Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ji Soo pracuje v pohřebnictví a Jong Woo trpí Lou Gehringovou chorobou, při které dochází k degeneraci nervových buněk a pacient ztrácí kontrolu nad svými svaly. Přestože Jong Woovi nezbývá moc času, nezabrání jim to v tom, aby se do sebe zamilovali a byli spolu. (andiek05)

Recenze (3)

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Možná jsem jen odvykl, ale v kladu se to ocitlo jen díky poetickému závěru. Zpracování je ale něco tak hrozně korejsky utahaného, že to svět neviděl, sice tam byly scény, které byly pěkné, jiné realistické ve svém vlastním směru a mezitím pohádka, ale většinu stopáže jsem musel vytáčet oči a říkat si věci jako No jasněě, No jak jináák a podobně. Taková extrakce všeho špatného na korejských dramatech se světlými momenty a dobrou myšlenkou v závěru... ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

- "People can´t control who lives or dies. Just have to be thankful they are alive" - Ano, Korejci tohle téma o smrtelné nemoci umí zfilmovat opravdu bravurně, i když po všech těch filmech se těžko přichází s něčím zásadně originálním. Ale i přes to se jim to povedlo velmi dobře. Film pojednává o ne moc známe nemoci ALS, Lou Gehrigova choroba. Sice mě první polovina, respektive cca 40 úvodních minut, moc nechytlo (dejme tomu, že to bylo lehce nadprůměr), ale dané romantické události pak měli samozřejmě návaznost v pokročilejší fázi filmu, kde se objevují dojemné scény hlavní dvojice, které vrcholí závěrem filmu, ale stojí za zmínku scény ostatních pacientů v nemocnici, hlavně paní Joo (fackovací scéna). Celkově velmi povedený a emocemi nabitý film s mojí oblíbenou Ha Ji-won, ale na absolutní vrchol tomuto filmu mu něco chybí, ale i tak dávám skvělých 80%. - "There is no clear answer to life. The heart is the hardest thing to control. Greed is the hardest thing to give up and the hardest thing you can learn is to live a good life." ()

Reklama

Reklama