Reklama

Reklama

7 čili sedm dní

(pořad)
  • Česko Sedmička
všechny plakáty

Obsahy(1)

Televizní pořad TV Nova zabývající se politickou debatou. Pořad se vysílal stejně jako konkurenční pořady po nedělní polední době, na České televizi "Otázky Václava Moravce", a na TV Prima zase "Nedělní partie". (Karlos80)

Recenze (43)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

ddt: Podle mého byl ještě jeden daleko horší a to "Nedělní Partie/Partie" na Primě s moderátorem Šimůnkem (dnes se už trochu srovnal, ale jeho začátky byly přímo katastrofální), nebo s bývalým moderátorem Takáčem (vazba k ODS bylo zcela evidentní) který dnes působí na ČT bohudík:-) Těžko říct kdo byl nejlepší jestli začínající Bobošíková, kotelnice Jílková (která si pořad leckdy pletla s Kotlem), Ačkař Martin Veselovský a nebo bejvalá zprávařka Obzinová..Nejsympatičtější projev alespoň u mě měl pan Veselovský. Nova je momenálně bez politické debaty a myslím si že udělala dobře. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Nemám rád tyhle politické pořady, ale když to porovnám s Otázkami Václava Moravce, tak tohle je hodně velký omyl....... ()

Hromino odpad!

všechny recenze uživatele

Celou hodinu nás trápila, celou hodinu nás mučila, celou hodinu nás týrala. Ach, ta Sedmička byla pro mě vždy utrpením...aspoň, že ten odpuzující pořad konečně skončil. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

příšerný nedělní "dezert" v podobě politické nudy s pseudomoderátory na H@vně... co si tak pamatuju, Vávra i Bobo byli na pěst a Jílková no comment; Veselovský to de-facto vytahuje na těch 30%. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Když to srovnám s druhým novoidním politickým opusem pokusem zvaným "Kotel," tak musím ocenit aspoň snahu o seriózní debatu a ne předvedení odsouzeného mezi stádo plebejců, kteří si léčili své mindráky... ()

iamek odpad!

všechny recenze uživatele

Člověk v neděli stane, zapne tohleto a hned měl pokažený celý den. Ještě že už to skončilo. ()

Chrustyn odpad!

všechny recenze uživatele

Jak já tenhle pořad neměl rád. Jeden z největších průserů TV Nova, který by mohl zachránit jen Jan Kraus. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Otázky Václava Moravce byly ve své době nepřekonatelné, pokud se tedy člověk zrovna chtěl čumět na tlachání naší politické elity. Tenhle „konkurenční“ pořad z Novy neměl šanci na úspěch. Hlavně tedy proto, že taková Obzinová byla jasně o třídu slabší moderátorka a ani Vávra to zrovna nevytrhl… ()

duklak2

všechny recenze uživatele

Viděl jsem tři díly a to mi stačilo. Byla to taková blbost, že si to nezaslouží hodnocení:-) Paní Bobošíková by se už v televizi nikdy ukazovat neměla. Díky bohu, že tento pořad zanikl. Nedělní poledne jsou od té doby příjemnější:-) ()

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Novácký pořad o policite, kterou já nemusím a tohle bylo tak neskutečně nezáživný a nudný až hrůza, když ani moderátor není schopný pořad pozvednout , tak aby byl divácky koukatelný pak je to prostě odpad. ()

MJMilan odpad!

všechny recenze uživatele

Suveréně nejhorší politický pořad všech dob. Kvalita kolísala s moderátorem, avšak jedno měli společné - narozdíl např. od Vladimíra Moravce, všichni moderátoři sedmičky byli neskutečně útoční v bulvárním slova smyslu. ()

Reklama

Reklama