Reklama

Reklama

Zvíře

(seriál)
Akční / Drama / Krimi / Mysteriózní / Thriller
USA, 2009, 9 h 45 min (Minutáž: 43–48 min)

Hrají:

Patrick Swayze, Travis Fimmel, Lindsay Pulsipher, Kevin J. O'Connor, Lawrence Gilliard Jr., Sticky Fingaz, Chelcie Ross, Rodney Rowland, Gregg Henry (více)
(další profese)

Epizody(13)

Patrick Swayze, ve své poslední životní roli, jako tajný agent FBI ve výslužbě učí poněkud nekonvenčními, ale účinnými metodami svému řemeslu mladšího kolegu Travise Fimmela. Ten mu ale občas případ vážně zkomplikuje. Navíc veterán netuší, že nováček je na něho nasazen jako agent, protože jeho nadřízení si myslí, že přešel na druhou stranu barikády... Americký krimi seriál (2009). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (28)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem až se seriálu chytne nějaká tuzemská televize a taky, že jo. Patrick Swayze dělal co mohl, co mu síly stačili a za to musel v Americe sklidit ohromnou úctu. Škoda jen, že tenhle seriál nemůže nalákat na nic jinýho, než na Patricka, který s rakovinou pod kůží točil, co mu síly stačili. Jinak je to totiž vcelku průměrná kriminálka. (5/10) ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Patrick Swayze má i na sklonku kariéry dostatek charizma, aby táhl celý seriál o tajném a nejednoznačném policistovi. Celé to mohlo být lepší a promyšlenější, ale je tu cítit poslední cesta jedné hvězdy 80'. Chybí mi větší propojení, silnější hlavní linie a větší rozsah samotných dílů. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 4/10 Hudba 3/10 Prostředí 3/10/// +Patrick Swayze a Travis Fimmel jako zajímavá dvojice, hlavní zápletka o tom, že Swayze je možná ten špatnej, a taky zaujme to jak se s ničím nemaže -zpracování mě vůbec nezaujalo, postavy taky ne, prostě mě to nudí/// Na Zvíře bych mrknul i kdyby to nebyla jeho poslední role. Po pár částech si ale říkám, že i když je to jeho poslední role, nestojí to za ten čas u toho strávený. Mám smíšený pocity něco ve smyslu, že jsem znechucen, nebo otráven. Možná obojí a do toho se ještě dost nudím. Já vím je to možná až moc přísný, ale styl podobný seriálu Taxi, jen ještě reálnější a drsnější mi zrovna moc není po chuti. Snad někdy, až opravdu nebude na co koukat, tak tomu ještě šanci dám, ale teď nechci./// Celkem 37%/// ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

pokud sledujete bestii v původním znění,naprosto bombasticky si užíváte swayzeho roli,kterou i přes probíhající rakovinu slinivky ztvárnil naprosto skvěle.jeho na hraně se pohybující agent barker,je určitě jednou z postav,kterou ztvárnil nejlíp.český dabing seriál schodí o dvě hvězdy dolů.škoda tě patricku,mohlo být víc agentů barkerů:-( ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nevím, Patricka Swayzeho mám rád v těchhle jiných hereckých polohách, ale ten seriál mi nesedne. Moc zběsilé střihy, zběsilá kamera, určité nelogičnosti, a tak nějak se nebojím o žádného z hrdinů. Přijde mi to hrozně chladné a chladně natočené, nemůžu si pomoct. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: MARKÍZA = 18.1.2010 + ČESKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: NOVA = 7.3.2010 --- Nebudem to hodnotiť hneď po prvej epizóde, ale treba povedať, že veľmi slušný začiatok. Bohužiaľ PATRICKov zdravotný stav je údajne vážny natoľko, že s prípadnou druhou sezónou sa asi môžeme rozlúčiť. Dúfam, že sa mýlim. --- K deju: Ostrieľaný agent FBI Barker (SWAYZE) pracuje na prípade priekupníkov so zbraňami spolu so svojím mladým kolegom Doveom (TRAVIS FIMMEL). Šéfovia FBI však majú o Barkerových aktivitách pochybnosti a požiadajú Dovea aby ho pri vyšetrovaní sledoval... (17.1.2009) - Škoda, že som sa nemýlil. R.I.P. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Labutia pieseň jedného z najväčších hereckých sympaťákov na západnej strane Atlantiku. A predzvesť niečoho, čo sa v nasledujúcej dekáde rozvinulo v každodenný chlebíček TV producentov. A to seriál nekompromisný, tvrdý a realisticky podaný. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Poslední vzpomínka na idola dívčích srdcí a mého jmenovce (po kterém se prej mimochodem jmenuji :-)) Patricka Swayzeho. Nejde vůbec o špatný počin, navzdory tomu, že seriálů z policejního prostředí je už kvantum. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Tak seriál od menej známej stanice..čo znamená, že to je dosť syrové, drsné a Patrick Swayze si očividne užíva...po prvom dieli to vyzerá zaujímavo..fakt dobré krimi ()

