Reklama

Reklama

Chilgeup gongmuwon

  • Jižní Korea 7geub gongmuwon (více)

Obsahy(1)

Ahn So Ji je tajná agentka, jejíž prací trpí vztah s jejím přítelem Jaejoonem. Ten ji nakonec opustí a odjede do Kanady. Po třech letech je jejich práce opět svedou dohromady, protože Jaejoon je také tajným agentem, ale ani jeden nemá tušení o pravé práci toho druhého. (andiek05)

Recenze (18)

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Jedná se o povedenou komedii se třemi nepříliš umě natočenými akčními scénami... Nicméně ta situační komika a bláznivé a absurdní situace vše vynahrazují a místy jsou neskutečně vtipné a trefné... Film se místy dost táhne a ani ta hlavní zápletka a záporáci neutáhnou celý film a celé to jednání je jim těžko uvěřitelné... A tak film táhne hlavně ústřední dvojice a ta si s tím naštěstí dokáže poradit... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ha-neul Kim je moje velká oblíbenkyně, ale bohužel i přesto musim napsat, že tohle neni nic úchvatnýho, tak nějak to postrádá spád, plynulost, je to furt jak na houpačce a vtipností to taky zrovna nepřetéká, navíc by to podle mě sneslo i zkrátit, 2 hodiny jsou prostě na komedii zbytečně moc a je cítit, jak je to trošku uměle prodlužovaný jednim opakujícím se zvratem za druhým. Ale na druhou stranu sem se nenudil a zabavilo mě to, jen to neni nic extra, co by stálo za větší pozornost ()

Reklama

Ceres 

všechny recenze uživatele

Ok, rozhodl jsem se dát těsně 4 hvězdy čili pro mě 70%. Film je od začátku do konce vtipný, neztrácí tempo. Dobře jsem se u něj bavil a hodně krát jsem se pěkně nasmál (scéna, kdy foťák řekne "Say Cheese" mě oddělala, ale humorně povedených scén je tu hodně). Výborná komedie s Kim Ha-neul, která celkové skóre zvyšuje na 75%. P.S.: Po přečtení 3 hvězdičkových komentářů jsme čekal něco průměrného než jsem si film pustil, ale omyl, za dobrou zábavu, kterou mi poskytl prostě musí dostat víc. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to mierne nadpriemerná romantická akčná komédia. Má celkom dobrý príbeh o dvojici tajných agentov pracujúcich na odlišných oddeleniach, mužovi a žene, tvoriacich pár v súkromí, ktorí svoju prácu vykonávajú už roky, ale kvôli utajenosti to nemôže jeden druhému prezradiť a tak ich vzťah sprevádzajú len samé klamstvá a zavádzania a tak nevydrží. Ale po troch rokoch sa znovu stretávajú, keď začnú sledovať ruskú organizáciu, ktorá na juhokórejskom území chce uskutočnovať nelegálne obchody, čo im prinesie množstvo problémov. Spracovanie je ale iba úplne priemerné, ešte úvod pôsobí dobrým dojmom, je to dynamické, akčné a pomerne zábavné, ale hneď potom kvalita filmu padne do priemeru, z ktorého sa už ani na okamih nezdvihne. Nie je to zlé, dá sa na to pozerať a ani nejaké skutočne slabé miesto som tu nenašiel, ale z tohto potenciálu sa dalo získať aj omnoho viac, chýba tomu spád, nápad a prakticky všetko potrebné. Čo sa týka humoru, tak s ním teda moc nie som spokojný, je ho tu dosť, ale je až príliš nezaujímavý, asi dve situácie sú vydarené, pár ďalších stojí aspoň za mierne pousmiatie, ale zvyšok už vôbec nestojí za pozornosť. A sklamala ma aj akcia, je jej tu veľmi málo a aj z nej ma viac zaujala iba úvodná naháňačka v preoblečení za nevestu a celkom zaujímavá situácia pri hračkách zbraní. Herecké obsadenie nie je najhoršie, poteší hlavne ako vždy výborná Kim Ha-Neul, ale jej partner Kang Ji-Hwan ma tu vôbec nebavil a chýbajú tu aj nejaké zaujímavé menšie postavy, záporáci sú príliš nevýrazní a z vedľajších postáv už za niečo stojí iba Ryoo Seung-Ryong v úlohe agentovho nadriadeného. Réžia je iba priemerná, tu moc nie je o čo stáť, ale aspoň technická stránka je vydarená. Škoda, raz sa na to pozrieť dá, za čo ale môže hlavne Kim Ha-Neul, inak je to až príliš priemerné prakticky vo všetkých ohľadoch. 60% ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Herecké obsazení je pro mně dokonalé. Ha-neul Kim mám moc ráda a žádný korejský herec mě nepotěší tolik jako Ji-hwan Kang. První hodina se vyvíjí dobře, ale pak nastává asi půl hodiny nudy. Film stojí jednou nohou v akci a druhou v komedii. Proto jsou některé akční scény dost nezajímavé a komické. Uvítala bych, kdyby se jednalo o romantickou komedii se špetkou akce nebo o akční film s romantickým nádechem. I tak jsem se ale dost nasmála a nemám důvod hodnotit hůř...4*. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama