Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na husto zalesnenom súkromnom pozemku v Malibu Hills, ktorý sa týči nad tichým oceánom, sa milionár Kenji Takoe a jeho dcéra, Miko, sa pripravujú na príchod Takeovej ženy, Kumiko. Pokoj veľmi rýchlo vystrieda panika. Taka prepadnú zamaskovaní ninja vrahovia. V záblesku je mŕtva aj jeho ochranka. Dom obsadia, Takeo je zavraždený a Miko čaká na smrť. Do krvavej scenérie prichádza detektív Jack Barrett, ktorého sprevádza Miko, jediný žijúci svedok, ktorý v kuse opakuje len jedno slovo. V jej rodnom jazyku to znamená Čierna smrť... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (16)

c.tucker odpad!

všechny recenze uživatele

Je to otřesné. Zedko takového žánru, ninjové obleční kdovíjak. Nechápu jak mohl hlavní hrdiny přežít při setkání mistry v ninjutsu. Ale to by se dalo ještě překousnout i s chabým scénářem, ale co nedokáži překousnout je velmi nekvalitní střih a šibání kamery při akčních scénách, kterém tím pádem byly rovny nule. A další velmi nepříjemným zášitkem byli dialogy, které tam snad ani nemuseli být, protože kdyby to byl němý film, tak by ho to zvedlo snad o několik příček. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Och nie, zas som videl nejaky slaby akcny film, ktory ma dost chyb vo vsetkom. Co sa tyka subojov policajta a nindzov, tak to bola velka trapnost, ktora mi isla dost na nervy. Ta zbesilo pobehujuca kamera, ktora ani poriadne nezachytila ani jednu cast suboja, ktora by sa dala v klude pozriet ocami, mi pekne potrapili moj zrak. Hlavnu ulohu, ktoru si zahral Casper Van Dien ma moc nepresvedcil, ze by bol zdatny bojovnik. Skor vyzeral dost nemotorno a tie jeho pohyby voci nindzom skor vyzerali zahrane a vobec to neposobilo spravnym dojmom, ze je to skutocny boj, ale skor nepodarena hra na paste. Dej filmu, klasika, ako skoro v kazdom filme z tohoto zanru, takze necakajte nic co by vas na konci prekvapilo, ze ako sa to vyvinulo do finale. Ja som sa pri tomto filme docela nudil a nevedel som sa dockat zaverecnych titulkov, kedy uz konecne zacnu, aby som mal tento film co najskor za sebou. ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Ninjutsu v tomhle filmu je uvěřitelné asi jako kdyby mi někdo tvrdil, že Shaquille O´Neal přeskočí šestimetrovou laťku s pomocí čínské jídelní hůlky. Prostě nula, nic, nichts, zero, nada, prázdno nebo jak to říkala Julianne Moore v Nájemných vrazích. Casper van Dien, takový pohybový dřevo a ubránil by se nebo dokonce že by zmlátil celoživotního vyznavače stínového boje?? To je fakt fór. Některý záběry byly poměrně nečekaně brutální, ale koukal jsem na to s tím, že uvidím dobré souboje, nějakou akrobacii. Špatné souboje ve špatném střihu. Této věty se filmaři drželi a proto by měl film ihned putovat do nejspodnějších regálů videopůjčoven, kam se vám pro něj bude chtít sotva ohnout. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Tento film na opad rozhodně není. Sice je to kravina, ale z jednoho prostého důvodu to čistý odpad prostě není. Stačí, když si přečtete název Ninjové útočí a hned víte na čem jste. Od tohohle filmu nemůžete čekat prakticky nic, snad jen, aby nebyl příliš stupidní. A když odhlédnu od všech kolosálních nedostatků, tak odpad prostě nemůžu dát, protože mě dokáže daleko víc nasrat stupidní filmy od nějakého renomovaného režiséra na který byl rozpočet několik desítek či stovek milionů dolarů. Byl problém Ninjové útočí dokoukat, ale už jsem viděl daleko větší hovadiny. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Další televizní snímek, jehož zpracování v celku dobrého námětu je na pováženou. Když je malý rozpočet, není možné udělat kvalitní film se všemi aspekty, které se naskytají. Znalci bojových umění vědí, že překonat Ninjutsu není taková sranda, jak se zde ukazuje a že Ninjové dokáží věci, nad kterými nechává rozum stát. Tady jsou to však takový břídilové, že by i Michael Dudikoff nad nimi mávl rukou a šel radši na pivo. Akčních scén je tu požehnaně, takže vytvářejí velice jednoduchou zábavu, která nikterak nenadchne. Kostýmy oněch Ninjů jsou taktéž k pousmání. Jakoby utekli z nějakého maškarního bálu. Příběh však zase není až tak špatný, jak by se zdálo. Je to taková vzpomínka na podobné snímky na přelomu 80. a 90. let, kdy zažívali veliký boom. V této televizní produkci to však mizí do ztracena. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama