Reklama

Reklama

Hulk Vs.

  • USA Hulk Vs.
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Jedná se v podstatě o dva krátké asi čtyřicetiminutové filmy. V prvním se proti sobě postaví Hulk a Thor a ve druhém Hulk a Wolverine. V první části Thorův zlý bratr Loki vypudí z Hulkova těla Dr. Bannera a získá kouzly kontrolu nad Hulkem. Využije jeho síly a setká se s Thorem v epické bitvě na Asgardu, sídle bohů. Je na Thorovi, aby dokázal nemožné a zastavil Hulka. Ve druhé části dostane Wolverine za úkol vystopovat nebezpečnou zrůdu, která zničila a zmasakrovala jednu osadu. Samozřejmě, situace se komplikuje a objevuje se Sabretooth s celou partou právě v okamžiku, kdy Wolverine zaměstnává Hulkovu pozornost. Je jen na něm, aby vše vyřešil a viníci byli potrestáni. (Aurius)

(více)

Recenze (124)

T2 

všechny recenze uživatele

Tržby za predaj DVD v USA $6,311,023 //počet predaných kusov 408,400║ Nuda nehrozí, akcie toľko že to je pastva pre oči, animačne skvelá práca, po dlhšej dobe konečne kreslený comics ako sa patrí, kvalitka. /80%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Hulk vs Wolverine a Hulks vs Thor. Dvě krátké ukázky nejen síly a schopností Hulka, ale také příjemné animace, která vůbec neruší ani nekazí zážitek z postav a příběhu. Každý z krátkých filmů je trochu jiný a osobně si myslím, že více osloví diváka kousek s Wolverinem a jeho drápy. V obou je však Hulk opravdu ultimátní bijec, který jen těžko nachází soupeře. Bohužel pro Thora, mě jeho postava více oslovila až v Ultimate Avengers, kde má mimochodem dokonalý hudební podklad. Hulk vs. je pěkný pokus, jak ukázat možnosti animovaného světa, který dovoluje prakticky neomezené využívání komiksu a fantasie tvůrců. Animace je podle mě ten nejlepší, nejpřístupnější a pro tvůrce nejpříjemnější způsob jak rozpohybovat komiks. Hrané filmy budou mít vždycky svoje hranice.... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nechapu, proc to je spojeny do jednoho filmu, kdyz to jsou dva regulerni kratky filmy, kazdej s uvodnima i zaverecnejma titulkama. Takze postupne. Nejdriv si to pan nasrana zelena prdel rozda s Thorem. Prostredi Asgardu vypada vcelku divne a je to vlastne jedna velika rezba, kdy hyper nasranej a rude vidici Hulk masakruje vse, co mu pride pod ruce a je mu fuk, jestli rozdrti obycejnyho vojaka nebo boha. Pribeh prakticky nulovej, ale je to proste jedna velka rubacka a ani ne moc stereotypni, takze narez. Podruhe si to pan zelenej rozda s Wolverinem. Tohle uz se snazi o jakejsi pribeh, kterej je ale bohuzel dost zmatenej a chvily trva, nez zacne akce. Nastesti to neni jen Hulk vs. Wolverine, ale zapoji se i spousta dalsich mutantu, takze po vlazny prvni pulce zacne paradni rezba, i kdyz s blbym otevrenym koncem. Celkove dva masakralni kratasy a je skoda, ze je film porad spis urcenej pro mensi publikum a neni to vic brutalni, i kdyz i takle sem tam naka ta ruka upadne nebo krev vystrikne. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Oba dva díly lepší průměr. První část: Zábavnej Deadpool a hlavně - je to víc o Wolverinovi, než Hulkovi. V druhé části se některé situace opakujou, ale je to stále dost zábavné. Nemyslím, že by to bylo pro 6leté děti, ale nejvíce to asi ocení teenageři. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Super animáč, inspirovaný komiksovou předlohou. Hulka mám nejradši, proto mě tento film, složený ze dvou částí, hodně bavil. V jedné z nich si to Hulk rozdá s Thorem a v druhé s Wolverinem. Je jasný, že je oba zpráskal, ale nandal i někomu jinému, podívejte se... 92% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Divím se, proč taková "nálož" průměrných hodnocení... oba kraťasy s Hulkem jsou skvělé! V prvním dostává Thor tak na držku, až to vypadá, že snad komiksový svět nadobro přijde o jednoho ze superhrdinů; ve druhém Wolwerine dokazuje, že brutalita a záplava krve se dá šikovně naaranžovat i do animovaného snímku. To vše navíc dokresleno dobrým příběhem a nejedním silným dramatickým cliffhangerem. Já to žral. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

