Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nevydarená vojenská operácia na vyslobodenie japonských vojnových zajatcov zo severokórejských zajateckých táborov má za následok, že sa Michael Adams (Matthew Reese) dostane do zajatia. Tam ho vystavujú neustálemu mučeniu, ktoré neprerušia, až kým neodhalia jeho slabiny.
Severokórejská armáda medzitým plánuje pokus o atentát na amerického senátora (K. Danor Gerald), ktorý organizuje oslobodenie aj ostatných zajatcov.
Michael je síce konečne na slobode, no jeho žena sa stala rukojemníčkou a atentát na senátora musí spáchať on. A to do 12 hodín, inak jeho manželka zomrie... (MikaelSVK)

(více)

Recenze (3)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Doprdele to zas co je? To snad ani hůř natočit nešlo.. první polovina filmu kecá nějaká rajda, pak kecá nějakej kokot a akce ve stylu skákání na trampolíně a nějaký bitky, který ani nevidím, kvůli kameramanovi, kterej měl očividně větší zájem točit vzduch a zdi a třepali se mu ruce jak 90 letýmu důchodci v lékarně. Výborný hovno, co nasralo. ()

MikaelSVK 

všechny recenze uživatele

Tak tento film je klasickým B-čkom... Film, v ktorom divák dopredu vie čo sa stane a ktorý mi tak trocha pripomínal (hoci naň určite nemá) film Odstreľovač s M. Walhbergom... Začiatok bol podarený, ale potom to už šlo len "z kopca" a začína čakanie na záverečné titulky... snáď pre tých úvodných pár minút dávam 2** ()

Langy10 

všechny recenze uživatele

Skvělý akční příběh, naplněný hodně dokonalými akčními scénami. Nechápu hodnocení, když si každý stěžuje, že je ve filmu málo akce a tady je hodně akce, super příběh a vše jak má být. Nemůžu si pomoct, ale je to jeden z nejlepších akčních filmů vůbec. Až na tu chybičku jednu, která se vloudila ( viz zajímavosti k filmu), tak bezkonkurenční pecka 100% ()

Reklama

Reklama