Reklama

Reklama

Divoký oceán 3D

  • USA Wild Ocean 3D
Trailer 2

Obsahy(1)

Staňte se svědky jedinečného přírodního úkazu migrace ryb a nechte se vtáhnout pod vodu u pobřeží Wild Coast v Jižní Africe, kde probíhá lačné krmení a impozantní boj o přežití. Pod mořskou hladinou se pravidelně střetávají velryby, žraloci, delfíni, lachtani, terejové a miliardy ryb s nejvíce nenasytným predátorem, kterým je člověk. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

POMO 

všechny recenze uživatele

Podvodné zábery neprinášajú nič nové a už sme ich videli aj v ešte lepšom prevedení. Našťastie film spolovice sleduje i menej prefláknuté juhoafrické pobrežie, jeho obyvateľov a ich zvyky. A hlavne tamojšie úžasné útesy, medzi ktorými kamera poletuje, akoby za ňou sedel John Woo. I rýchlejší strih a výrazná, dynamická hudba robí z tohto imaxáču pozoruhodne vzletné a "akčné" dielko. Ďalšie prvoplánové ekológovanie, ktorým sa film robí dôležitejším, už nekomentujem. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $1,224,555║ úžasné zábery, dokonca má to miestami krásnu akčnú dynamiku /80%/ ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejméně dramatických dokumentů ve 3D. CITÁT - Začala podmořská bitva.............. Asi mám nějaký malý vztah k rybám, protože se mi to moc nelíbilo. ()

Micro41CZ 

všechny recenze uživatele

Nenápadité. Podvodní 3D je spíše rušivé. K čemu rychlé střihy ve chvíli, kdy se divák chce soustředit na nějaký pohyb zvířete při útoku? Celkově jde spíše o konfrontaci sardinek se zbytkem světa, což samo o sobě nepůsobí příliš nosně. Agiťácký konec je sice působivý, ale pouze efektní. Děti vemte radši na nějaký animák, tohle je chabý pokus o reflexi "zachraňte planetu". Příště to chce líp připravit. Nakouknutí do kultur i různých pozemských a podvodních tradic je spíše exkurzivní a nedokončené, než poučné či hloubější stopu zanechávající. Kladné body tak získávají spíše impresionistické (3D!) obrazy na pomezí moře a země (útesy atp.), než samotný "divoký oceán". ()

marekspanel 

všechny recenze uživatele

Nechápu to nízké procento. Naprosto fantastický dokument, nádherné záběry a na domácí 3D jako dělané. Opravdu zážitek a pro mne teda i nový poznatek a pozitivní vize v tom, že se rybolov nejen začíná omezovat, protože za chvíli už ani nebude co lovit, ale dá se i úplně zrušit. To jak to pak vypadá, když mají přirození obyvatelé adekvátní množství potravy, kterou již nedrancuje člověk, je fascinující! A záběry okolní pevniny také stojí za to..prostě jsem čuměl! ()

Reklama

Reklama