Reklama

Reklama

Zavináč

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 1999, 25 min

Aktuální průhledy skrze internetovou pavučinu v magazínu Miloše Čermáka a Milana Šímy. (oficiální text distributora)

Recenze (9)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Ve své době celkem dobrý a poučný pořad. Pamatuji si na moderátora, který mě párkrát rozesmál. Mám internet od roku 2000 a tak mě vždy zajímaly tipy na dobré weby, což tento pořad splňoval. Bohužel, dnes si nedokážu představit, že by se Zavináč vysílal. Hlavně z toho důvodu, že by nenabízel nic nového. Jelikož všichni si radíme pomocí googlu a leckterých diskuzí. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tenkrát to pro mě byla "španělská vesnice" jelikož jsme internet neznal natož , abych se otom učil aspoň ve škole. Za nás to ještě nebylo , já byl rád za staré dobré Atari 800 XE. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Pořád si vybavuji úvodní znělku zpívanou Otou Jirákem..."Je to tak a nejináč, nejradši mám zavináč....." ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Miloš Čermák je zajímavý typ, rozhodně počítačům a hlavně internetu rozumí o tom žádná, ale dívat se na něj teda nedá. :D ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Zavináč byl ve své odvaze pořádný kousek. Pamatuji si ještě pocity bez internetu, kdy se vše řešilo mezi očima. Děkujeme, že ten čas je již částečně pryč a urychlili jsme to. ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad mi vždycky přišel docela mimo mísu. Teda hlavně jeho dva moderároři, kteří toho sami o tématu moc nevěděli. Milan Šíma se zmohl tak na to, co měl ve scénáři a hluboké rady Miloše Čermáka byly zas o tom, co kde pokoutně o tajemným počítači a jeho internetech zaslechl. Mezi obdobně odbornými kamarády, zdá se. Úroveň pořadu je tedy asi taková, jako výuka IT na našich školách. Kdy už někdo pochopí, že lidi se mají naučit principy používání ne zacházení s konkrétním produktem? ()

Reklama

Reklama