Scénář:
Christopher L. YostHudba:
Guy MichelmoreHrají:
Steve Blum, Bryce Johnson, Tom Kane, Graham McTavish, Fred Tatasciore, Nolan North, Michael Adamthwaite, Kari Wahlgren, Jonathan Holmes (více)Obsahy(2)
Jedná se v podstatě o dva krátké asi čtyřicetiminutové filmy. V prvním se proti sobě postaví Hulk a Thor a ve druhém Hulk a Wolverine. V první části Thorův zlý bratr Loki vypudí z Hulkova těla Dr. Bannera a získá kouzly kontrolu nad Hulkem. Využije jeho síly a setká se s Thorem v epické bitvě na Asgardu, sídle bohů. Je na Thorovi, aby dokázal nemožné a zastavil Hulka. Ve druhé části dostane Wolverine za úkol vystopovat nebezpečnou zrůdu, která zničila a zmasakrovala jednu osadu. Samozřejmě, situace se komplikuje a objevuje se Sabretooth s celou partou právě v okamžiku, kdy Wolverine zaměstnává Hulkovu pozornost. Je jen na něm, aby vše vyřešil a viníci byli potrestáni. (Aurius)
Divím se, proč taková "nálož" průměrných hodnocení... oba kraťasy s Hulkem jsou skvělé! V prvním dostává Thor tak na držku, až to vypadá, že snad komiksový svět nadobro přijde o jednoho ze superhrdinů; ve druhém Wolwerine dokazuje, že brutalita a záplava krve se dá šikovně naaranžovat i do animovaného snímku. To vše navíc dokresleno dobrým příběhem a nejedním silným dramatickým cliffhangerem. Já to žral. ()
Super animáč, inspirovaný komiksovou předlohou. Hulka mám nejradši, proto mě tento film, složený ze dvou částí, hodně bavil. V jedné z nich si to Hulk rozdá s Thorem a v druhé s Wolverinem. Je jasný, že je oba zpráskal, ale nandal i někomu jinému, podívejte se... 92% ()
Hulk vs Wolverine a Hulks vs Thor. Dvě krátké ukázky nejen síly a schopností Hulka, ale také příjemné animace, která vůbec neruší ani nekazí zážitek z postav a příběhu. Každý z krátkých filmů je trochu jiný a osobně si myslím, že více osloví diváka kousek s Wolverinem a jeho drápy. V obou je však Hulk opravdu ultimátní bijec, který jen těžko nachází soupeře. Bohužel pro Thora, mě jeho postava více oslovila až v Ultimate Avengers, kde má mimochodem dokonalý hudební podklad. Hulk vs. je pěkný pokus, jak ukázat možnosti animovaného světa, který dovoluje prakticky neomezené využívání komiksu a fantasie tvůrců. Animace je podle mě ten nejlepší, nejpřístupnější a pro tvůrce nejpříjemnější způsob jak rozpohybovat komiks. Hrané filmy budou mít vždycky svoje hranice.... ()
Net/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +hodně akce, soubojů a postav, grafika exteriérů -slabší vzhled postav (zvlášť oproti prostředí)/// Prozatím jsem viděl jen Hulk vs. Wolverine a vůbec to není špatné. Je to krátké (38min) a tak nuda nedostane vůbec prostor. Jen mi někdy přišlo, že ty postavy se mlátí už moc dlouho a že mají tuhý kořínek, jinak k akci nemám výhrady. Zmíním taky fakt, že Hulk ani Wolverine nepatří mezi mé nejoblíbenější postavy. K nim mám vztah celkem chladný a proto se víc těším na Thora./// Celkem 65%/// ()
Nechapu, proc to je spojeny do jednoho filmu, kdyz to jsou dva regulerni kratky filmy, kazdej s uvodnima i zaverecnejma titulkama. Takze postupne. Nejdriv si to pan nasrana zelena prdel rozda s Thorem. Prostredi Asgardu vypada vcelku divne a je to vlastne jedna velika rezba, kdy hyper nasranej a rude vidici Hulk masakruje vse, co mu pride pod ruce a je mu fuk, jestli rozdrti obycejnyho vojaka nebo boha. Pribeh prakticky nulovej, ale je to proste jedna velka rubacka a ani ne moc stereotypni, takze narez. Podruhe si to pan zelenej rozda s Wolverinem. Tohle uz se snazi o jakejsi pribeh, kterej je ale bohuzel dost zmatenej a chvily trva, nez zacne akce. Nastesti to neni jen Hulk vs. Wolverine, ale zapoji se i spousta dalsich mutantu, takze po vlazny prvni pulce zacne paradni rezba, i kdyz s blbym otevrenym koncem. Celkove dva masakralni kratasy a je skoda, ze je film porad spis urcenej pro mensi publikum a neni to vic brutalni, i kdyz i takle sem tam naka ta ruka upadne nebo krev vystrikne. ()
Photo © Lions Gate Films Home Entertainment