Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento pořad televize Nova uvádí Ivan Mládek spolu se svou skupinou Banjo Band. Zábavná show provázená scénkami, vtipy a různými vystoupeními hostů. (poz3n)

Recenze (65)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Humor a osobnost tohoto člověka, tedy Ivana Mládka je mi sympatický. Už dříve se mi líbil i jeho povídky. Taky kdo to neví, tak dobře zde popudil disidenty, když uspěl nečekaně v Polsku s "Jóžinem z bážin", tak se tahle písnička nazpívala i v Belgii, a tam z něho tamní noviny udělaly trpícího za komunismu skrz komunismus, neb byl disident. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Vždycky mi to připomene takovou tu nekomerční staromilskou tvář TV Nova a s odstupem let je to vlastně tak trochu příjemná nostalgie. Mládkův styl vyvpravování anekdot, kde by bez použití slůvka ŽE byl zcela ztracen, mi moc nikdy ale neseděl. Kdysi jsem četl jeho povídky a to bylo docela vtipné. Country estráda už moc vtipná nebyla, ale jako televizní formát velice neotřelý způsob. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Ivan Mládek je jedním z mála lidí, kteří jsou obdařeni darem humoru. Co slovo to perla. Brilantní humor vetknutý do scének anebo Milana Pitkina ani nezmiňuji, protože u jeho monologu jsem si smíchem málem cvrnkla do spoďárů :-)) ()

sud 

všechny recenze uživatele

Ivana Mládka mám rád, jako muzikanta i jako baviče. Se svým absurdním humorem sice někdy zašel do úrovně hospody 4. cenové skupiny, ovšem vždycky u něj vítězí vtip, nikoli trapnost. Jeho "Čundcountry show" jsem moc rád sledoval díky netradičnímu humoru a country kapelám (nevím, kurva, co tady proti country každej má). Jeho pokračování, "Country estráda", je však bohužel o dost slabší. Soutěž country kapel sice zůstala, ovšem vloudil se stereotyp, trapná Plačková, trapná Libuna či sice občas vtipný, ale jinak stále stejný Pitkin. Snad kuličkový hlasovací systém a zesilovač Zdeněk Srstka originalitu nezapřou. Ale i tak je to celkem dobré. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Druhý pokus Ivana Mládka o natočenie zábavnej televíznej relácie bol, mierne povedané, zbytočný. Jeho prvá "Čundrcountry show" priniesla niečo nové. Takže aj napriek diskutabilnej úrovni humoru, to bol zaujímavý projekt. V "Country estráde" sa už len zväčša opakuje. S tým istým kolektívom podivínou sa snaží znova baviť divákov. Na mňa to už však nejak nezaberalo. Dokonca ani ten ukoktaný Pitkin mi neprišiel nijak zábavný. * ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Humor Ivana Mládka mi je docela blízký, jeho vtipům, scénkám a písničkám se pokaždé rád zasměji. A ti jeho kumpáni v tomto pořadu též stojí za to :-) A když byl někdy nějaký díl slabší, tak Pitkin na konec to jistí :-) ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Co mě utkvělo v paměti jsou známé písničky, které naše generace zná spíše od skupiny Děda Mládek Illegal Band, ale především supr scénky, ve kterých excelovali Pitkin a Srstka. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Dnes už mohu i z naprosté nostalgie na časy mého mládí (dětství) dát 4*. Na každý pořad jsem se těšil už tenkrát. Povedené scénky, dvojsmyslné vtipy, originální nápady a fajn písničky. Postupně se již formát vyčerpal, ale přesto vzpomínám v dobrém. ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Na celé téhle obludnosti bylo nejlepší, že už je po ní. Nebylo na ní nic, co by stálo za uschlý nehet prašivý krávy. Za těch několik let, co ta zrůdnost běžela v TV Znova tam byly cca 3 hezký písničky od Mládka a 1 ( slovy jeden) vtip, který alespoň trochu škubnul koutky směrem nahoru. ()

Stegr odpad!

všechny recenze uživatele

0% - Na nově jsou lidé, které nemusím a jsou tam i lidé, které nemůžu vystát. "Bavičský" ansábl z této show patří celý do druhé kategorie... ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Místopřísežně mohu prohlásit, že jsem na tom nic vtipného, ani nijak zábavného neshledal. Mládek je nejhorší bavič všech dob, tím se také nic nemění. Zbývá najít to proklamované country, potažmo tramp styl. Ať už Mládkova anti-hudební produkce připomínala všechno, tak jen ty country ozvěny tam nějak ne a ne najít. A to jsem sjel Mississippi i Niagaru s Čedokem. Proč se tedy na sklonku kariéry podbízel pořadem, který stavěl na tomhle žánru?! Obklopen svými věrnými měl nesčetně pokusů mě uvést ve smích, ale dělat ze sebe kreténa, šaška, vola, blba, který se cítí na to, že má rozumu přeci jen víc, než ta stupidní sebranka kolem, to už chce pořádnou dávku sebevědomí. V tištěné podobě to zřejmě autorovi, dramaturgovi a režisérovi připadalo vtipné. Nikomu už nepřišlo divné, že se smějí jen zaplacení diváci v sále, že se šlo točit do typicky hnusných, nenápaditých kulis, které už vypadaly blbě tehdy, natož dnes. Když necháte Mládka zpívat, jeho texty vám přijdou neškodné, i když jsou úplně nejhorší v dějinách hudby. Když necháte Mládka vyprávět vtipy, nerozesměje vás pointa toho vtipu, ale způsob podání, který je nejhorší v dějinách vyprávění vtipů. Když necháte Mládka tvořit pořad s jeho ubohým humorem založeným na produkci triviální stupidity, budete mít pocit, že humor umřel. Najednou si budete připadat staří, i když vám ho předvádí umělec se jménem Mládek. Můžete ho vypnout, přepnout jinam, ale počítejte s tím, že když mu jedna televize dá zaslouženého padáka a vykopne ho ze dveří pro dramatický pokles sledovanosti, on se výhledově vrátí komínem s humorem blbým jako je celá tahle nanicovatá estráda. Poroučím se, pane inženýre. 0% ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Novácká klasika Ivana Mládka. Občas se jim nějaký fór i povede. Dobrý je Zdeněk Srstka nebo Milan Pitkin. "Děkuji svému zesilovači." :D ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad. A já tenhle humor mám rád. Je tu spousta skvělého vtipu, který rozhodně není pro uši většiny okořeněná i vtipnou hudební vložkou a spousty skvělými gagy. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 65% (3*) | ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Slušné „pokračování“, které se neslo v podobném duchu jako Čundrcountryshow. I zde přišel Ivan Mládek se slušnou zásobou svého typického humoru, bláznivých scének a hlavně slušnými písničkami, kterými obohatil i tento pořad. A z Milana Pitkina se rázem stala „koktající legenda“. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Už ani nevím, jestli jsem se díval na "čundr", nebo "country". Ale spíše na obojí. Pořady tohoto typu trpí tím, že hodně záleží na vkusu diváka. Zajímala by mě sledovanost mladší generace. Nedokážu si moc představit, jak moji spolužáci sledují country estrádu. Hodnotím o jednu hvězdu méně, než u čundrcountry, protože už toho bylo nějak moc. ()

Reklama

Reklama