No musím povedať ,že ma to prekvapilo.Dobrý dej,postavy a hlavne skvelá animácia a akčné scény.Paráda ,asi sa začnem púšťať aj do ostatných animákov.Časť Hulk vs.Thor ma viac bavila oproti Wolverinovi. 85% - 4* ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +hodně akce, soubojů a postav, grafika exteriérů -slabší vzhled postav (zvlášť oproti prostředí)/// Prozatím jsem viděl jen Hulk vs. Wolverine a vůbec to není špatné. Je to krátké (38min) a tak nuda nedostane vůbec prostor. Jen mi někdy přišlo, že ty postavy se mlátí už moc dlouho a že mají tuhý kořínek, jinak k akci nemám výhrady. Zmíním taky fakt, že Hulk ani Wolverine nepatří mezi mé nejoblíbenější postavy. K nim mám vztah celkem chladný a proto se víc těším na Thora./// Celkem 65%/// ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrná mlátička. První příběh se odehrává na Asgardu, kde chce Loki pomocí Hulka porazit Thora. Během toho se zaplete i s Helou, bohyní pekla. Dost mi to připomnělo Ragnarok. Objevují se tam i další známí Asgarďani. Ve druhé části s Hulkem bojuje Wolverine. Setkáme se tam i s dalšími padouchy, jako jsou Sabertooth nebo Deadpool. Deadpool si samozřejmě neodpustí své hlášky. První příběh se mi líbil o něco víc. "Podáš mi ruku?" :D ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Hulk vs Wolverine je parádně dynamická jízda, ve které je chtě nechtě každý proti každému, naštvaný zelenáč Hulk, setsakramentsky charismatický Wolverine a proti němu Sabretooth či Deadpool. Loganovi jako vždy unikají z úst hlášky jako na běžícím páse a adamantium se střetává s naběhnutými bicáky Hulka. Oproti tomu Hulk vs Thor je tak trochu nuda - příběh zaostává a všechny ty postavičky (v čele se samotným Thorem) působí naprosto směšně. Samotná mytologie by se dala v příběhu stylově využít, já se však jen dočkal plytkého odvyprávění nějakého základu a následně bezduchého mlácení a řvaní Hulka (bez Bruce Bannera). Za Wolverina **** - za Thora ** -> ve výsledku průměrné tři hvězdičky. ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od ostatním se mi víc líbil Hulk vs Thor, prostě mytologie je mi bližší a hlavně Zbyšek Pantůček na Wolverina, to je snad špatný žert. ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Hulk vs. Wolverine: Aneb pekelných 37 minut. Další přírůstek do animovaného universa superhrdinů, jenže s nulovým dějem, krom kostýmů nerozeznatelnými postavami a otravnými souboji. Určitě to nejhorší, co jsem od "MARVEL animation" viděl. Když už animované superhrdiny, není nad tyhle filmy: Superman: Doomsday a Hellboy: Blood and Iron. Chci vůbec trpět i druhou polovinu? Ne. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Konečně někoho napadlo ztvárnit vysněný souboj všech nerdů a geeků. Hulk vs. Wolverine je o trochu lepší, ale Thor mu šlape na paty. V podstatě celých 40 minut se to řeže a řeže. Výborná akční zábava, teď už jen chybí udělat World war Hulk a je vymalováno. ()

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

První příběh je přesně to jak to má vypadat když se potká Hulk s Wolverinem. Wolverine sice vypadá, že vůbec neví potom, co musí nahodit vykloubené rameno, čelist a zvedat se z kráteru do, kterého ho zabušil bez předchozího varování Hulk, ale vůbec mu to nevadí, protože vše směřuje jen jedním směrem, kterým je ultimátní bitka v malebném lesíku a méně malebném obrněném komplexu speciálně věnovaném zničení wolverina a ochočením hulka. Do toho navíc vstoupí partička Wolverinových starých přátel, mezi kterými pochopitelně nechybí Sabertooth, je tu hláškující Deadpool, ženský wolverine Lady Deathstrike a ruský sígr Omega red a zcela nečekaně všichni chcou Wolverina zabít, což vyustí v ještě ultimátnější bitku, takže jednoznačných *****. Thorův příběh je naopak vleklé heroické žvanění opět s malebnou krajinkou, kterou lítá malebný zelený Hulk a nakonec z toho je jen na Hulka maličká bitka. Se všemi těmi božskými postavami a hrdinskými pózami a norským peklem je to zajímavé, ovšem v porovnání s nekompromisní a na Marvelovské animované poměry i krvavou bitkou s Wolverinem je to jen na ***. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že Hulk je má oblíbená postava. Tyhle dva "kraťasy" z produkce legendárního Stana Lee jsou ale opravdu povedené. Osobně se mi více líbil Hulk vs. Wolverine. Co však potěší u obou částí je opravdu příjemná animace a krásné, kreslené pozadí. Souboje jsou vskutku napínavé a v případě Hulk vs. Thor pro řadu postav, včetně samotného Thora, málem fatální. "Talking man hurt Hulk... HULK RIP OFF TALKING MAN'S HEAD!" ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Dva super filmečky. Akce je suprová, ve Wolveronově části i dost krvavá a děj rychle utíká. Parádní na oddech. Sice nic objevného, al dík Zaklínačce a Poolovi jasných 80%. ()

Reklama

Reklama