Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá Juliette letí se svou matkou (Mathilde) na dovolenou na Bali. Krátce po příletu se Juliette seznámí s mladým a atraktivním Francouzem jménem Gérôme a jede s ním na výlet lodí. Gérôme poprosí Juliette, aby dohlédla na jeho batoh, a vzdálí se. V tu chvíli nastoupí na loď policie, která po prohlídce najde v Gérômově batohu velké množství drog. Přestože Juliette tvrdí, že batoh není její, nikdo jí nevěří a ona skončí ve vězení. Když se Mathilde dozví o zatčení její dcery, zavolá svého bývalého manžela Philippa, který okamžitě přiletí na Bali. Oba začnou bojovat proti zkorumpovaným policistům a nespolupracujícím politikům za propuštění jejich dcery, zatímco Juliette, odsouzená soudem na doživotí, musí ve vězení čelit útokům jak násilných spoluvězeňkyň, tak sprostých stráží. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

emma53 

všechny recenze uživatele

Charlotte si vytáhla Joséphine ze seriálu Julie Lescautové a vida, Jullitette umí hrát a je možné, že o ní ještě uslyšíme, lépe řečeno, ještě jí někde uvidíme v nějakém jiném filmu, než v tom, který mně tolik připomínal snímek Téměř bez šance. A ten mně žel sednul přece jen o něco víc. Navíc jsem postřehla pár podobných paralel, takže dnes budu asi přísná uživatelka jen s ušmudlanou trojkou. ()

vitajak 

všechny recenze uživatele

Francouzské filmy mám docela rád a na tenhle jsem náhodou narazil na TV Barrandov - a překvapivě dobrý. Doporučuji všem, kteří mají rádi Joséphine Serre a dobré francouzské filmy. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Překvapivě výborný francouzský film, který doplácí na svou levnou TV produkci. Líbilo se mi, že se film nebál ukazovat i ty hodně špatné stránky Bali (obchod s drogami, podplácení policie). Navíc jako bonus tu máme Joséphine Serre, která se nám dost změnila od té malé holčičky z Julie Lescautové, hlavně co se odvážných scén týče. Takže hlavně za ni dávám 4 *. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama