Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkouška věrnosti, která se promění v noční můru. Komorní mysteriózní drama představuje Catherine a Davida, na první pohled perfektní pár; ona je lékařka, on profesor. Šťastná dvojice, která má talentovaného dospívajícího chlapce Michaela, vede zdánlivě idylický život. Ale když David zmešká let a synovu narozeninovou oslavu, Catherininy dlouho hlodající pochybnosti vyjdou na povrch. S podezřením na nevěru se rozhodne, že najme profesionálku jménem Chloe, aby svedla jejího manžela. Catherine začne postupně usměrňovat střetnutí milenky a Davida, přičemž Chloe má za úkol podávat zprávy – popisy jsou ale čím dál tím živější a schůzky čím dál tím častější… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

Hoyt 

všechny recenze uživatele

Tento nijak originální téměř až béčkový námět drží v nadprůměru výborné zpracování a v druhé řadě ustřední trojka Moore, Neeson a Seyfried, kteří jsou zde všichni tři dokonalí k tomu všemu příjemné melodie, která provází po celý film. Celkově bych to shrnul jako kvalitně natočený a zahraný film ze slabším příběhem. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Co mě k tomuto filmu přivedlo? Amanda Seyfried (už nevím, v čem jsem ji viděl, ale byla prostě kus) a pak Julianne Moore, kterou mám moc rád. Děj byl poutavý a ještě jednou poutavý, pozornost jsem neztratil ani na chvíli, drama+thriller nepatří do žánrů, které vyhledávám, ale tohle se mi líbilo - vlastně je to jeden z filmů, který vás při sledování pohltí a po skončení zachová velký dojem. Mimochodem Chloino vyprávění je slušně vzrušující. 80% Ještě přidám SPOILER: konec mě překvapil, jako by film uťali, ale po chvilce přemýšlení jsem za něj rád a vlastně byl taky hodně povedený; bylo by jen na škodu vše dál uměle nastavovat a rozmazávat. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Skoro to i nějakou dobu vypadá, že se snímek snaží něco říct, ať už o člověku, nebo o společnosti, ale nakonec to dopadne tak, že neřekne nic a skoro to sklouzne k levnému thrilleru jen proto, aby to bylo divácky trochu zajímavější. Je smutné, že si člověk asi nejvíc bude pamatovat prsa obou hlavních představitelek. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Příběh je to výborný, postavy jsou skvěle napsané a hlavně výborně zahrané( výborná Amanda Seyfried). Přesto mě to ale neoslovilo tak, jak jsem čekal. Emocionálně mi to totiž přišlo dosti ploché a i přesto, že některé scény byly vážně strhující, tak jsem se filmu ani postavám přes veškerou snahu nedostal pod kůži. Navíc to nijak zvlášť, ani přes svojí krátkou stopáž, neuteče a chvilkama už jsem docela nudil. I tak tomu ale jisté kvality neodpírám a Egoyan se Pravd nebo lží hodně zlepšil. Jenom se mi to holt netrefilo do noty.70% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ neviem čo si o tomto filme myslieť. Herci chodia len sem tam bez výraznejšieho hrania. Julianne Moore mi príde ako žiarlivá manželka, ktorá chodí len sem tam a občas ju z dumania, či je manžel neverný alebo nie je, vyruší plná čakáreň pacientok. Liam Neeson sa nejako viac neprejavil, takže nemôžem súdiť. A o Amande Seyfried stále neviem čo si myslieť. Už som ju v pár filmoch videl, ale stále jej nemôžem nejako prísť na chuť. Toto okaté dievča s veľkými perami mi ako príliš dobrá herečka zatiaľ nepríde. Správanie Chloe som celkovo nepochopil. Chloe balansuje niekde medzi nevydarenou drámou a slabým thrillerom. Variácie na tému kríza stredného veku, ktorá asi najviac zaujme práve túto vekovú skupinu. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (10)

  • Ještě před uvedením do kin film vydělal na svůj rozpočet, a to díky mezinárodnímu předprodeji. (D3VIL)
  • Natáčení trvalo 37 dní a probíhalo v Torontu. (Chloe..)

Reklama

Reklama