Reklama

Reklama

Shenaniganz je restaurace, v níž potkáte známé tváře a vnadné servírky. Když si ale jeden z bývalých zaměstnanců otevře hned vedle vlastní podnik, přetáhne ty nejhezčí dívky a brzy i velkou část zákazníků. Pokud chce Shenaniganz porazit konkurenci a ukázat, kdo je tou nejlepší restaurací ve městě, bude muset veškerý personál řádně zabojovat! Povoleny jsou všechny zbraně – včetně těch nejsvůdnějších… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (69)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Tak nedá se říct, že by to byla špatná komedie, ale nějaký luxus také ne. Na odreágování a na úplné vypnutí mozku ano.Příjemně jsem se pobavil a myslím si, že to splnilo svůj účel. Řekl bych, že je to průměrná možná lehce nadprůměrná komedie. Tato komedie je lepší než komedie Hele kámo kdo tů vaří asi jen o trochu, ale je. Prostě jsem se pobavil o něco více. ()

boyd. 

všechny recenze uživatele

Až na Ryana Reynoldse a Annu Faris se vrátili skoro všichni z jedničky, i když někteří jen do menších rolí, jako třeba Justin Long (nechápu proč není uveden v titulcích!) nebo Luis Guzmán. Film se snaží hodně kopírovat první waiting... což je trošku na škodu, ale je zde i pár dobrých vtípků a Naomi opět exceluje svým vůlgárním projevem. Celkově vzato slušné pokračování, ale doufám že víc jich už nebude! Jak se říká z vody toho moc neuvaříš... ()

Reklama

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Zlý vtip? Bohužiaľ nie... Pokračovanie mojej obľúbenej komédie Waiting... si s originálom nemôže ani len merať sily. Ježišikriste, je to nudné, trápne, nezaujímavé a sprosté! Stále málo? Uťahuje si zo slepcov, sexizmus naťahuje na tú najneznesitelnejšie hranice... Mám chuť plakať. Dokonca ešte aj Naomi (nasraná servírka z "jednotky") už nie je vtipná, len zúfalo trápna. Keby na konci neukázala fakt pekné kozy, tak by bola úplne zbytočná. Podobné je to asi so všetkými starými postavami, výnimkou sú len Radimus (Guzmán) a môj obľúbenec T-Dog (Kasch). A to teda, že chvalabohu! Inak - nepozerajte to. Vyhnite sa tomu oblúkom. Je to zlo. Je to humus. Je to zbytočné pokračovanie. Kurva, je to horšie ako mix aidsu a eboly! Vážne! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ech, u jedničky (Hele, kámo, kdo tu vaří) jsem se hodně nasmál a pobavil, u tohohle se mi hlavně z mnohých postav a celkového vyznění filmu převážně zvedal kufr. Pár fórků dobrých, ale obecně nepovedená snaha navázat na zábavnou jedničku. Jediným pozitivem tak zůstává stále ultimátní řeznice Alanna Ubach, ta je stále stejně boží. ()

Gereth odpad!

všechny recenze uživatele

And I was still waiting ... for any brighter moment. 88 minut ještě nikdy nebylo tak dlouhých. V mikrovlnce ohřátá šlichta bez jakéhokoliv souvislého děje s nesympatickými herci a dlouhými monology/dialogy bez pointy. Představte si takové ty otvory ve tvaru obdélníčku a trojúhelníčku a pak dítě ve věku jednoho roku, které se těmi otvory vší silou snaží prorvat absolutně nepasující předměty. Takhle křečovitě působila přítomnost drtivé většiny postav včetně těch, které nám měly dokázat, že toto je opravdu pokračování koukatelného prvního dílu. Konkurenční podnik plný kozatých bab už jsem pochopil pouze jako stéblo tonoucího a zoufalé přání, aby na to koukali aspoň ti 16tiletí brainless honiči. V mém osobním žebříčku nejnudnější "komedie", kterou jsem tento rok viděl a vzhledem k tomu, že už je prosinec, nepředpokládám, že by se to mělo změnit. // 5% - Nulu si schovávám pro hodinové video zvracejícího orangutana. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama