Reklama

Reklama

Režisér filmů Sejmi eso a Narkotika vás zavádí zpátky do adrenalinem napumpovaného světa krve, svištících kulek a nebezpečných zloduchů. Čekají na vás smyslů zbavení žoldáci, přitažlivé atentátnice i oblíbení členové rodiny Tremorů. Zbrusu nový výbušný film znovu svedl dohromady proslulé padouchy (Tom Berenger a Vinnie Jones) i nažhavené nováčky, aby vyprávěli příběh druhořadého agenta FBI, na jehož hlavu je vypsána vysoká odměna. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (92)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Už od začátku se mi to celé zdálo takové jakési schizofrenní. Ty prostřihy, vizuální probliky a filtry, z toho by epileptik pomalu chytl záchvat. Postavy, ač i v prvním díle byly některé dost nereálné, tady už nereálně působí tak moc, že mi to vadí. Mám na mysli hlavně napůl incestní, napůl dementní rodinku Tremorů, která šuká, zabíjí a krade na potkání a nikdo se je nesnaží zastavit - přitom Tremorové z prvního dílu sice byli taky hovada, ale aspoň nikoho nekopírovali. Chirurg Vinnieho Jonese je další takovej dost neuvěřitelnej charakter a jeho seznámení se sexy vražedkyní, kdy se do ní okamžitě zabouchne a pak se zcela nesmyslně kvůli ní nechá zabít, to mi mozek nebral. Vůbec tohle pokračování nechápu, nefunguje to. Propojení s prvním dílem je zcela minimální - jednou tam vzdáleně zmíní Buddyho "Ace" Israele, jednou tam zmíní Primo Sparazzu, je tady opět zabijácký měnič obličeje Laszlo Soot a již zmíněná odnož rodiny Tremorů, ale to je tak vše. Název Sejmi eso měl u prvního dílu alespoň nějaký význam - "Ace", eso. Tady to ale asi chtěli nahradit tím, že vozíčkář umí karetní triky a tím pádem je on to "eso". K tomu názvu ještě musím podotknout stupidní přídomek "Assassins' Ball", který na štěstí distributor raději nepoužil, protože by ho určitě přeložili jako "Ples vrahů". Hned od začátku na mě postava Toma Berengera působí dost podezřele, takže jsem dost předvídal... nebo minimálně jsem nebyl překvapenej pointou. Stejně jak scénář, stejně chabé je i zpracování, na kterém jde vidět, že do toho moc prachů nenasypali. Ale ještě jsem nezmínil to úplně nejhorší na celém filmu - nechával jsem si to na závěr a tím ukončím celé to trápení s tímhle dost stupidním filmem: digitální výbuchy! ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele

Nudný úvod, nezajímavá střední část a výborné finále. Na kladné hodnocení však posledních 20minut nestačí. Zápletku jsem osobně vyluštil už tak v půlce, na druhou stranu jsem přesně věděl, co nevyhnutelně přijde a tak jsem si mohl tu nekonečnou přestřelku aspoň pořádně užít. A za ten absolutní konec přidávám ještě 5% navrch! I tak to ale bude stačit sotva pro průměr. 50% ()

Reklama

UncleG odpad!

všechny recenze uživatele

Tak zatímco prvnímu dílu se nedala upřít řemeslná zručnost a jistá dávka zvrhlého humoru, dvojka je pouze směsice nesmyslné brutality a "zabíjení pro zabíjení". Přičemž se samozřejmě tváříme, že podřezat někomu krk skalpelem nebo tlouct lidem dláta do mozku je děsně Kůůl. Třemi adjektivy: Prázdné. Hloupé. Laciné. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Doufám, že se mi zdál jen ošklivý sen, protože pokud ne, budu pěkně dlouho smrdět hovna, do kterého jsem šlápnul. Pravda je, že jsem se mu umyslně nevyhnul, protože když je viděl, že mohu spatřit Toma Berengera a Vinnieho Jonese před jednou kamerou, tak jsem se těšil že to kluci pořádně rozpálí a i přes otřesnný scénář zachrání, co se dá. Bohužel, i ten stupidní scénář je lapil pod svojí moc a oni se jen marně snaží vyhrabat alespon někam k 50%. Nelze prostě hodnotit "předělanou" jedničku, která mi lehce dlouhé sobotní odpoledne zkrátila. Zatímco 2, ta mi 88 minut života ubrala. V kategorii odpadových sraček, je tento blivajz na hranici koukatelnosti, takže nebudu bestie jako byl Pesce a alespon tu 1 tam hodím. ()

danielwanderer 

všechny recenze uživatele

Ja Vám neviem... Jednotku si sotva pamätám, možno tak z môjho reportu a všímam si, že som akosi reptal a keď pozerám o dve triedy horšie hodnotenia dvojky, tak sa normálne čudujem. Kurnik, veď ja som sa bavil! Konečne film, ktorý nemusím pozerať na dva krát, lebo som pri ňom zaspal. Silno komixom napáchnutý, brutálny akčáčik, reznutý skromnosťou prostredia Tarantinových Gaunerov, čo nebolo vôbec na škodu. Šibnuté charaktery, ktoré majú za úlohu jediné; zabiť jedného uja na vozíku do tretej ráno za 3 milióny dolárov. Simple! Pokus o geniálnu spletitosť bol síce zbytočný, no ja som vcelku nadšený ;). ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Na obrázku v magazíne, ktorý si prezerá Agent Redstone (Hrothgar Mathews), je porno hviezda Heather Vandeven. (EleKtris)

Reklama

Reklama