Reklama

Reklama

Bývalý policajt Burke Wyatt (Johnny Messner) má len jednu šancu, ako opäť získať svoj normálny život a svoju milovanú rodinu – musí sa v utajení dostať do brutálnej väznice Cainesville a vyriešiť tak priamo na mieste čudnú sériu vrážd tamojších trestancov! Keď sa mu ako jednému z väzňov podarí dovnútra, netrvá dlho a odhalí desivú pravdu: všetci uväznení zločinci musia v ringu vytvorenom pološialeným riaditeľom väznice Golanom (Stacy Keach) bojovať v súbojoch na život a na smrť! Burke rýchlo pochopí, že neexistuje iná možnosť, ako vyriešiť tento háklivý prípad, len že sám vstúpi do „Ringu smrti“ a bude bojovať s na všetko odhodlanými zabijakmi o svoj život! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

Marsik 

všechny recenze uživatele

PRIMA COOL - Chtěl jsem si spravit chuť po filmu Zvíře a vězeňské filmy určitě můžu, takže jsem si i tohle krimi z lochu, v čele se sympatickým Johnnym Messnerem, nadabovaného panem Šťastným, nenechal ujít. Úroveň určitě lepší než u Animal 2 s Vingem Rhamesem. Bitek slušné množství, akce zajímavě natočena (všudypřítomné efekty a kamerové filtry), děj o infiltraci poldy mezi vězně naštěstí nebyla žádná trága a 80 minut se taky v pohodě dalo. 80 minut měl film pouze díky tomu, že jsem ho sledoval v půl 5 ráno, takže TV Prima byla moudrá a nedala ani jednu reklamu :) Suma sumárum, chuť byla spravena. 65% ()

Phobia

všechny recenze uživatele

Viděla jsem jen fragmenty v době, kdy na jiném programu byly reklamní bloky, ale stejně považuju za nutné si sem do budoucna udělat záznam, že je tenhle film podprůměrným paskvilem o ultimátních zápasech ve věznici, kde šéfuje šílený, zlý, sado-mačo hajzl ředitel. Být to natočeno normálně, šlo by o aspiranta na dva prýmky (za neoriginální, tupoučké, chabě obsazené, leč snesitelné akční drama). Ale nějakého zvráceného kokota napadlo (asi vlastním žaludem) ozvláštnit film "efektním" střihem, kdy záběry často na diváka poblikávají v maximálně vteřinových sekvencích. Pokud bylo záměrem vzbudit v ubohém TV bedekrovi agresivitu, cílenou čistě na rozflákání čumibedny za neartikulovaného řevu, ve spršce odletujících slin, pak se onen záměr povedl: přístroj jsem uchránila před zkázou pouze včasným přepnutím zpět na reklamní bloky - XXX Lutz ta-ta-ta-ta bylo balzámem na podrážděné nervy! ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Standardna arenovka z väzenskeho prostredia. Po dejovej stranke neprichadza s nicim novym. A teraz pravidla. Ziadne nie su. :) Postavy nie su natolko ikonicke, aby ma to nejak extra nadchlo, ale Messner je celkom sympatak a Keachovi ako riaditelovi väznice prajete cely cas smrt. Btky su slusne. Nejedna sa o ziadne akrobaticke kusky, ale skôr o silove krcmove bitky s dôrazom na brutalitu, takze krv tecie prudom. Ku kontaktom pocitovo nedochadza, ale je to dobre zakamuflovane vhodnymi uhlami kamery. Zaujimave je, ze sa pri bitkach striha ostosest ale napriek tomu pôsobia prehladne. Okrem bitiek tu je uz len jedna autonahanacka, ktora je tiez natocena dynamicky ale prehladne. Celkovo film po technickej stranke pôsobi kompetentne. Takze pre fanusikov zanru to je lahko stravitelna jednohubka a koho arenovky nebavia, tak nech sa vôbec neobtazuje. 4/10. ()

korndaddy 

všechny recenze uživatele

To není jen tak. Cainesville. Vězení plný drobků jako je President, jenž jsou připravený vám udělat z análu fašírku, to prostě nebude jednoduchý. O tom ví i Burke. A Burkovo rodinu si do huby brát nikdo nebude, to teda ne. TO se bude řešit. Škoda jen, že vězení člověka změní a Burke už asi nebude to co dřív. Ano mluvím o scéně s tou kozatou čubičkou. Kriminál je hold kriminál, a heterosexualita v krimu, není tak uplně stoprocentní. Ale to by nebylo americký béčko, aby všechno nedopadlo dobře, Burk nenakopal prdel největšímu negrovi co najde, nevrátil se k rodině a znova se naučil heterosexuálním radovánkám. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Filmová adaptace časopisu Maxim. Bitky, silikonové kočky, krev, charismatický borec, vypíčenej negr, zkurvenej ředitel basy atd. Klišé je zde jak bonbónů v kapsách pedofila na lovu. Režisér je hodně velikej fanda stylu Tonyho Scotta. Scénárista je ubožák co moc o psaní asi neví. A film je to blbý, ale zábavný, byť dle mě jen na první kouknutí. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama