Reklama

Reklama

Shenaniganz je restaurace, v níž potkáte známé tváře a vnadné servírky. Když si ale jeden z bývalých zaměstnanců otevře hned vedle vlastní podnik, přetáhne ty nejhezčí dívky a brzy i velkou část zákazníků. Pokud chce Shenaniganz porazit konkurenci a ukázat, kdo je tou nejlepší restaurací ve městě, bude muset veškerý personál řádně zabojovat! Povoleny jsou všechny zbraně – včetně těch nejsvůdnějších… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (69)

MoRTy 

všechny recenze uživatele

O něco slabší než předchozí díl, ale pořád se na to dá koukat. Objeví se tam většina postav z předchozího filmu (i když ne v nějakejch větších rolích) ... akorát tam mohlo bejt víc Andyho Milonakise, jehož závěrečnej track v titulkách je opět božskej ! ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Komedie? Vůbec. Ani náznak úsměvu se po dobu trvání tohoto filmu na mé tváři neobjevil… teda vlastně jo, když tam přišel Justin Long a prohodil pár vtipných vět. Přísahám, kdyby tam nebyl on a ty pěkný kočky, tak bych tohle poslal nemilosrdně do filmového odpadu, takhle budu štědrý a dám tomu slabší 2 hvězdy. A celkem lituju, že jsem u toho promarnil 90 minut svého života… ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Tak nedá se říct, že by to byla špatná komedie, ale nějaký luxus také ne. Na odreágování a na úplné vypnutí mozku ano.Příjemně jsem se pobavil a myslím si, že to splnilo svůj účel. Řekl bych, že je to průměrná možná lehce nadprůměrná komedie. Tato komedie je lepší než komedie Hele kámo kdo tů vaří asi jen o trochu, ale je. Prostě jsem se pobavil o něco více. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Nerozumiem. Na jednotke sme sa pred cca dvoma rokmi bavili celá spoločnosť, ktorá film sledovala. Na novouvedenú dvojku sme sa zišli opäť, ale na tvárach sledujúcich ľudí sa zračil len rozpačitý úsmev. Zrejme to nebude tým, že sa nám za dva roky diametrálne zmenil filmový vkus. Tu sa totiž už nebolo na čom zasmiať a dve hviezdy dávam len za sporo odeté slečny z baru Ta-Ta´s, čo je ovšem pre komédiu dosť zlá vizitka. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Still Waiting... čakal som, no nedočkal som sa. Zopár žhavých slovných hračiek, taktiež "mačiek"..., ale to je asi tak všetko. O čom to vlastne bolo? fuck 4/10 ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ech, u jedničky (Hele, kámo, kdo tu vaří) jsem se hodně nasmál a pobavil, u tohohle se mi hlavně z mnohých postav a celkového vyznění filmu převážně zvedal kufr. Pár fórků dobrých, ale obecně nepovedená snaha navázat na zábavnou jedničku. Jediným pozitivem tak zůstává stále ultimátní řeznice Alanna Ubach, ta je stále stejně boží. ()

Bauer odpad!

všechny recenze uživatele

Hodně trapný a ubohý. Na to, že jde o komedii, tak jsem se teda nesmál moc. Já se vlastně nesmál vůbec. Nic, co by stálo za smání a nebo aspoň za lehký úsměv. Docela jsem se těšil na pokračování vydařené komedie Hele kámo, kdo tu vaří?. Protože to bylo vtipné, sice vulgární a nechutné, ale alespoň jsem se smál i nahlas. Nuda narvaná do 85 minut. Po dvaceti minutách jsem si myslel, že to nemá konce. Přemýšlel jsem, že to i vypnu. Příběh je debilní. Herci nuloví a bez Ryana Reynoldse to není ono. K tomuto filmu patří i "kozel" a nebo "mozek". Nedočkal jsem se. Ani se nedivím, že to šlo rovnou na DVD. Já bych to šoupnul na VHS, jelikož ty nikdo už snad (doufám teda) nevede a aspoň by na to nikdo nemusel koukat a ušetřil by čas a mohl by ho trávit nějak lépe! ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Důstojné pokračování, které se snaží trochu jít ve šlépějích původního dílu, ale spíš pořád klopýtá a padá na zem. Funkční mi přišly pouze excesy staronových postav, z nichž vyčnívá především pološílená Alanna Ubach a Luis Guzmán. Diskuse o stylu chování u popelnic potěší každého existencionalistu, Křidélka (nebo spíš Prsíčka? ( . Y . ) potěší chlapy, Justin Long potěší fanoušky Justina Longa a široké spektrum mužů potěší dámy. Ideální oddychový film, rozumné rozhodnutí od distributorů ani to nehnat do kin. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Mělo to děj nebo jsem ho minula? Tak to vážně nevím. Myslela jsem si, že půjde o konkurenční boj dvou restaurací a že je ve hře titul okresního manažera. No, to byl patrně úplně jiný film a já sáhla vedle do jiné přihrádky. Když je to komedie, tak proč jsem se k sakru nesmála. Aha. Už vím, já jsem zapomněla vypnout mozek. To bude hlavní příčina problému, takže chyba je u mě a ne u tvůrce tohoto opusu. Konečně se mi rozsvítilo. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Tak jsme si s mámou jednou pustili film a čekali jsme dobrou komedii a dostali jsme jeden z nejtrapnějších filmů, co jsme viděli. ()

Gereth odpad!

všechny recenze uživatele

And I was still waiting ... for any brighter moment. 88 minut ještě nikdy nebylo tak dlouhých. V mikrovlnce ohřátá šlichta bez jakéhokoliv souvislého děje s nesympatickými herci a dlouhými monology/dialogy bez pointy. Představte si takové ty otvory ve tvaru obdélníčku a trojúhelníčku a pak dítě ve věku jednoho roku, které se těmi otvory vší silou snaží prorvat absolutně nepasující předměty. Takhle křečovitě působila přítomnost drtivé většiny postav včetně těch, které nám měly dokázat, že toto je opravdu pokračování koukatelného prvního dílu. Konkurenční podnik plný kozatých bab už jsem pochopil pouze jako stéblo tonoucího a zoufalé přání, aby na to koukali aspoň ti 16tiletí brainless honiči. V mém osobním žebříčku nejnudnější "komedie", kterou jsem tento rok viděl a vzhledem k tomu, že už je prosinec, nepředpokládám, že by se to mělo změnit. // 5% - Nulu si schovávám pro hodinové video zvracejícího orangutana. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Pre mna asi tak na urovni Filmu hele Kamo kdo tu vari 2005 ... s nic moc scenarom a v strede filmu s kopou nudy ....... nefunguje ani ako kulisa : 5 % ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Sr*čkovitý odvar jedničky s mnohem méně známými herci. Zařezané mini kraťásky do k*ndičky a ňadra rvoucí se z ještě menšího 'topíku' vám slávu opravdu nepřinese. Sice to byla pastva pro mé oči, ale myslím jsem se nedíval na soft porno. ()

honza7 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem ve vtipné pokračování... bohužel jsem se moc nesmál. Hra v kuchyni neexistuje a místo staré dobré skvadry je zde banda trapáků (smetanový sanchez se ani zdaleka nepřibližuje Křídlu netopíra nebo Kozlovi). Hodnotím kladně Naomi která ikdyž není tak šílená, zde je a pak pár fórků u kterých jsem se pousmál. Viděl jsem jednou a už vidět nemusím. ()

Reklama

Reklama