nebo Gotham, a k tomu všemu nás příští rok čekají Titans. Mladý superhrdinský tým, jemuž se obvykle… (více)

S kým se Jack Sparrow vrátí do Karibiku?

S kým se Jack Sparrow vrátí do Karibiku?

25.01.2015

Čtvrtí Piráti z Karibiku vydělali miliardu dolarů, takže bylo jen otázkou času, kdy se dočkáme pátého dílu. Jerry Bruckheimer jej sice dávno udal Joachimu Ronningovi a Espenu Sandbergovi (Kon-Tiki),… (více)

Dárce a Piráti z Karibiku

Dárce a Piráti z Karibiku

22.11.2014

Čtvrtí Piráti z Karibiku vydělali miliardu dolarů, zároveň se ale dočkali tak tristního přijetí, že u Disneyho s pátým dílem nepospíchají. Scénář byl sice hotový už v roce 2011, producent Jerry… (více)

Reklama

Reklama