DarkDemon 

všechny recenze uživatele

Průměrná a ničím nezajímavá krimi která víceméně stojí na obsazení hlavní role. Nevím jestli zrovna tohle má být vhodným (a důstojným) rozloučením Patricka Swayzeho s diváky a fanoušky. Scénáristům zjevně díky jeho nemoci „teklo do bot“ a na ději je to znát. Podivný střih a rádoby syrový filtr též evidentně škodí. Novácký dabing tradičně podprůměrný. Ať nežeru 60% ... R.I.P. ()

Kangaxx 

všechny recenze uživatele

Nový seriál z prostredia FBI, ktorý niektorí prirovnávajú (vzhľadom na metódy hlavného hrdinu) k Shieldu. Po niekoľkých častiach môžem konštatovať, že kvality svojho vzoru rozhodne nedosahuje, aj tak však ide o príjemné osvieženie vo vodách seriálov z policajného prostredia. ()

Miany 

všechny recenze uživatele

Popravdě řečeno, já moc tyhle typy seriálu nemusím, ale tenhle se mi obzvláště líbil. Asi to taky bude zásluhou Patricka Swayzeho, který je na filmovém plátně někdo. Prozatím jsem moc dílů neshlédla, ale myslím si, že na večerní oddechovku s trochou napětí je tenhle seriál jako dělaný. Proč tak vysoké hodnocení? Protože mě zaujal. Bohužel moc kriminálky apod. seriály nemusím a u tohoto jsem vydržela a nenudila se. ()

Henry Morgan 

všechny recenze uživatele

Swayze rozhodně nepostrádá jiskru, jeho parťák se tváří jako malej grázlík, ale stojí si za svým. Není to špatný. I když je fakt, že některé díly jsou lepší a některé horší.To je samozřejmě normální, nicméně zdálo se mi, že některé díly jsou nadstandard a některé pravý opak. Řeší nejrůznější případy, takže i téma se promítne na kvalitě dílu. Přiznám se, že Swayzeho, narozdíl od většiny dívek a žen jsem tolik nemusel, ale v tomhle seriálu mi tak nějak přirostl k srdci. Dávám ****, hlavně za tu dílovou nevyrovnanost. ()

Ajvngou 

všechny recenze uživatele

První čtyři díly se jakžtakž drží, ale od pátého už to jede šupem do pekel. Nelogičnosti, které mi udělaly díru do hlavy, dementní dialogy, chování postav. Je až s podivem, jak Swayze dokáže v tomhle marastu vypadat a jednat jako jediná postava uvěřitelně. Některé scény jsem si musel pustit vícekrát, abych pobral, o co jde (většina úvodních scén, kdy se dozvíme, o co má v epizodě jít). Motivace některých postav je tak stupidní, až se mi nechce věřit, že režisér četl scénář. Viz. 5. (nebo 6.?) díl s EZEKIELem - "nejlepším nájemným vrahem na světě" (tomu říkám hláška), kdy jsem vlastně ani nepochopil, kdo je kdo a proč dělá co dělá. Bída... P.S. DOKOUKAL JSEM TO A CHCI MEDAILI! ()

RobbieM@N 

všechny recenze uživatele

The Beast nejvíc těží z postavy, kterou hraje Patrick Swayze. Je profesionálem ve službách FBI, jenž se zásadně řídí pouze podle své definice spravedlnosti, bere spravedlnost do svých rukou - střílí lidi, trefuje "javelinem" auta - a to bez mrknutí oka, dal by se považovat za samozvaného boha, který bere spravedlnost do svých rukou. Na televizní obrazovce to opravdu funguje. Nepochopím ale člověka, který tohle stříhá, ani ty filtry nejsou moc ok. Zatím velice zajímavé. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

hodnotím po prvním dílu, zvláštní film ale dobrý, hlavně proto, že tam hraje Patrick Swayze, který už bohužel zemžel, ale mohla jsem si připomenout, jaký to byl dobrý herec, ()

Mustaffa 

všechny recenze uživatele

Tak jsem zrovna viděl první díl a super. Uvidím jakým směrem se budou další díly vyvíjet a jak se základní zápletka bude dál rozvíjet.... Co se týče Patricka Swayzeho, tak to zatím vypadá, že mu role agenta FBI v tomto seriálu sedna jak ušitá. Rozhodně má Zvíře dobrý základ, na kterém se dá udělat při nejmenším dobrý seriál. ()

Reklama

Reklama