Reklama

Reklama

Zvíře

(seriál)
Akční / Drama / Krimi / Mysteriózní / Thriller
USA, 2009, 9 h 45 min (Minutáž: 43–48 min)

Hrají:

Patrick Swayze, Travis Fimmel, Lindsay Pulsipher, Kevin J. O'Connor, Lawrence Gilliard Jr., Sticky Fingaz, Chelcie Ross, Rodney Rowland, Gregg Henry (více)
(další profese)

Epizody(13)

Patrick Swayze, ve své poslední životní roli, jako tajný agent FBI ve výslužbě učí poněkud nekonvenčními, ale účinnými metodami svému řemeslu mladšího kolegu Travise Fimmela. Ten mu ale občas případ vážně zkomplikuje. Navíc veterán netuší, že nováček je na něho nasazen jako agent, protože jeho nadřízení si myslí, že přešel na druhou stranu barikády... Americký krimi seriál (2009). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Ajvngou k tomuto seriálu (1)

Zvíře (2009) 

První čtyři díly se jakžtakž drží, ale od pátého už to jede šupem do pekel. Nelogičnosti, které mi udělaly díru do hlavy, dementní dialogy, chování postav. Je až s podivem, jak Swayze dokáže v tomhle marastu vypadat a jednat jako jediná postava uvěřitelně. Některé scény jsem si musel pustit vícekrát, abych pobral, o co jde (většina úvodních scén, kdy se dozvíme, o co má v epizodě jít). Motivace některých postav je tak stupidní, až se mi nechce věřit, že režisér četl scénář. Viz. 5. (nebo 6.?) díl s EZEKIELem - "nejlepším nájemným vrahem na světě" (tomu říkám hláška), kdy jsem vlastně ani nepochopil, kdo je kdo a proč dělá co dělá. Bída... P.S. DOKOUKAL JSEM TO A CHCI MEDAILI! ()

Reklama

Reklama