Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní hrdina již rok chodí s dívkou, kterou velmi miluje, avšak za tu dobu ji nedokázal ani jednou plně uspokojit. Proto se rozhodne zjistit, jakým správným způsobem se milovat se ženou, aby si to také řádně užila. Radu mu s chutí poskytnou porno hvězdy, rodina, gynekolog a spousta dalších. (Ssimca)

Recenze (15)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Ta holka je snad blbá, neodletět s někým kdo vypadá jako Ian Somerhalder kvůli někomu kdo vypadá jako Josh Meyers? Seriously? Jinak film je to celkem o ničem, ale tak dalo se na to dívat, i když. Kdyby nebylo Iana a jeho úžasně úžasných očí a toho, že jsem se pokaždý když se aspoň na chvíli ukázal na obrazovce začala usmívat jako idiot, nejspíš by se mi to moc nelíbilo. Ale dávám 3* a nemusím dodávat, že ta jedna navíc je za Iana :) ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Za Krysten Ritter jedna hvězda a nějak jsem to zaokrouhlil na 2, pohou 1 dávám větším sračkám. Každopádně to je neskutečný kýč, ze kterého jsem měl občas pocit, že jde o parodii - teprve pak to působilo vtipně. A Jenna Jameson je tu tak nějak zbytečně navíc a spíš se jen mihne - osobně si myslím, že jako herečka by mohla předvést víc, než když jen "hraje" sebe samu. ()

Anchi 

všechny recenze uživatele

Přiznávám bez mučení, že pro mě byl Ian jedinou volavkou proč obětovat 90 minut času z večera... Film tak stupidní, že špetka mejch mozkovejch buněk spáchala rituální sebevraždu, ale jako mentální klystýr po pár zkouškách fungovalo ideálně. Pár vtípečků se našlo, ale po scénáristický a režijní stránce dosti ochablá komedie spíš k pláči. ()

rostlinka 

všechny recenze uživatele

Tak trochu film o ničem... S typickou americkou přehnaností, ale pár dobrých vtípků se tam našlo. Ale co musím přiznat je, že kdyby se pánové řídili radami z filmu, tak by svět byl hned veselejší :)). A samozřejmě, Ian a jeho oči, to je nepopsatelné... :) ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Teda, chopit se takového tématu (mimo jiné, jak přivést ženy na vrchol, až do Orlanda) a tak si s ním nevědět rady…chvílemi to vypadá jako dokument, a v tom zbytku dílo přepadává do romantické komedie, jakých je dvanáct do tuctu. Ještě že se tu mihne krásný Sommerhalder, na toho se mi dobře kouká. Na druhou stranu, pokud by měly být cílovkou pánové, nebyl by to marný počin, leč obávám se, že právě muži se něčemu takovému docela vyhnout obloukem – a nejspíš i dělají dobře. ()

Silencia90 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbilo. :) Třeba se někdo něco přiučí, že? Ale tak především, stáhla jsem si to kvůli Ianovi, samozřejmě... a hle, on tam zas tak často nebyl :( I když stačilo ;) To ale neznamená, že by mě to nebavilo, naopak, chvílema mi to přišlo i dost vtipný, takže zatím 4, a až opadne to prvotní nadšení, možná to snížím na 3, každopádně mě to bavilo a nemám pocit promrhané půl druhé hodiny. ()

loveless 

všechny recenze uživatele

Ano, jsem holka, což značí, že jsem si tenhle film pustila jen kvůli Ianu Somerhalderovi (už zas). Holt nic extra zatím nenatočil, tak se slečinka musí spokojit i s takovýmto brakem a může brblat, proč ta sympatická Krysten Ritter prostě neodletí do západu slunce právě s Ianem, protože hlavní hrdina je hlupák na entou. Jedna hvězdička za Iana, který se měl ve filmu objevit trochu dřív a s trochu větší rolí, aby to bylo přežitelnější. ()

Schneefee 

všechny recenze uživatele

Neurazí, nenadchne, ale je to celkem koukatelné - tedy za předpokladu, že od tohoto počinu čekáte, že nebudete muset přemýšlet a smíříte se se škatulkou americká komedie. ()

marek29 

všechny recenze uživatele

Důvod proč jste ztratili 1,5h života je buďto: 1. Jste holka a celej film jste čekali na Iana Somerhaldera 2. Zažíváte tak těžkou nudu, že hodina a půl jakýhokoliv blábolu vás vysvobodí 3. Jste mentálně retardovaný a tento film Vám pustili, aniž by se Vás před tím zeptali, jestli souhlasíte.. I když tohle už zavání mučením :D Za mě 1 hvězda pro Krysten Ritter. Ten její pohled blbé blondýny za to stojí :D Opravdu nic jiného v tomto filmu nestojí za to vidět. ()

Sakyvanity 

všechny recenze uživatele

Komedie trošku o ničem, ale je celkem pohodová. Docela jsem se bavila, někdy i zasmála. Herečka mi byla trošku nesympatická, ale příjemně se na film koukalo :) Btw. Rosavivin komentář mě pobavil a souhlasím:D ()

VUCAKO 

všechny recenze uživatele

Spousta klišé, předvídatelné až běda, slabota. Něco jsem přidal za pěknou Krysten, ale celkově si tenhle film nezaslouží pozornost dospělého diváka. Nenapadá mě, pro jaké publikum ho natočili? ()

romanz123 

všechny recenze uživatele

Film se podle mě tematicky snaží zamířit na skupiny od teenagerů po třicátníky, ovšem humor je povětšinou ryze "teenagerský". Najde se tu pár dobrých a vtipných okamžiků, ale také spousta klišé. Na jedno podívání to není špatné, pokud člověk nemá po ruce nic lepšího a chce něco, u čeho se nemusí moc přemýšlet, ovšem zlatým hřebem filmotéky se to stane asi jen pro málokoho. ()

Reklama

Reklama