Reklama

Reklama

Epizody(31)

Pět mladých strážců vesmíru se vydává na nebezpečnou cestu po světě s jasným cílem – zabránit tomu, aby se mocné klenoty dostaly do rukou dvou zlých bratrů. (Netflix)

Recenze (22)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od Mystic force strašný pokles.. děsná nuda a nezaujali mě ani hlavní postavy a ani nepřatelé. Vše špatné ()

borec999 

všechny recenze uživatele

DinoThunder,Mystic Force a Operation Overdrive. Tri série Power Rangerov, ktoré som v detstve poctivo odsledoval a 3 série, z ktorých ma každá nesmierne bavila. Nebudem sa zamýšľať nad tým ako by som seriál hodnotil dnes. Pred 14 rokmi som tento výplach plný akcie, bitiek ,jednoduchých dialógov a neustálych nezmyselných výbuchov v pozadí zbožňoval. Doteraz si pamätám časť, v ktorej sa spojili všetci záporáci a Rangerom prišli pomôcť Rangeri z minulých sérií- tento diel bol naozaj epický :D . A aby som nezabudol. PS: Maska Flouriosa sa naozaj podarila a to až tak, že som mu aj napriek tomu že bol najhlavnejším záporákom série fandil a na konci som bol z jeho prehry celkom sklamaný. Srdcovka a jasných 5* 90% ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

moje hodnotenie ej nostalgické jak sviňa lebo som na tom skrátka vyrastal. a keď som si už toto "odtrpel" asi skúsim aj iné diely rangerov. ale čo tu musím vážne pochváliť bez akejkoľvek irónie je že dosť často tu rangeri bojujú bez oblekov takže herecký predstavitelia museli nejaké chvaty natrénovať a to cením. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Ďalšia utrápená séria majúca všetky neblahé znaky a postupy tých predošlých. Zlé kostýmy, otrasné dialógy, detinskosť ako vyšitá a navyše necítim tu žiadnu snahu o nejaké zlepšenie. Mám pocit, že tvorcovia sú si vedomí, že je to shit, ale zároveň aj to, že deti to žerú. Na čo to potom meniť? Neostáva mi nič iné, len ostať pri pôvodnom hodnotení. 20 % ()

Vanish odpad!

všechny recenze uživatele

Stydím se že jsem k tomuto filmu napsal Obsah, věřte, nevěděl jsem že to zůstane v mých záznamech !!! Chtěl jsem jen upřesnit o co se jedná ať lidé ví co mají pomlouvat ! Největší chyba které jsem se dopustil na CSFD ! A teď vážně, je to hrozný seriál, nemá to vůbec nic a při pozorování cítíte jak vám klesá inteligence (myslím že kdybych zkazil test ve škole a vymluvil se na tento seriál, dostal bych termín na reparát ;) ) ()

Apeiron71 odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší americký seriál pro děti co jsem kdy viděl. Nemá to děj, je to slepenec špatně udělaných bojoých scén.Výtvarná stránka je příšerná . Plné násilí , které pak děti rády napodobují. ()

LadyAjva odpad!

všechny recenze uživatele

Zlatí původní Rangeři...toto je naprostá zhovadilost, kterou před cca rokem dávali na Disney Channel, takže jste jeden díl mohli vidět 580x za měsíc a to pak vleze člověku na mozek...A ty "jakožeboje" ve městě, kdy jsou za hrdiny postaveny papírové makety mrakodrapů, to je lahůdka....Eh, už nikdy víc, prosím... ()

Reklama

Reklama