Reklama

Reklama

Yongseoneun eupda

Trailer

Obsahy(1)

V oblasti s minimální kriminalitou je u řeky nalezeno tělo mladé, krásné ženy s odřezanými končetinami. Takto závažný zločin přijíždí objasnit uznávaný soudní patolog profesor Kang. Vyšetřování neobvyklého případu je i výbornou příležitostí pro mladou ambiciózní policistku Min, Kangovu bývalou studentku, která je neustále podceňována svými staršími mužskými kolegy. Spolu s profesorem vytipují okruh možných pachatelů. Podezření směřuje k ekologickým aktivistům, kteří brání stavbě přehrady a tím i zničení okolní přírody. Přehrada však znamená ohrožení i pro místní rybáře. Po zadržení a výsleších hlavního podezřelého začíná mít Min pocit, že s profesorem Kangem, mužem kterého vždy obdivovala, není něco v pořádku.
Příběh vypovídá o věčném morálním dilematu, zda je oprávněné zachránit své blízké, když události s tím spojené mohou ublížit někomu jinému, byť nám vzdálenému. Některé činy projdou bez povšimnutí a upadnou v zapomnění, některé však mohou mít katastrofické následky. (Ketri)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

petero 

všechny recenze uživatele

Slušný thriller, kde identita vraha, ktorý oddelil končatiny od tela obeti, nie je utajovaná zrovna najdlhšie a v tom je ten háčik. Vrah má totiž prešpekulovaný plán vďaka ktorému drží v hrsti jedného vyšetrovateľa a ten skoro usvedčeného vraha musí dostať z väzby, pretože má v moci jeho dcéru. Krutá osobná pomsta a rozuzlenie s nečakanou pointou na seba nenechajú čakať. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Asi bych se měla přestat dívat na podobné filmy, protože mám pak výčitky, jak můžu kladně hodnotit filmy s takovým obsahem. Každopádně napínavé to pro mně bylo téměř od úplného začátku. Scénář je propracovaný a na diváka čeká opravdu velké množství zvratů. Rozuzlení je hodně silné. Na konci jsem se samozřejmě neubránila slzám. Herecké obsazení trefné... 5* ()

Reklama

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to dosť dobrý krimi thriller. Má veľmi dobrý príbeh o patológovi práve pracujúcom na prípade zavraždenej ženy, ktorej končatiny boli odrezané a spolu s tímom vyšetrovateľov sa mu podarí odhaliť vraha, ktorý je následne zadržaný, ale musí ho očistiť a dostať z väzenia, lebo zistí, že jeho dcéra bola unesená vrahovým spoločníkom a keď ho nedostane von, ona umrie. Spracovanie je celkom slušné, dej je celý čas dostatočne zaujímavý, či už v prvej fázi zameranej na vyšetrovanie vraždy alebo druhej, v ktorej zase ide o falšovanie dôkazov a honu na únoscu, ale nie je to až tak napínavé, ako by mohlo, hlavne pri tom falšovaní dôkazov by som očakával nejaké napätie, aby ho neodhalili, tu má paradoxne patológ až príliš veľký vplyv a môže si robiť takmer všetko, čo chce a zároveň mi to celé príde až moc predvídateľné, celý čas sa na to výborne pozerá, ale väčšinu filmu ide všetko hlavné presne tak, ako má a nič neprekvapí. Ale spokojný som s motiváciou únoscov, ktorá ich len predsa dá do trochu iného svetla a aj s výborným záverom. Síce nie je úplne nepredvídateľný, niečo podobné sa od Kórejcov samozrejme aj očakáva, ale ten jeden prvok, ktorý sa nedal očakávať je dosť sadistický. O nejakú akciu tu ani moc nejde, nájde sa tu prakticky len jedna slušná naháňačka. Herecké obsadenie je bez problémov, chýba tu niekto skutočne charizmatický, ale aj tak sú herci schopní a postavy zaujímavé, či už patológ Sol Kyung-Gu, schopná policajtka Han Hye-Jin, jej nadriadený, ktorý svojou hlúposťou baví vo všetkých svojich scénach, len hlavný záporák mohol byť lepší, tento sa mi sem moc nehodil. Réžia a technická stránka nie sú špička, ale som spokojný. No mercy je ďalší vydarený thriller o brutálnych vrahoch, takže určite stojí za pozornosť. 78% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Bolestivá vzpomínka je daleko víc mučivá než bolest v srdci.... Krimi thriller, který chce těžit ze své komplikovanosti a provázanosti. Místo toho se často komplikovaně, složitě až nezajímavě dobírá k překvapující pointě, že TĚŽŠÍ NEŽ UMŘÍT JE ZAPOMENOUT. Film o pomstě, který je zbytečně dlouhej a lepší hodnocení bude získávat hlavně díky závěru, který celkový dojem vylepšuje. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Chci vidět pitvu mladý holky. 2.) Často přemýšlím o ekologické rituální vraždě. 3.) Pronásleduje mě duch minulosti a nevím jak to skončí. 4.) Je mi jedno na co koukám, hlavně že to má překvapivej konec. PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Je to dobré, ale vykrádá to spoustu filmů od Chasera, po Sedm, ale i mnoho dalších. Vždycky jsem měl tak 5 minut před nějakou zásadní scénou pocit, že vím, co příjde a ono to přišlo. Jaksi originálně neoriginální film ... K ději se moc nedá napsat, divák prostě nesmí nic vědět. A bohužel až po 1h :30 min, se začne děj ubírat k tomu zásadnímu základu, proč to všechno se děje. V čemž mi docela vadila dlouhá stopáž, protože do té doby je film docela utahaný, kromě hlavních postav herecky nevýrazný a celkově by to mohla být mnohem větší "jízda" ... Každopádně konec excelentní, i tak nějak k zamyšlení, ale opět předvídatelný. Vizuální stránka filmu tradičně u Korejců dokonalá ... ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama