Reklama

Reklama

Seulpeumboda deo seulpeun iyagi

  • Jižní Korea 슬픔보다 더 슬픈 이야기 (více)

Obsahy(1)

Rádiový producent Kay a textařka Cream ztratili v dětství své rodiny. Z obou se stanou blízcí přátelé a nastěhují se k sobě. Kay ji dlouho tiše miluje, ale jednoho dne mu je diagnostikována rakovina a zbývá mu jen několik měsíců života. Protože se bojí, že by Cream zůstala po jeho smrti sama, rozhodne se jí najít manžela. (profhubert)

(více)

Recenze (32)

Pedross800 

všechny recenze uživatele

"KDYŽ POTŘEBUJEŠ SLOVA, PAK CO JE LÁSKA?"Jsou to ale šibalové ti Korejci, víc jak půlku filmu jsem se chystal jak jim to tu natřu za nevýraznou, věčně posmutnělou hlavní hrdinku a další drobné nedostatky, aby mě pak v druhé půlce svým rozuzlením a jeho podáním nakopali prdel a já uznal, že jinak se vlastně ani chovat nemohla a tak nezbývá než se jim omluvit....bjané, bjané. A i když jsem už viděl lepší a procítěnější korejská romantická dramata, tak i toto je pěkné :-) ()

yakoob 

všechny recenze uživatele

Při sledování korejského dramatu se vyvrací tvrzení, že "kluci nepláčou"...První hodinku jsem se držel, ale při tom nečekaném závěru, jsem začal brečet jako hejno kytovců. Takové příběhy jsou blízké nám všem. Vyprávějí o lásce, po které každý touží, o bolesti, kterou každý prožívá a snech, kterých nikdy nedosáhneme. Ani nejde více psát, to se musí vidět. Příběh smutnější než smutek... ()

Reklama

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Je těžké opustit toho, koho milujeme. Je ještě těžší opustit toho koho milujeme a dívat se, jak je s někým jiným, jelikož jsme si vědomi toho, že mi nikdy nemůžeme své lásce to, co ten druhý. Protože víme, že... Umíráme... Krásný, volně a klidně plynulý film, kdy divák trpí s K. a přeje si, aby se to, co ví že se stane, nestalo... Sang-u Kwon svou roli zahrál skvěle, naopak do Bo - yeong Lee jsem se 2/3 filmu nemohl pořádně vcítit. Stává se mi to málokdy v Asijských filmech, ale její roli jsem jí nevěřil. Nesmím ale opomenout krásnou hudbu, podbarvují tento snímek. Nicméně... Něco mi tam chybělo... Něco, díky čemuž bych si řekl: "Ano, tohle je bravurní snímek!"... Ale i tak mi zůstává v hlavě tento film jako nadprůměrný... ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Spíše než hlavní postava laskavého obětavého Kanga mě zaujala osobitá Eun, která sice není žádná princezna, spíš takové občas protivné třeštidlo, ale pod povrchem skrývá mnohem víc než se zpočátku zdá. Také je tu několik opravdu zajímavých vedlejších postav, například fotografka Jenna. Přesto, když jsem si po patnácti minutách říkal, že tentokrát to asi nebude žándý zázrak, netušil jsem co mě čeká. V pozvolna plynoucím příběhu, kde pro nás poněkud exotické zákulisí korejského rozhlasu pomalu ustupuje univerzálně srozumitelnému milostnému příběhu, se vše odvíjí přehledným a předem daným směrem. Než nadejde poslední půlhodina. Ta mě, sice "načatého" dojemným Kangovým osudem a obětavostí, ale jinak zcela nepřipraveného na to, co bude následovat, dokonale zbourala. Jen jsem hleděl a slzel a to ještě dlouho po skončení filmu. Neskutečné. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Musím oponovat Flipnicovi, který tvrdí, že je tohle lepší než A Moment to Remember. Protože ten je nedostižitelný. Ale stejně tak, jako japonské Crying Out Love, In the Center of the World šlape na paty A Moment to Remember, tak More Than Blue šlape na paty Crying Out Love, In the Center of the World. Taková nejsvětější trojice. Ale na zpracování A Moment to Remember, nebo Crying Out Love, In the Center of the World, to nemá. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama