Reklama

Reklama

Recenze (5)

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Plné stereotypů, předvídatelné a přitažené za vlasy. Tohle že má být podle některých diskuzí nejlepší film o cestování? :) P.S.: našinec by nikdy neprohlásil, že se ČR nachází ve východní Evropě. Slabý 3. ()

muti 

všechny recenze uživatele

art of travel. pekne to bolo, avsak tak 3* nebyt Prahy a gejziru. prekopavanie sa dzunglou bolo podla mna pridlhe a ubijajuce a uz som myslel ze to inam nepovedie. v tomto sa mi taky Americano pacil viacej. ano, dzunglou sli 365 dni, ale... mal som skor pocit ze to bolo Art of Jungle Pathcutting ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"I NOW KNOW THE WORDS I WAS LOOKING FOR. FUCK YOU. AND FUCK YOU." ----------- Jedno z najlegendárnejších videí na YouTube (takmer 20 melónov) pochádza z filmu, ktorý je vo svete prakticky absolútne neznámy (50 hodnotení tu / 2000 na IMDb) a ja sa tomu ani nečudujem. Sračka s vizuálom mexickej telenovely, kde aj neserióznejšie cestovateľské videá môžu pôsobiť značne lepšie. Stojí za to vidieť len tie dve minúty zo scény vyššie. A to je všetko. ()

towstit 

všechny recenze uživatele

Treba povedat ze tento film ma v sebe kus mojjho sna. Len tak sa na vsetko vysrat a ist do sveta. Este ked tam clovek pozna pomaly spriaznenu dusu tak je to o to lepsie. Ale to je tak vsetko co tento film ponuka. Nejaky extra dej ci zapletku asi by ste hladali marne. Avsak ak mate chut sa zbalit a zobrat prve lietadlo mozno je tento film prave pre vas ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama