Reklama

Reklama

Chilgeup gongmuwon

  • Jižní Korea 7geub gongmuwon (více)

Obsahy(1)

Ahn So Ji je tajná agentka, jejíž prací trpí vztah s jejím přítelem Jaejoonem. Ten ji nakonec opustí a odjede do Kanady. Po třech letech je jejich práce opět svedou dohromady, protože Jaejoon je také tajným agentem, ale ani jeden nemá tušení o pravé práci toho druhého. (andiek05)

Recenze (18)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Váhal jsem mezi třemi a čtyřmi hvězdami. Pro 4* mě přemlouvalo: Parádní herecké obsazení, potažmo herecké výkony a výborná komediální část, naopak pro 3* mě nakonec naklonila: Stupidní akční část (jako snesu fakt dost, ale tohle bylo až zbytečně moc přitažené za vlasy a vlastně i absolutně zbytečné) a šíleně dlouhá stopáž, která časem začíná nudit. ()

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Netuším, proč jihokorejci a japonci tak milují romantické komedie podle stále stejného schématu: Žena hledá ženicha a tají, že je agentka/šéfka mafie. Nakonec proč ne, prvních asi pět bylo opravdu dobrých, ale dívat se pořád na to stejné omrzí. Když se k tomu přidají nevalné akční scény, ani dobříherci film nezachrání. Ha-neul Kim a Ji-hwan Kang jsou dobří herci, ale kupodivu je naprosto válcuje Seung-ryong Ryoo ve vedlejší roli. Neurazí, ale v přetlaku prakticky stejných komedií zanikne. ()

Reklama

Ceres 

všechny recenze uživatele

Ok, rozhodl jsem se dát těsně 4 hvězdy čili pro mě 70%. Film je od začátku do konce vtipný, neztrácí tempo. Dobře jsem se u něj bavil a hodně krát jsem se pěkně nasmál (scéna, kdy foťák řekne "Say Cheese" mě oddělala, ale humorně povedených scén je tu hodně). Výborná komedie s Kim Ha-neul, která celkové skóre zvyšuje na 75%. P.S.: Po přečtení 3 hvězdičkových komentářů jsme čekal něco průměrného než jsem si film pustil, ale omyl, za dobrou zábavu, kterou mi poskytl prostě musí dostat víc. ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Jedná se o povedenou komedii se třemi nepříliš umě natočenými akčními scénami... Nicméně ta situační komika a bláznivé a absurdní situace vše vynahrazují a místy jsou neskutečně vtipné a trefné... Film se místy dost táhne a ani ta hlavní zápletka a záporáci neutáhnou celý film a celé to jednání je jim těžko uvěřitelné... A tak film táhne hlavně ústřední dvojice a ta si s tím naštěstí dokáže poradit... ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Herecké obsazení je pro mně dokonalé. Ha-neul Kim mám moc ráda a žádný korejský herec mě nepotěší tolik jako Ji-hwan Kang. První hodina se vyvíjí dobře, ale pak nastává asi půl hodiny nudy. Film stojí jednou nohou v akci a druhou v komedii. Proto jsou některé akční scény dost nezajímavé a komické. Uvítala bych, kdyby se jednalo o romantickou komedii se špetkou akce nebo o akční film s romantickým nádechem. I tak jsem se ale dost nasmála a nemám důvod hodnotit hůř...4*. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama